Antti Reini nähdään seitsemättä kertaa Jussi Vareksena. ”Kävin roolia varten monta kertaa viikossa punttisalilla”, kovakuntoinen mies kertoo. Näyttelijä Anu Sinisalo edusti Minna Hepburnin elegantissa satiinipuvussa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Antti Reini nähdään seitsemättä kertaa Jussi Vareksena. ”Kävin roolia varten monta kertaa viikossa punttisalilla”, kovakuntoinen mies kertoo. Näyttelijä Anu Sinisalo edusti Minna Hepburnin elegantissa satiinipuvussa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Vares-elokuvan tähti Antti Reini, 50, treenasi itsensä salilla kovaan kuntoon elokuvaa varten.

Näyttelijä Antti Reini tälläytyi parhaimpiinsa, kun hän juhli naisystävänsä, näyttelijä Anu Sinisalon kanssa uuden Vares – Sheriffi -elokuvan maailmanensi-iltaa Turun Logomossa.

Päärooli Vares-leffoissa on Antille jo seitsemäs. Kaikkiaan elokuvia on tehty yhdeksän. Sheriffi tulee elokuvateattereihin 7. tammikuuta.

– Elokuvia on ollut mukava tehdä, en ole leipiintynyt hahmoon ollenkaan. Kaikki tarinat ovat sopivassa määrin erilaisia. Eikä rooliin voi kyllästyä, jos leffoja tehdään kahden vuoden välein, Antti sanoo.

Päin vastoin – hän toivoo voivansa näytellä rosoista yksityisetsivää vielä vuosien päästäkin.

– Voisi olla mielenkiintoista nähdä 85-vuotias Vares, hän sanailee.

Rooli oli hyvin fyysinen, joten Antti treenasi itsensä rautaiseen kuntoon elokuvaa varten.

– Totta kai tuntuu hyvältä olla kovassa kunnossa tässä iässä. Olen jatkanut aktiivista saliharjoittelua, elokuussa 50 vuotta täyttänyt mies kertoo.

Kuntosalilla hankitut lihakset eivät ole jääneet Anulta huomaamatta.

– Olen antanut kotona positiivista palautetta, hän virnistää.

Anun syksyn kohokohta oli Tanssii tähtien kanssa -kilpailu, jossa hän sijoittui parinsa Jani Rasimuksen kanssa toiseksi.

– Olemme miettineet, missä muodossa tanssi voisi jatkua. Jani on hieno kaveri, ja haluaisin tanssia vielä hänen kanssaan. Ohjelmaan osallistuminen oli elämäni hienoimpia kokemuksia, jota tulen muistelemaan vielä kiikkustuolissa. Päätin jo alussa, että heittäydyn enkä pelkää virheitä, meni syteen tai saveen. Ja se kannatti.

Anu aikoo houkutella myös Antin jatkossa kanssaan parketille.

– Olemme joranneet aina, joten ehdottomasti menemme yhdessä tanssimaan, kun tilaisuus tulee.

Lue myös:

Antti Reini: "Tanssiminen on tehnyt Anulle hyvää"

Anu Sinisalo suhteestaan: ”Erillään asuminen antaa tilaa”

Antti Reini ja Anu Sinisalo kertovat, mitä toisissaan rakastavat – katso upea kuva!

Näyttelijä Anu Sinisalo: "Olen jo käynyt läpi ydinperhevaiheen"

Marja Hintikka nähdään syksyllä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. – Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä, Marja kertoo.

Juontaja Marja Hintikka palaa syksyllä televisioon, kun hänet nähdään kilpailijana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Marjan ja juontaja-puoliso Ile Uusivuoren kolmesta lapsista nuorin aloittaa samalla päivähoidon.

– Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä. Teen päätökset perhe edellä. Ajattelen tasapainoa, jossa jokaisen perheenjäsenen hyvinvointi on vaakakupissa.

– Olen pyrkinyt välttämään nykyään ääripäitä. Maailma ei katoa ympäriltä, mutta lasten lapsuus ei saa kadota työkiireisiin, Marja kertoi ohjelman lehdistöpäivässä.

Marja palaa äitiyslomalta käytännössä alkuun treenisalille, sillä ohjelmaa varten tanssia harjoitellaan 4–5 tuntia päivässä. Nuorin lapsi on alkuun suunnilleen saman ajan päivähoidossa.

” Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.”

– Käyt päivätansseissa, Marjan valmentaja Matti Puro vitsaili.

Marjan kaikki lapset ovat olleet huonoja nukkujia, joten juontajaa jännittää päivittäisen fyysisen treenin yhdistämisen vähäisiin yöuniin.

– Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.

Perheen 5-, 3- ja 1,5 -vuotiaat lapset ovat syntyneet pienellä ikäerolla. Marja laskeskelee, että hän on viiiden vuoden aikana nukkunut koko yön katkeamatonta unta parikymmentä kertaa.

– Käytännössä meillä on ollut  koko ajan vauva. Kun keskimmäinen alkoi nukkua kaksivuotiaana täydet yöunet, kuopus synty. Ihmeesti sitä vain jaksaa, mutta fantasiani on, että saisin nukkua kaksi yötä kahdeksan tuntia putkeen.

Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg
Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Marita Taavitsainen on yksi syksyllä alkavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kymmenestä kilpailijasta.

Marita Taavitsainen on mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Kilpailu tulee laulajan mukaan hyvään saumaan, sillä Marita toipuu avioerosta. Laulajan entinen puoliso Tomi Natri muutti kesällä pois parin yhteisestä asunnosta Lapualle.

– Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin. Kun kotona vaihdan villasukkameininkiin, niin tuntuu, että jaksanko edes näitä perunoita keittää. Yöt itken kotona.

– Olen vähän on-off -tilassa. Odotan syksyä ja että saadaan uusi rytmi elämään, kun kuopuskin aloitti koulussa. Täytyy vain luovia ja löytää oma tapa elää tätä lasten kanssa tätä arkea. Ja eikö ne sano, että kuntoilu auttaa myös henkiseen vireyteen? Marita totesi ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Marita ja Tomi erosivat lopullisesti talvella, mutta he ovat hoitaneet taloon ja kahteen kouluikäiseen tyttäreen liittyviä asioita vielä saman katon alla.

”Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin.”

Ex-miehen muutto entisille kotikonnuille Pohjanmaalle oli Maritalle pieni yllätys.

– Tyttöjen osalta se tulee olemaan aika iso haaste. On hän aina siitä puhunut, että haluaa sinne muuttaa. Ehkä se on hänelle unelmien täyttymys.

Marita uskoo, että asiat järjestyvät.

– Luotan tukiverkkooni. Äitini on suureksi avuksi tässäkin, että pääsen keikoille ja sunnuntain suoriin lähetyksiin. Padit ja puhelimet on keksitty, niin voin hätätapauksessa ottaa tytöt mukaan harjoituksiin.

Ex-parin Nurmijärvellä sijaitseva talo on yhä myynnissä. Marita asuu siinä tyttöjen kanssa niin kauan, kunnes se on myyty.

– Onneksi on kesä. Nurmikon leikkauksen sain juuri ulkoistettua yhdelle kaverille. Ja on siinä niitä naapurin ukkoja, joiden tukat olen leikannut monta vuotta, niin minulla on siellä palveluksia varastossa.