Antti Holma nähdään vuonna 2016 Tatu ja Patu -elokuvassa. Kuva: Sanoma-arkisto/Antti Hämäläinen
Antti Holma nähdään vuonna 2016 Tatu ja Patu -elokuvassa. Kuva: Sanoma-arkisto/Antti Hämäläinen

Antti Holma ja Riku Nieminen ovat nykyään kuin kaksi marjaa.

Näyttelijä Antti Holma julkaisi keskiviikkona Instagram-tilillään kuvan isosta karvakasasta ja vitsaili ajelleensa pitkästä aikaa kainalokarvansa. No ei! Eivät karvat tietenkään olleet kainaloista vaan päästä. Tänään Antin uudelle lookille selvisi syykin. Hän näyttelee pääosaa Tatu ja Patu -elokuvassa.

 

 

Ajelin kainalokarvat pitkästä aikaa.

Kuva, jonka Antti Holma (@anttiholma) julkaisi

Antti hassutteli Instagramissa.

 

Vähän matkaa vielä Tatuksi ja Patuksi. Maski auttaa! 👬

Kuva, jonka Antti Holma (@anttiholma) julkaisi

Kanelia kainaloon Tatu ja Patu -elokuvan päätähdet: Riku Nieminen ja Antti. Tatu ja Patu -kirjoja on myyty Suomessa yli 900 000 kappaletta ja hahmojen pohjalta tehdään nyt ensimmäinen elokuva. Elokuvan kuvaukset alkavat ensi viikolla. Valkokankailla koko perheen elokuva nähdään loppuvuodesta 2016. 

 

ANTTI HOLMA JA RIKU NIEMINEN TÄHDITTÄVÄT TATU JA PATU –ELOKUVAAElokuvan kuvaukset käynnistyvät ensi viikolla, ja...

Julkaissut Kustannusosakeyhtiö Otava 10. joulukuuta 2015

 

Jotta näet kuvan, sinun pitää olla kirjautunut Facebookiin.

Leffakuvausten jälkeen Antti jättää Suomen hetkeksi ja muuttaa ulkomaille. Lue lisää täältä.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.