Mihin laulaja Antti Tuisku on oikein lupautunut mukaan?

Laulaja Antti Tuisku kertoo eilen illalla Facebookissa julkaisemassaan kirjoituksessa, että hänen vuodestaan 2015 tulee hieno ja kreisi. Teksti on täynnä vihjailuja tulevasta.

– En keksi tällä hetkellä mitään vaikeampaa kuin koittaa pitää vielä hetki suuni kiinni siitä mitä kaikkea tää vuosi tuo tullessaan, Antti kirjoittaa.

Spekulaatio voi siis alkaa! Havitteleeko viime aikoina julkisuudesta poissa pysytellyt poppari euroviisuehdokkuutta helmikuisessa Uuden musiikin kilpailussa? Onko nimi paperissa tulevalle Vain elämää -kaudelle? Avaako hän oman joogakoulun vai tekeekö jotain ihan muuta?

Hashtag #otanteätkohtakyytiin vihjannee, että laulajan suunnitelmista saadaan tarkempaa tietoa lähiaikoina. Kerro oma veikkauksesi jutun kommenttiosiossa!

Lue myös:

Tämä yhdistää Jenni Vartiaista ja Antti Tuiskua

Antti Tuisku: "Ystäväni pitävät minut kasassa"

Yhdistä koirat oikeille julkkisomistajille

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!

Ex-missi Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen saivat kolmannen lapsensa lauantaina.

Lauantaina synnyttänyt Essi Pöysti, 30, on julkaissut ensimmäisestä kuvan hänen ja puolisonsa Ville Mäkäläisen, 32, kolmannesta lapsesta.

– Täydellinen pikkuveli täydensi meidän perheen tänään, Essi on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on käyttänyt muun muassa hashtägiä suurirakkaus.

Ville Mäkäläinen kertoi lauantaina Facebook-sivuillaan, että synnytys meni hyvin.

 

Raskaus ei ollut Essille helppo, sillä hän kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko varjosti odotusta aikaisempien keskenmenojen takia.

”Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi enkelivauvaa.”

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Hänellä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle vuonna 2015.