Makeaa ja suolaista – siinäpä Anssi Kelalle maistuva yhdistelmä! Kuva: Sanoma-arkisto ja Instagram
Makeaa ja suolaista – siinäpä Anssi Kelalle maistuva yhdistelmä! Kuva: Sanoma-arkisto ja Instagram

Kinuskikakuista innostuva muusikko korkkasi leivoslautasen keikan jälkeisellä aamiaisella.

Ny on makiaa! Niin sanotaan Oulussa, kun jokin maistuu todella hyvältä.

Anssi Kelalle maistuu erityisesti oululaiskahvilan karpalokinuskiherkku, josta onkin nyt tehty muusikon nimikkoleivos. Kela julkaisi sunnuntaina Instagram-sivuillaan kuvan, jossa hän kertoi nauttineensa aamupalan leivoskahvilassa.

 

Aamiainen Bisketissä, sitten kotimatkalle. Kiitos, Oulu! Pidit minua taas hyvänä.

Henkilön Anssi Kela (@anssikela) jakama julkaisu

Anssi Kela on saanut oman nimikkoleivoksen.

Kela esiintyi eilen lauantaina Oulun Piknik-kaupunkifestivaaleilla. Jo viime vuonna samoilla festareilla hän hehkutti Bisketti-kahvilan leivosta ja pyysi niitä somen avulla bäkkärilleen.

Tänä vuonna Bisketti näki tilaisuutensa tulleen, ja kahvila nimesi suosikkiherkkunsa Anssi Kelan leivokseksi. Bisketistä kerrotaan Me Naisille, että leivos on yksi kahvilan vanhimpia herkkuja, mutta siitä on tullut Kelan nimikkoleivos vasta äskettäin.  

– Karpalokinuskileivoksemme on suolaisen ja makean pettämätön yhdistelmä ja erittäin suosittu.

”Suolaisen ja makean pettämätön yhdistelmä.”

Leivoksen suosio ei ole mikään ihme, sillä Anssi Kela on niin monta kertaa somepäivityksissään maininnut sen. Hän kertoi tänään myös Facebook-sivuillaan, että nautti Oulussa yhden leivoksen illalla ja toisen aamulla. Kotipakettiin muusikko ei niitä enää ottanut, sillä hän matkustaa seuraavaksi lentokoneessa ja leivoksia ei sallita käsimatkatavaroissa.