Annika Metsäketo elää onnellisessa etäliitossa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Annika Metsäketo elää onnellisessa etäliitossa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Viime syksynä häitään tanssinut juontaja Annika Metsäketo iloitsee siitä, että naimisiinmenon myötä aviomiehen matkustaminen Suomeen helpottui.

Viime syyskuussa turkkilaisen Baris Kirkgözin kanssa avioitunut Radio Novan Konttori-ohjelman Annika Metsäketo kertoo etäsuhteen toimivan hyvin. Hän on vieraillut Turkissa kuuden viikon välein. Baris asuu Istanbulissa, missä työskentelee lähettifirmassa.

– Näemme säännöllisesti, ja käytäntö tuntuu hyvältä. Baris on käynyt kevään aikana kaksi kertaa Helsingissä. Hän näki ensimmäisen kerran suomalaisen vapun. Seuraavaksi hän tulee tänne juhannuksena. Baris ei ole kokenut aiemmin Suomen kesän valoisuutta.

Annika on pyöritellyt silloin tällöin mielessään myös ajatusta Turkkiin muutosta, mutta mitään päätöksiä ei ole tehty. Uudet asumiskuviot tulevat ajankohtaisiksi sitten, jos erillään eläminen alkaa tuntua liian hankalalta. Nyt aviopari juttelee päivittäin Skypen kautta ja lähettelee viestejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Annika iloitsee, että naimisiinmenon ansiosta Bariksen matkustaminen Suomeen helpottui, kun paperisota pieneni huomattavasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ensimmäisen hääpäivämme aiomme viettää jossain päin Turkkia. Rakastan maaseudun romanttisia pikkukyliä, hän kertoi Helsingin Esplanadin puistossa pidetyssä The Puuma Stage -muotinäytöksessä.

Seuraavaksi Annika starttaa Radion Novan Kesän ääni -kiertueelle Tuomas Enbusken ja Aki Linnanahteen kanssa. Toukokuun lopussa alkava kiertue rantautuu kuutena keskiviikkona Suomen kesäkaupunkeihin. Livelähetyksissä kuullaan tuttuja artisteja ja paikallisia kykyjä, sillä Nova etsii ohjelmassa uusia mediapersoonia.

Lue myös:

Kihlautunut Annika Metsäketo: "Lähipiirin kommentit turkkilaisesta miehestäni satuttivat"

Annika Metsäketo: "Olen selvinnyt rankoista suhteista"

Sisältö jatkuu mainoksen alla