Dubaissa asuva Anni Uusivirta edusti lauantaina Anna Ruohosen mekossa Restaurant Pörssissä järjestetyssä Eläinsuojelugaalassa.
Dubaissa asuva Anni Uusivirta edusti lauantaina Anna Ruohosen mekossa Restaurant Pörssissä järjestetyssä Eläinsuojelugaalassa.

Anni Uusivirta muutti vuosi sitten pois Suomesta, eikä ole katunut päätöstään päivääkään.

Mallina ja tosi-tv-tähtenä tunnettu Anni Uusivirta, 28, muutti vuosi sitten Suomesta Dubaihin. Hän asui aiemmin viisi vuotta Abu Dhabissa ja työskenteli tuolloin lentoemäntänä Emirates-lentoyhtiölle, mutta nyt hänellä on uusi pesti.

– Työskentelen varakkaan henkilön yksityiskoneen lentoemäntänä. Kaikki on asettunut kohdalleen työelämässä, ja olen onnellinen. Olen päässyt urallani niin korkealle kuin voin päästä, hän iloitsi Restaurant Pörssissä järjestetyssä Eläinsuojelugaalassa lauantaina.

Miss Suomi -kilpailuihin vuonna 2011 osallistunut Anni viihtyi Abu Dhabin jälkeen parin vuoden ajan Suomessa ja voitti muun muassa Viidakon tähtöset -ohjelman pääpalkinnon. Hän erosi poikaystävästään Mohammed Khalidista vuonna 2012 neljän vuoden seurustelun jälkeen. Uusi rakas on Annia nuorempi komea latinomies, mutta muuta Anni ei tästä paljasta.

– Suhteemme on vakaalla pohjalla. Emme virallisesti asu yhdessä, mutta vietän aikaa enemmän hänen luonaan kuin kotonani. Rakkautemme voi hyvin, kun julkisuus ei sotke asioita.

Suomesta Anni kaipaa vain perhettään ja ystäviään. Seurapiirejä tai julkisuutta hän ei haikaile. Eläinsuojelugaalaan Anni osallistui ystävänsä pitkän suostuttelun jälkeen ja viipyy Suomessa vain alle viikon. Hän sanoo nyt missi- ja malliaikansa Suomessa olleen vain kokeilu. Tarkoitus oli koko ajan palata Arabiemiraatteihin.

– Nautin Dubain lämmöstä ja kansainvälisestä ilmapiiristä, enkä ole katunut päätöstäni päivääkään. Vanhempani ymmärtävät päätökseni, sillä he tietävät, että olin Suomessa vain käymässä. Veri vetää ulkomaille, Anni selitti.

Lisää Annista:

Anni Uusivirta: "Totuin Abu Dhabissa helppoon elämään"

Lisää Eläinsuojelugaalan vieraista:

Pandora meni kihloihin 12 vuotta nuoremman suomalaismiehen kanssa: "Mikko pitää minusta huolen"

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika