Dubaissa asuva Anni Uusivirta edusti lauantaina Anna Ruohosen mekossa Restaurant Pörssissä järjestetyssä Eläinsuojelugaalassa.
Dubaissa asuva Anni Uusivirta edusti lauantaina Anna Ruohosen mekossa Restaurant Pörssissä järjestetyssä Eläinsuojelugaalassa.

Anni Uusivirta muutti vuosi sitten pois Suomesta, eikä ole katunut päätöstään päivääkään.

Mallina ja tosi-tv-tähtenä tunnettu Anni Uusivirta, 28, muutti vuosi sitten Suomesta Dubaihin. Hän asui aiemmin viisi vuotta Abu Dhabissa ja työskenteli tuolloin lentoemäntänä Emirates-lentoyhtiölle, mutta nyt hänellä on uusi pesti.

– Työskentelen varakkaan henkilön yksityiskoneen lentoemäntänä. Kaikki on asettunut kohdalleen työelämässä, ja olen onnellinen. Olen päässyt urallani niin korkealle kuin voin päästä, hän iloitsi Restaurant Pörssissä järjestetyssä Eläinsuojelugaalassa lauantaina.

Miss Suomi -kilpailuihin vuonna 2011 osallistunut Anni viihtyi Abu Dhabin jälkeen parin vuoden ajan Suomessa ja voitti muun muassa Viidakon tähtöset -ohjelman pääpalkinnon. Hän erosi poikaystävästään Mohammed Khalidista vuonna 2012 neljän vuoden seurustelun jälkeen. Uusi rakas on Annia nuorempi komea latinomies, mutta muuta Anni ei tästä paljasta.

– Suhteemme on vakaalla pohjalla. Emme virallisesti asu yhdessä, mutta vietän aikaa enemmän hänen luonaan kuin kotonani. Rakkautemme voi hyvin, kun julkisuus ei sotke asioita.

Suomesta Anni kaipaa vain perhettään ja ystäviään. Seurapiirejä tai julkisuutta hän ei haikaile. Eläinsuojelugaalaan Anni osallistui ystävänsä pitkän suostuttelun jälkeen ja viipyy Suomessa vain alle viikon. Hän sanoo nyt missi- ja malliaikansa Suomessa olleen vain kokeilu. Tarkoitus oli koko ajan palata Arabiemiraatteihin.

– Nautin Dubain lämmöstä ja kansainvälisestä ilmapiiristä, enkä ole katunut päätöstäni päivääkään. Vanhempani ymmärtävät päätökseni, sillä he tietävät, että olin Suomessa vain käymässä. Veri vetää ulkomaille, Anni selitti.

Lisää Annista:

Anni Uusivirta: "Totuin Abu Dhabissa helppoon elämään"

Lisää Eläinsuojelugaalan vieraista:

Pandora meni kihloihin 12 vuotta nuoremman suomalaismiehen kanssa: "Mikko pitää minusta huolen"