Dubaissa asuva Anni Uusivirta edusti lauantaina Anna Ruohosen mekossa Restaurant Pörssissä järjestetyssä Eläinsuojelugaalassa.
Dubaissa asuva Anni Uusivirta edusti lauantaina Anna Ruohosen mekossa Restaurant Pörssissä järjestetyssä Eläinsuojelugaalassa.

Anni Uusivirta muutti vuosi sitten pois Suomesta, eikä ole katunut päätöstään päivääkään.

Mallina ja tosi-tv-tähtenä tunnettu Anni Uusivirta, 28, muutti vuosi sitten Suomesta Dubaihin. Hän asui aiemmin viisi vuotta Abu Dhabissa ja työskenteli tuolloin lentoemäntänä Emirates-lentoyhtiölle, mutta nyt hänellä on uusi pesti.

– Työskentelen varakkaan henkilön yksityiskoneen lentoemäntänä. Kaikki on asettunut kohdalleen työelämässä, ja olen onnellinen. Olen päässyt urallani niin korkealle kuin voin päästä, hän iloitsi Restaurant Pörssissä järjestetyssä Eläinsuojelugaalassa lauantaina.

Miss Suomi -kilpailuihin vuonna 2011 osallistunut Anni viihtyi Abu Dhabin jälkeen parin vuoden ajan Suomessa ja voitti muun muassa Viidakon tähtöset -ohjelman pääpalkinnon. Hän erosi poikaystävästään Mohammed Khalidista vuonna 2012 neljän vuoden seurustelun jälkeen. Uusi rakas on Annia nuorempi komea latinomies, mutta muuta Anni ei tästä paljasta.

– Suhteemme on vakaalla pohjalla. Emme virallisesti asu yhdessä, mutta vietän aikaa enemmän hänen luonaan kuin kotonani. Rakkautemme voi hyvin, kun julkisuus ei sotke asioita.

Suomesta Anni kaipaa vain perhettään ja ystäviään. Seurapiirejä tai julkisuutta hän ei haikaile. Eläinsuojelugaalaan Anni osallistui ystävänsä pitkän suostuttelun jälkeen ja viipyy Suomessa vain alle viikon. Hän sanoo nyt missi- ja malliaikansa Suomessa olleen vain kokeilu. Tarkoitus oli koko ajan palata Arabiemiraatteihin.

– Nautin Dubain lämmöstä ja kansainvälisestä ilmapiiristä, enkä ole katunut päätöstäni päivääkään. Vanhempani ymmärtävät päätökseni, sillä he tietävät, että olin Suomessa vain käymässä. Veri vetää ulkomaille, Anni selitti.

Lisää Annista:

Anni Uusivirta: "Totuin Abu Dhabissa helppoon elämään"

Lisää Eläinsuojelugaalan vieraista:

Pandora meni kihloihin 12 vuotta nuoremman suomalaismiehen kanssa: "Mikko pitää minusta huolen"

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.

 

Minttu Murphy-Kaulanen kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan, ettei Rianna-tyttären neuvolakäynti sujunut toivotusti.

Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 37, kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan siitä, miten suuri huoli voi lapsesta olla. Minttu huolestui, kun kävi tällä viikolla neuvolassa hänen ja tv:stä tutun kauppias Sampo Kaulasen, 38, Rianna-tyttären kanssa.

– Mun 4-vuotiaalla kuului sydämestä sivuääni. Ilmeisesti tavanomaista leikki-ikäisillä, mutta tutkia täytyy. Se mahan pohjasta kouriva tunne joka kerta, kun ajattelen asiaa saa mut voimaan fyysisesti niin pahoin. Tiedän järjellä, että olisi meillä kaiketi muitakin oireita, jos vakavasta sydänoireesta olisi kyse, mutta ei se minun tunnetta paranna,  Minttu kirjoittaa blogissaan.

”Rakastan lapsiani enemmän kuin elämää.”

Minttu kertoo kirjoituksessaan pohtineensa myös rokotuksia. Lisäksi hän miettii, että huoli lapsista helpottaa tuskin koskaan. Mintulla on kolme tytärtä ja yksi bonuslapsi, joka on Sampon edellisestä avioliitosta.

– Mä rakastan lapsiani enemmän kuin elämää. On kyse flunssaisesta 12-vuotiaasta tai vauvarokon kourissa olevasta pienestä tai 17-vuotiaasta, jolta poistetaan nielurisat, tämä mun huoli ja tunne lapsista on yhtälainen. 

Kokemusta kahdesta keskenmenosta

Tänä syksynä Minttu ja Sampo kertoivat Me Naisten haastattelussa, ettei yhteisen lapsen saaminen ollut itsestäänselvää. Ennen yhteisen Rianna-tyttären syntymää Minttu koki kaksi keskenmenoa. Molemmat olivat niin sanottuja tuulimunaraskauksia.

”Pohdin, haluanko tätä todella.”

– Pettymys ja suru oli suuri. Erityisesti siksi, että tiesin Sampon toivovan lasta kiihkeästi. Halusin suoda sen hänelle. Aloin väkisinkin miettiä, olenko jo liian vanha koko touhuun. Pohdin, haluanko tätä todella, Minttu kertoi haastattelussa tänä syksynä.