Tv teki radiojuontajasta tunnetun kasvon. ”Muistan, kun pojaltani kysyttiin ensimmäisen kerran päiväkodin pihalla onks toi Kaikki vastaan 1 -tyyppi sun äiti.” Kuva: Jouni Harala
Tv teki radiojuontajasta tunnetun kasvon. ”Muistan, kun pojaltani kysyttiin ensimmäisen kerran päiväkodin pihalla onks toi Kaikki vastaan 1 -tyyppi sun äiti.” Kuva: Jouni Harala

Juontaja Anni Hautalaa revitään nyt kaikkialle. Menestys aiheuttaa myös syyllisyyden tunteita. – Tunnen aina olevani vähän väärässä paikassa. Kavereiden kesken kannustamme toisiamme: ei oteta tästä nyt naissyyllisyyttä.

Juontaja Anni Hautalalla, 35, on syytä tuulettaa. Hänen pestinsä seuraavan Idols-kauden juontajana julkistettiin juuri.  Syksyllä jatkuu myös Kaikki vastaan 1 -sarja. Silloin Anni katoaa radion Aamulypsy-ohjelman maanantaiaamuista. Anni haluaa suojella itseään loppuunpalamiselta, mutta ennakoi silti tuntevansa maanantaimorkkista poissaolostaan.

– Minulla on tämä tyypillinen naistenvaiva, että kannan syyllisyyttä turhista asioista. Pystyn helposti luomaan itselleni paineita. Missä tahansa olenkin, tunnen aina olevani vähän väärässä paikassa. Kun saan uuden työn, tunnen syyllisyyttä, että pitäisi olla perheen kanssa. 

Uusperheessä enemmän yksin

Annin uusperheeseen kuuluvat pian kahdeksanvuotias poika, avopuoliso, stand-up-koomikko Niko Kivelä, 37, sekä tämän poika. Myös Niko on tehnyt aamuradiota ja tietää, millainen rasite aikaiset aamut ovat.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Kun iltapäivisin palaan töistä, alan helposti huushollata tai järjestää paikkoja. Silloin Niko aina muistuttaa, että nuku mieluummin päikkärit. Poissaollessaan hän saattaa soittaa ja patistaa päiväunille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kahden freelancerin arjessa uusperhekuviot on saatu toimimaan yllättävän helposti.

– Uusperheen arki on mennyt omalla painollaan, ja solahdin rooliini aika helposti, Anni sanoo.

Miten lamavuosien lapsuus näkyy Annin rahankäytössä? Miten suosikkijuontaja palkitsee itsensä? Miten Anni tuulettaa naiskäsityksiä? Lue koko haastattelu Me Naisten numerosta 20/2017! Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Anni Hautala

  • Juontaja on syntynyt 17.4.1982.
  • Tunnetaan Suomi-popin Aamulypsy-ohjelmasta. Juontaa syksyllä Idolsia sekä ruutuun palaavaa Kaikki vastaan 1 -visaa.
  • Asuu avoliitossa juontaja, koomikko Niko Kivelän kanssa Helsingissä. Perheeseen kuuluvat molempien 8-vuotiaat pojat.
  • Intohimoinen ruokaharrastaja. Annin ruokakirja (Otava) ilmestyy syksyllä. Kisasi Master Chefissä vuonna 2015.
Sisältö jatkuu mainoksen alla