"Aloitan keikat parin viikon päästä. Lomailen vielä hetken ja loppukevät menee sitten työn parissa", Anna Puu jutteli. Kuva: Jonna Öhrnberg
"Aloitan keikat parin viikon päästä. Lomailen vielä hetken ja loppukevät menee sitten työn parissa", Anna Puu jutteli. Kuva: Jonna Öhrnberg

Sinkkuna viihtyvä muusikko Anna Puu luopui pinkistä tukastaan.

Muusikko Anna Puu on luopunut pinkistä polkkatukastaan ja siirtynyt vaaleanruskeaan, luonnollisempaan lookiin. Anna esitteli uutta tyyliään Emma-gaalan infotilaisuudessa Sanomatalossa Helsingissä. Hän on ehdolla vuoden naissolistiksi yhdessä Chisun, Sannin, Auroran ja Johanna Kurkelan kanssa.

– Uusi vuosi, uusi tukka. Tämä peittää hyvin vanhenemisen merkit, hän nauroi viitaten ylikasvaneeseen otsatukkaansa.

Anna hehkutti pinkkiä hiusväriään viime kesänä ja postasi siitä Instagram-tililleen kuvat hashtagilla #mylittlepony. Nytkin Anna päivitti tukan muodonmuutoksesta Insta-tililleen:

Double action @stage11official @jonistage11 #uusivuosi #uusitukka

A photo posted by Anna Puu (@annapuuofficial) on

"Pari" tuntia myöhemmin, tadaa!! 🙌✌ @stage11official @jonistage11 #hiuskirurgi #annapuu

A photo posted by Anna Puu (@annapuuofficial) on

Annan uudet hiukset muistuttavat aikaa, kun hän osallistui Idols-laulukilpailuun vuonna 2008.

Anna uskoo, että kilpailu Emma-pysteistä tulee olemaan tänä vuonna erityisen tiukka.

– Tuntuu, että paljon hyviä levyjä ja artisteja jäi pois kisasta. Totta kai olen superiloinen, että olen mukana kovassa joukossa, hän jutteli.

Lattaritanssia ja sinkkuonnea

Annan yksityiselämäänkin kuuluu pelkkää hyvää. Hän palasi hiljattain Kuubasta, jossa vietti kaksi unohtumatonta viikkoa.

–  Siellä on vielä hyvin aitoa ja alkuperäistä. Kioskilta ei saanut edes vesipulloa ostaa. En kyllä sinne mitään olisi mennyt shoppailemaankaan, vaan nautin ihanasta arkkitehtuurista, kulttuurista ja nähtävyyksistä. Värejä, valoa, rantoja ja täydellistä rentoutumista, hän kuvaili.

Annaa puraisi matkalla myös tanssikärpänen.

–  Lupasin itselleni opetella jonkun latinalaistanssin tänä keväänä.

Anna erosi kaksi ja puoli vuotta vuotta sitten aviomiehestään ja tyttärensä isästä. Hän on kertonut olevansa hyvissä väleissä ex-miehensä kanssa kanssa ja nauttivansa elämästä kahdestaan vuonna 2010 syntyneen tyttärensä kanssa.

– Samoilla linjoilla olen edelleen, silmin nähden onnellinen nainen hymyili.

Vierailija

Anna Puu palasi Idols-aikaiseen hiustyyliinsä: "Peittää hyvin vanhenemisen merkit"

Hieman hymyilyttää kun nuori nainen puhuu ikääntymisen merkkien peittämisestä ;) Omalla kohdalla ihosairaus estää valitettavasti hiusten sävyttämisen, ja perushimmeänvaaleaan, suomalaiseen tukkaan on tyytyminen - tosin tällaistakin pidetään kai etelämmissä maissa blondina. Hyvin sopii Annalle tämä uusivanha hiustyylikin ... :)
Lue kommentti
Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Sinisukkainen

Perhe auttaa Maaret Kalliota jaksamaan: ”Jos en itse voi hyvin, en voisi auttaa ketään”

Minusta Maaret Kalliolla on viisautta ja kohtuudentajua, joita mikään koulutus ei pysty opettamaan. Antaa kuitenkin virallista taustatukea. Omaan myös pitkän parisuhteen ja kivat aikuiset lapset, hauskasti monisärmäiset lapsenlapset. Omaa ymmärtämystä siinä tarvitaan ja toisten kuuntelemisen halua/kykyä, mutta sitä voi opetella. Loppujen lopuksi kyse on sittenkin kenties vain hyvästä tuurista; jotakin on naksahtanut paikoilleen. Huonoja aikoja on ollut meilläkin, mutta niistä on päästä yli ja...
Lue kommentti