Kirjailija Anna-Leena Härkönen arvostaa ystäviä, jotka ymmärtävät, että hänen murheensa ovat ihan samanlaisia kuin muillakin.

"Ystävät ovat minulle turvavyöhyke. Koska elämä on muuten niin rankkaa ja parisuhteessa tulee aina yhteentörmäyksiä, ystävien kanssa pitää saada olla täysin oma itsensä. Minä en kaipaa mitään haastavia keskusteluja tai järkyttäviä mielipide-eroja. On ihanaa, että ystävyydessä saa palata varhaislapsuuden 'minä olen hyväksytty' -tunteeseen.

Lapsuudenystäväni Sinikan kanssa olen niin läheinen, ettei meidän tarvitse panostaa tapaamisiimme, vaan voimme olla miten väsyneitä tai masentuneita tahansa. Miehiä tulee ja menee, mutta meidän ystävyys pysyy. Hyvät naisystävät ovat kullan arvoisia myös, koska heidän kanssaan voi haukkua miehiä.

Olen oppinut erottamaan ne, jotka haluavat olla ystäviäni vain sen takia, että olen julkkis. Sen vaistoaa jännänä myrkyllisyytenä. Heidän mielestään minulla ei voi olla vaikeaa, koska kirjani myyvät hyvin, mutta minulla on samanlaiset murheet kuin kenellä tahansa.

Muutama ihmissuhde on katkennut, koska en ole jaksanut kuunnella kännipäissä syydettyjä loukkauksia. Humalassahan todelliset tunteet tulevat esiin. Ja kun minulla tulee mitta täyteen, se on finito.

Olen saanut myös myöhemmällä iällä hyviä ystäviä, kuten Rimbon. Myös Rimbon vaimosta  Tiiasta on tullut hyvä ystäväni. Rimbo ja Tiia lukevat kirjani jo käsikirjoitusvaiheessa."

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.