Kirsi Salo kertoo Annassa uudesta suhteestaan, jossa ikäero ei tule esille mitenkään. Kuva: Sanoma-arkisto / Seppo Solmela
Kirsi Salo kertoo Annassa uudesta suhteestaan, jossa ikäero ei tule esille mitenkään. Kuva: Sanoma-arkisto / Seppo Solmela

Televisiosta tuttu juontaja ja hyvinvointivalmentaja kertoo Anna-lehdessä, että hänen uusi miesystävänsä ”käveli yhtenä päivänä ovesta sisään”.

Kirsi Salo, 49, on löytänyt uuden rakkauden. Hän kertoo Anna-lehden haastattelussa elävänsä ”onnellisesti parisuhteessa".

– Olen seurustellut usein aiemminkin itseäni nuorempien miesten kanssa, ja nykyinen kumppanini on minua yli 15 vuotta nuorempi.

Salo erosi lastensa isästä, muusikko Sami ”Sammy” Aaltosesta vuonna 2011. Aaltonen on Saloa yli kymmenen vuotta nuorempi. 

Salo sanoo, että hän ei osaisi kuvitella itseään parisuhteeseen oman ikäisensä miehen kanssa.

– Minusta tuntuu, että näyttäisin aivan pikkutytöltä viisikymppisen miehen vierellä. Sinkkuna etsin seuraa netin deittipalstalta. Kokeiluni jäi lyhyeen, sillä ikäiseni miehet tuntuvat papparaisilta, Salo mainitsee Anna-lehden haastattelussa.

”Ikäiseni miehet tuntuvat papparaisilta.”

Tasan vuosi sitten hän kertoi MTV.fi:n haastattelussa olevansa kesäsinkku.

Kauppatieteiden maisteriksi valmistunut Salo tuli alun perin tunnetuksi television Talousuutisista. Sen lisäksi hän on juontanut useita tv-ohjelmia, kuten Heikointa lenkkiä ja Leijonan kitaa. Nykyään hän on hyvinvointivalmentaja.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Esikoistaan odottava näyttelijä-yrittäjä Mia Ehrnrooth keskittyy siihen, että hän ja vauva saisivat mahdollisimman hyvää ravintoa.

Kolme vuotta sitten Salatut elämät -sarjassa lopettaneen näyttelijä-malli ja start up -yrittäjä Mia Ehrnroothin, 30, elämään on mahtunut viime aikoina paljon käänteitä. Viime vuonna hän erosi neljä vuotta kestäneestä avioliitosta. Sinkkuelämää ehti kulua tovi, kun hän tapasi kuntosalilla Joel Roosin, 40.

Mia ja Joel löysivät asunnon puoli vuotta sitten ja suunnittelivat tekevänsä siihen remontin. Remonttisuunnitelma kuitenkin muuttui, kun Mia huomasi olevansa raskaana. Lapsen laskettu aika on alkuvuodesta. Asunnon isosta vaatehuoneesta tehdäänkin nyt lastenhuone.

– Meidän piti hankkia koiranpentu, mutta tulikin vauva! Vakavasti puhuen kuvittelimme, että lapsen saaminen olisi pidempi prosessi, mutta kaikki tuntuu nyt luontevalta ja olen voinut hyvin.

”Kun en vielä tiennyt olevani raskaana, söin paljon jäätelöä. Mitään muuta ei tehnyt mieli. Minulla on ollut puolitoista vuotta personal trainer, joka laatii minulle myös ruokavalion. Kokkaustaidoissani on parannettavaa, ja saan häneltä reseptejä. Unohdan helposti syödä tai syön liian vähän. Ennen jokaista ruokailua otan annoksesta kuvan ja lähetän sen pt:lleni. Hän arvioi, kuinka terveellisiä valintoja olen tehnyt ja antaa sen mukaan pisteitä.

Nyt pyysin valmentajani apuun, kun en saanut jäätelönsyöntiä loppumaan. Avun pyytäminen on taito, jossa olen kehittynyt vuosien varrella. Olen iloinen, että osaan tehdä sen nykyään paremmin.

Minusta on luonnollista, että kroppani muuttuu raskauden aikana. Keskityn nyt siihen, että saamme vauvan kanssa tarpeeksi hyvää ravintoa. Senkin vuoksi panostan mielelläni omaan valmentajaan. Treenaan hänen kanssa 4–5 kertaa viikossa.

Ostan usein lähellä olevasta S-Marketista enemmän ruokaa kerralla. Näin vältän jatkuvan Alepassa juoksemisen. Pärjäämme usein kahdella kauppakäynnillä viikossa. Ruokaan menee enemmän rahaa kuin sinkkuaikana, noin 200 euroa viikossa. Isosta S-Marketista saa tuoreita marjoja, luomukananmunia ja hyviä raaka-aineita.

Seurustelun alkuvaiheessa kävimme enemmän ulkona syömässä. Nyt kun elämä on asettunut, olen palannut vanhaan tapaani, ”foodprepiin”. Teen sunnuntaina viikon ruuat ja jaan ne rasioihinsa pakastimeen odottamaan. Nyt kokkasin bataattia, lohkoperunoita ja jauhelihaa. Smoothieta varten pilkon pakkaseen banaania ja marjoja.

Syön yleensä muutaman kerran viikossa lounaan ulkona, illallisen muutaman kerran kuussa. Useimmiten syön kuitenkin kotona itse tekemääni ruokaa läppärin ääressä, sillä haluan pitää arkikuluni kohtuullisina.”

Maria Nordin kirjoittaa DNRS-menetelmän parantaneen enemmän kuin hänen home- ja kemikaaliyliherkkyytensä.

Arkkitehti Maria Nordin kertoo isosta elämänmuutoksestaan Kaksplus-sivustolla olevassa Kotitalouskriisi-blogissaan.

Hän kirjoittaa tehneensä puolen vuoden ajan ympäristöyliherkkyyksien hoitoon kehitetyn DNRS-menetelmän harjoituksia ja päässeensä eroon home- ja kemikaaliyliherkkyydestään.

Marian mukaan menetelmä on vaikuttanut hänen oman olonsa lisäksi merkittävällä tavalla myös koko perheen elämään. Hän kirjoittaa esimerkiksi murehtivansa vähemmän ja olevansa parempi äiti.

– DNRS-menetelmä paransi enemmän kuin home- ja kemikaaliyliherkkyyteni, se paransi koko perheemme. Myös puolisoni on parantunut päihderiippuvuudesta, Maria kertoo tekstissään.

– En tiedä, oliko minussa tapahtuneella muutoksella myös vaikutusta asiaan. Ehkä. Minulle riittää se, että niin tapahtui ja elämämme on ihanaa, rakkaudentäytteistä, hauskaa, syvällistä ja tasapainoista.

”Menetelmä paransi koko perheemme.”

Maria on naimisissa muusikko-näyttelijä Reino Nordinin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta.

Reino itse kertoi raitistumisestaan heinäkuussa Instagram-päivityksessään, jossa hän iloitsi Antaudun-kappaleella ylittämästään tuplaplatinarajasta.

– Tuntuu ihan uskomattomalta ja vielä tulee paranee vaan. Sattumalta raitistuinkin tässä reissulla ni tunteet on aika paljon isompia muutenkin, Reino kirjoitti.

Lue myös: Reino Nordin julkaisi onnellisen kuvan: ”Sattumalta raitistuinkin tässä reissulla”

Vuosien varrella Marian ja Reinon suhteeseen on mahtunut useita kriisejä, muun muassa mustasukkaisuutta, lapsettomuutta ja hometalo-ongelmia.

– Se, että olemme pysyneet yhdessä kaiken keskellä, kertoo, että suhteemme täytyy olla vahva. Rakkaus on meille konkretiaa ja energiaa – sen voi todella tuntea, Maria sanoi Me Naisten haastattelussa vuonna 2012.

Syyskuun alussa Maria Nordin kertoi Helsingin Sanomissa saaneensa myös paljon kritiikkiä kehuttuaan käyttämäänsä menetelmää, jossa ihminen itse harjoitusten avulla opettaa aivonsa olemaan reagoimatta vaarattomiin ärsykkeisiin. Vaikka jotkut ovat saaneet harjoituksista apua ympäristöyliherkkyyteensä, asiantuntijoiden mukaan lääketieteellinen näyttö tehosta puuttuu.