Kyllä nousee! Musta Barbaari tositoimissa. Kuva Panu Pälviä
Kyllä nousee! Musta Barbaari tositoimissa. Kuva Panu Pälviä

Julkkisten treenattuja vartaloita esittelevistä omakuvista tuli sosiaalisessa mediassa ilmiö.

Laulaja Anna Abreu julkaisi eilen Instagramissa ja Facebookissa videon, jossa hän punnertaa 10 kilon paino selkänsä päällä. Vahvojen käsilihaksien lisäksi huomio kiinnittyi laulajan peppuun, joka kenties Annan tarkoittamatta nousi videossa suureen rooliin.


Kuva Anna Abreu Instagram.

Anna ei kuitenkaan ole ainut julkkis, joka tykkää esitellä timmiksi treenattua vartaloaan sosiaalisessa mediassa. Moni suomijulkkis on jakanut treenikuvia itsestään – yleensä varsin vähissä vaatteissa.

Räppäri Musta Barbaari eli James Nikander esittelee, miltä selän pitäisi näyttää, kun antaa halin ilman paitaa. Musta Barbaari on opastanut myös Me Naisten lukijoita, miten oma elämä otetaan käsiin ja tehdään mandariinista norsu.

Kuva Musta Barbaari Instagram

Räppäri Elastinen aiheuttaa Instagramissa sydämentykytyksiä faneilleen, sillä hän on julkaissut paidattomia kuvia itsestään niin pukukopissa kuin salillakin. Mies kuulemma treenaa kesäkuntoa varten.

 

Kuvat Elastinen Instagram.

Dancing on Ice -voittaja, Adam Lambertin ex-rakkaanakin tunnettu Sauli Koskinen on useammassakin kuvassa esitellyt tiukaksi treenattua vartaloaan. Hiljattain hän laittoi seuraajiensa ihailtavaksi kuvan, jossa hän vaeltaa vuorilla auringonpaisteessa.

 

Kuva Sauli Koskinen Instagram

Supersuosiosta nauttiva Cheek tykkää kiusata fanejaan niin treenikuvilla kuin paidattomilla selfieillä. Tässä treenikuva kaksoisveli Jeren kanssa sekä toinen kuntosalihetki.

Kuvat Cheek Instagram

Miss Suomi Sara Chafak on aktiivinen Instagramin käyttäjä. Tässä hän treenaa käsivarsiensa lihaksia.

Kuva Sara Chafak Instagram

Jääkiekkoilija Ossi Väänänen juhli kaksi viikkoa sitten Suomen kiekkopronssia olympialaisissa voitontanssitunnelmissa – hänkin puolialasti. Kiekkoilija Petri Kontiola lisäsi videon sosiaaliseen mediaan.

 

Kuva Petri Kontiola Instagram

Lue myös

Elastinen avaa oman kuntosalin – saako sieltä tällaisen vartalon?

Jone Nikula hurahti joogaan – katso kuva!

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.