Anna Abreulla on kaksi saksanpaimenkoiraa, jotka ovat laulajattaren silmäteriä. Kuva: Veikko Kähkönen
Anna Abreulla on kaksi saksanpaimenkoiraa, jotka ovat laulajattaren silmäteriä. Kuva: Veikko Kähkönen

Koiriin hurahtaneet julkikset täyttävät Instagraminsa söpöilevillä lemmikkikuvilla.

Laulaja Anna Abreu on omistautunut koirillensa niin, että on perustanut niille oman Instagram-tilin. Kuvat ovat kekseliäästi saksanpaimenkoira Hannibalin näkökulmasta ja huumorintajuinen Anna on usein itsekin kuvien kohteena.

 

How do expect me to sleep when u snore and drool on me @annaabreuofficial ? #rightsfordogs #peta #getanapkinwoman

Kuva, jonka Hannibal Lecter (@hannibaldawg) julkaisi

"Miten minun pitäisi pystyä nukkumaan kun sinä kuorsaat ja kuolaat päälleni, Anna?" kysyy Hannibal instagram-kuvan kuvatekstissä.

 

I know my mom takes care of us but sometimes she goes too far #micasaessucasa #elämänikoira #myy #roomforonemore

Kuva, jonka Hannibal Lecter (@hannibaldawg) julkaisi

"Tiedän, että äitini pitää meistä hyvää huolta, mutta joskus hän menee liian pitkälle", juttelee Annan toinen koira Myy samassa Instagramissa.

 

Huomenta! #hidasaamu #vapaapäivä #jatkaiskovieläuniahetken #viljokuorsaa

Kuva, jonka En Kommentoi-albumi julkaistu! (@antti_tuisku) julkaisi

Mitä yhteistä Antti Tuiskulla ja Jenni Vartiaisella on? Mitäpä muutakaan kuin koira! Antti hankki ranskanvesikoiransa Viljon aikoinaan Jennin innoittamana.

 

@studio #friedmusic #paavo #välihuili

Kuva, jonka Jenni Vartiainen (@jennivartiainenofficial) julkaisi

Myös Jennin Paavo-koira on rodultaan harvinainen ranskanvesikoira. Jenni on kertonut, että rotu oli 2000-luvun alussa niin uhanalainen, että koiria oli rekisteröity maailmassa vain muutamia satoja.

 

 

#eläväturkiskaulus #karvavauva

Kuva, jonka Jannika B (@jannikabofficial) julkaisi

Laulaja Jannika B:n rakas lemmikki on chihuahua nimeltään Sputnik. Instagramin perusteella myös Jannikan puoliso Toni Wirtanen on kiintynyt koiraan, sillä viimeksi koiran syntymäpäivien aikaan Toni teki Sputnikille nakkikermaviilikakun.
 

 

Perjantai-ilta❤️??☀️! #siirithepug #sun #kesä #summer #friday #love #pug #instapug #mopsi #mops #carling #instadog

Kuva, jonka Hanna Pakarinen (@hannapakarinen) julkaisi

Idolsista tuttu laulaja Hanna Pakarinen rakastaa mopsiaan Siiriä. Koira on tallennettu Instagramiin myös saunan lauteilla
 

 

#familyportrait ?? 3 years with this amazing guy. ? Now I'm out of #some for the rest of the week! Bye! ?

Kuva, jonka Janni Hussi (@jannihussi) julkaisi

Fitness-tähti Janni Hussin suloinen villakoira Harri kulkee mukana perheen reissuilla. Kuvassa myös jääkiekkoilijapoikaystävä Lauri Korpikoski.

 

 

Amelie also supports ? #roosanauhaselfie ??

Kuva, jonka Sara La Fountain (@saralafountain) julkaisi

Myös ruokakolumnisti ja juontaja Sara La Fountainilla on chihuahua. Sen nimensä on Amelie, ja Instagram-kuvien perusteella koira osallistuu aktiivisesti omistajansa värikkääseen elämään.

Temptation Island -julkkisten Rita Niemen ja Aki Mannisen amerikanpitbullterrieriä nähdään usein pariskunnan kuvissa. Koiran nimi on Putin.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.