Eläinrakas Anna Abreu on ottanut uuden koira-aiheisen tekstitatuoinnin vasempaan käteensä. Oikeaa koristaa Hannibal-koiran kuva. Kuva: Sakari Majantie
Eläinrakas Anna Abreu on ottanut uuden koira-aiheisen tekstitatuoinnin vasempaan käteensä. Oikeaa koristaa Hannibal-koiran kuva. Kuva: Sakari Majantie

Laulaja sinnittelee keikkakaudella viiden tunnin yöunilla.

Laulaja Anna Abreulla on ollut kiireinen keikkakesä. Kesäkuussa hän kertoi, että juhannuksen jälkeen vapaata on vain neljä päivää. Joskus useammankin keikan päivässä tekevä artisti myöntää, että välillä tahti on kuluttavaa, ja äänikin koetuksella.

– Kiireisimpinä aikoina nukkuminen jää vähemmälle. Viime viikolla nukuin joka yö viitisen tuntia. Nukahdin vasta pikkutunneilla, ja aamulla kello herätti aikaisin, hän kertoi viikko sitten The Voice Kids -ohjelman Plan-show -erikoisjakson kuvauksissa Turussa.

Anna kertoo syövänsä väsyneenä normaalia enemmän roskaruokaa ja makeisia. Urheilulle ei jää aikaa, mutta naisen tanssilliset esiintymiset itsessään ovat jo varsinainen urheilusuoritus. Keikkojen jälkeen uni ei aina tule ja silloin Anna pyörii sängyssä, sillä hän ei ole keksinyt vielä hyviä unensaantikikkoja. Artisti ei silti halua valittaa, sillä hän elää unelmaansa.

– Olen kiitollinen, että saan esiintyä. Olen nuori, joten kyllä minä jaksan, hän kähisi ääni painuksissa.

Vähäisellä vapaa-ajallaan Anna harrastaa SUP-melontaa eli suppausta. Hawaijilta kotoisin olevassa trendilajissa edetään surffilaudan päällä seisten ja meloen.

– Suppaan, vaikken osaa uida, hän paljasti.

Lue myös:

Anna Abreu: "Ennen vedin keikoillani sipsejä ja Muumi-limsaa"

Anna Abreu: "Mikään ei riitä minulle"

Rosa Meriläisellä on aina aikaa seksille ja itsetyydytykselle. Kuva: Milka Alanen

Kirjailija Rosa Meriläinen suhtautuu omaan seksuaalisuuteensa mutkattomasti. Hän masturboi päivittäin ja suosittelee sitä muillekin.

Seksistä puhuminen on ollut kirjailija Rosa Meriläiselle aina luonnollista. Nykyään hän pitää Lipstick Mafia -podcastia, jossa seksistä ja seksuaalisuudesta pyritään puhumaan avoimesti ja suoraan – Rosalle tyypilliseen tapaan.

– Olen kotona paljon alasti. Silloin näkee oman kehonsa monesta kulmasta ja oppii pitämään siitä, hän kertoo.

– Olen luonteeltani avoin ja puhelias ja olen pystynyt puhumaan suoraan seksistä miesten kanssa jo teininä. Ikääntyminen auttaa siinä, että toiveistaan osaa kertoa entistä paremmin.

”Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä.”

Rosa erosi juontaja Simo Frangénista alkuvuonna. Nyt hän on kihloissa toimittaja Tuomas Murajan kanssa. Koko aikuisikänsä aikana Rosa ei ole koskaan ollut sinkku.

– Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä ja nukkua toisen kanssa. Ajattelen, että onnellista parisuhdetta on vaikeaa ylläpitää ilman seksiä. Sille pitää löytyä aikaa.

”Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan.”

Myös itsetyydytys on Rosa Meriläisen mukaan tärkeä osa seksuaalisuutta. Hän ottaa sille aikaa päivittäin.

– Ajattelen, että masturbointi on konkreettinen rakkauden teko itseä kohtaan. Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan. Siitä tulee hyvä ja hehkuva olo, hän kuvailee.

Rosa kertoo tietoisesti treenaavansa lantionpohjan lihaksiaan.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netistä.

Treenien ansiosta Rosa on oppinut olemaan paremmin läsnä omassa kehossaan.

– Pystyn saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa. Pystyn säätelemään sen kestoa ja pitkittämään sitä.

Lue koko Rosan haastattelu torstaina ilmestyvästä Me Naisten numerosta 43/17.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.