Anna Abreu nähtiin Vain elämää -ohjelman toisella kaudella. ”Nyt tuntui vähemmän rankalta, kun kokoonnuimme uudestaan yhteen. Itkettyä tuli silti, varsinkin kun istuin pöydässä Paula Koivuniemeä vastapäätä. Olemme itkupillejä”, hän kertoi Vain elämää Goes Punainen Risti -ohjelman kuvauksista. Kuva: Jonna Öhrnberg
Anna Abreu nähtiin Vain elämää -ohjelman toisella kaudella. ”Nyt tuntui vähemmän rankalta, kun kokoonnuimme uudestaan yhteen. Itkettyä tuli silti, varsinkin kun istuin pöydässä Paula Koivuniemeä vastapäätä. Olemme itkupillejä”, hän kertoi Vain elämää Goes Punainen Risti -ohjelman kuvauksista. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Anna Abreu suuntaa joulun jälkeen Meksikoon miehensä, lumilautailija Lauri Heiskarin, kanssa. – Surffaamme ja otamme rennosti, hän kertoo.

Poppari Anna Abreulla on takanaan kiireinen vuosi. Hän julkaisi viidennen albuminsa toukokuussa ja on painanut sen jälkeen lähes tauotta keikkaa.

Anna iloitsee, että edessä on viimeinen rutistus ennen joulua ja lomaa.

– Vietämme perinteisen perhejoulun. Aion levätä ja maata sohvalla lukemassa kirjaa. En osaa kokata hirveän hyvin, mutta jotain herkkuja loihdin joulupöytään. Tykkään, että kotona on kuusi ja paljon jouluvaloja tunnelmaa luomassa, hän fiilistelee.

Joulunpyhien jälkeen Anna ja hänen lumilautailijamiehensä Lauri Heiskari lentävät Meksikoon. Pari avioitui kesällä 2013.

– Mieheni kavereita asuu siellä. Hengaamme heidän kanssaan, surffaamme ja otamme rennosti. Odotan reissua, sillä en ole käynyt maassa aiemmin.

Sporttinen Anna kertoo innostuneensa surffauksesta synnyinmaassaan Portugalissa.

– Kotikaupunkini Sintran lähellä on hyvät rannat. Olen kokeillut lajia siellä. Aaltojen päällä ratsastaminen oli tosi hauskaa, vaikken kovin hyvä vielä olekaan, Anna jutteli Vain elämää Goes Punainen Risti -ohjelman lehdistötilaisuudessa Helsingissä.

Ohjelmassa kuusi suosikkisarjan artistia kokoontuu Satulinnan illallispöydän ääreen jakamaan kokemuksiaan työskentelystään Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoistehtävissä. Samalla he muistelevat omaa kauttaan Vain elämää -ohjelmassa ja esittävät tuttuja kappaleita. Hyväntekeväisyysjakso nähdään Nelosella 7. joulukuuta.

Anna vieraili Nuorten turvatalossa. Ohjelmassa kuullaan myös turvatalosta apua saaneen nuoren tarina.

– Olin yhden iltapäivän ja illan vapaaehtoistyöntekijänä. Haluan kannustaa kaikkia vapaaehtoishommiin – auttaminen on niin helppoa. Jo muutama tunti riittää. Tapasin turvatalossa tavallisia mukavia nuoria, joilla saattoi olla vaikka riitaa kotona. Kaikilla ei ollut rankkaa taustaa, mutta on tärkeää, että pienemmistäkin ongelmista pääsee juttelemaan luotettavan aikuisen kanssa.

Lue myös:

Peppusi on kohta kuuluisampi kuin Kim Kardashianin, Anna Abreu? Katso video

Elämänmuutoksen tehnyt Anna Abreu: "Elin elämää, jota en olisi voinut jatkaa kovin pitkään”

Anna Abreulla kiireinen keikkakesä: ”Vapaata vain neljä päivää”

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.

 

Minttu Murphy-Kaulanen kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan, ettei Rianna-tyttären neuvolakäynti sujunut toivotusti.

Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 37, kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan siitä, miten suuri huoli voi lapsesta olla. Minttu huolestui, kun kävi tällä viikolla neuvolassa hänen ja tv:stä tutun kauppias Sampo Kaulasen, 38, Rianna-tyttären kanssa.

– Mun 4-vuotiaalla kuului sydämestä sivuääni. Ilmeisesti tavanomaista leikki-ikäisillä, mutta tutkia täytyy. Se mahan pohjasta kouriva tunne joka kerta, kun ajattelen asiaa saa mut voimaan fyysisesti niin pahoin. Tiedän järjellä, että olisi meillä kaiketi muitakin oireita, jos vakavasta sydänoireesta olisi kyse, mutta ei se minun tunnetta paranna,  Minttu kirjoittaa blogissaan.

”Rakastan lapsiani enemmän kuin elämää.”

Minttu kertoo kirjoituksessaan pohtineensa myös rokotuksia. Lisäksi hän miettii, että huoli lapsista helpottaa tuskin koskaan. Mintulla on kolme tytärtä ja yksi bonuslapsi, joka on Sampon edellisestä avioliitosta.

– Mä rakastan lapsiani enemmän kuin elämää. On kyse flunssaisesta 12-vuotiaasta tai vauvarokon kourissa olevasta pienestä tai 17-vuotiaasta, jolta poistetaan nielurisat, tämä mun huoli ja tunne lapsista on yhtälainen. 

Kokemusta kahdesta keskenmenosta

Tänä syksynä Minttu ja Sampo kertoivat Me Naisten haastattelussa, ettei yhteisen lapsen saaminen ollut itsestäänselvää. Ennen yhteisen Rianna-tyttären syntymää Minttu koki kaksi keskenmenoa. Molemmat olivat niin sanottuja tuulimunaraskauksia.

”Pohdin, haluanko tätä todella.”

– Pettymys ja suru oli suuri. Erityisesti siksi, että tiesin Sampon toivovan lasta kiihkeästi. Halusin suoda sen hänelle. Aloin väkisinkin miettiä, olenko jo liian vanha koko touhuun. Pohdin, haluanko tätä todella, Minttu kertoi haastattelussa tänä syksynä.