Anna Perho astuu Uutisvuodon kapteenin saappaisiin. Kuva: Jonna Öhrnberg
Anna Perho astuu Uutisvuodon kapteenin saappaisiin. Kuva: Jonna Öhrnberg

Anna Perho nähdään syksyllä yhtenä Uutisvuodon kapteeneista. Radiotyön jättämisen myötä liikunnalle on jäänyt enemmän aikaa.

Anna Perho lopetti kevään lopulla Radio Aallon Dynastia-aamuohjelman juontamisen yli viiden vuoden jälkeen. Median monityöläinen on keskittynyt sen jälkeen yritysvalmennuksiin sekä kirjoitustöihin.

– Minulla on ollut lopettamisen jälkeen hieman enemmän sosiaalista elämää. Voin nähdä ystäviä, kun ei tarvitse mennä ihan heti Pikku Kakkosen jälkeen nukkumaan.  

Syksyllä Anna nähdään yhtenä legendaarisen Uutisvuodon kapteeneista. Muina kapteeneina toimivat Petteri Ahomaa, Katja Ståhl, Jani Halme ja Laura Ruohola. Anna innostui kapteenin paikasta heti.

– Onhan tämä klassikko-ohjelma, jossa on rakastetut esiintyjät. On selvää, että kansa raivostuu, mutta olen aina viihtynyt ilmapiirissä, missä ihmiset reagoivat.

Anna on ollut jo pitkään aktiivinen liikkuja, mutta radiotyön jäätyä treenaamiseen on jäänyt aikaa enemmän.

– Olen mukana valmennusryhmässä, jossa on sikakovat tavoitteet. Urheilen kuutisen tuntia viikossa. Liikun siksi, että siitä tulee kykenevä ja pystyväinen olo. Huomaan myös, että jos olen kaksi päivää urheilematta, minulle tulee levoton olo.

Varsinkin fiilis on olennainen juttu, ei grammat, sentit tai suoritukset.

Anna on kertonut vuosia olleensa se ”ikuinen viiden kilon pudottaja”. Nykyään tilanne on toinen.

– Tein kolme–neljä vuotta sitten sellaisen päätöksen, että lopetin kokonaan vaa`alla käymisen. Olen tyyliin aina ylä-asteelta asti painanut sen saman lukeman. Vaa`an lukema määritti kuitenkin liikaa fiilistäni. 

– Nykyään tunnen vaatteista ja fiiliksestä, missä mennään. Varsinkin fiilis on olennainen juttu, ei grammat, sentit tai suoritukset. Olen kuitenkin peruskuntoilija, en mikään urheilija.

Vierailija

Anna Perho lopetti vaa'alla käymisen oltuaan vuosia viiden kilon pudottaja: ”Vaaka määritti liikaa fiilistäni”

En minä ainakaan raivostunut, edes tästä me naisten jutusta. Muutenkin on mukava kun siihen ohjelmaan tulee lisää kauniita naisia, niin on edes jotain tekemistä jos huumori jutut eivät enää naurata. Olisin kuitenkin toivonut, että uutisvuodon painoindeksi olisi pysynyt yhtä epäterveenä kuin ennenkin tai edes rintojen koko.
Lue kommentti