Anna Abreun uudella levyllä ovat muun muassa kappaleet Au Naturel ja Sensuroimaton versio. Kuva: <span class="photographer">Jonna Öhrnberg</span>
Anna Abreun uudella levyllä ovat muun muassa kappaleet Au Naturel ja Sensuroimaton versio. Kuva: Jonna Öhrnberg

”Mun on uskallettava näyttää omat epävarmuuteni, jotta mä voin uskottavasti näyttää esimerkkiä muille”, laulaja kirjoittaa.

Laulaja Anna Abreu, 26, julkaisi Instagramissa kuvan, jossa poseeraa ilman meikkiä tai filttereitä.

”Mun on tosi helppo laulaa siitä, että me kaikki kelvataan just näin. Et 'ollaan vaan ihan au naturel' jne... Mä laulan siitä mun uudella albumilla, mutta silti jotenkin tuntuu vaikeelta laittaa esim. Instagramiin kuva omasta naamasta ilman MITÄÄN meikkiä tai filtteriä. Ilman hyvää kuvakulmaa tai sitä perus hymyilmettä mikä on mun mukavuusalueella.”

”Sanoin itelleni: Practice what you preach.”

Laulaja haluaa elää sanojensa mukaisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Päätin nyt ottaa kuvan itsestäni juuri niin, koska jos mä puhun tästä aiheesta niin mun on myös uskallettava näyttää esimerkkiä omilla tekemisilläni. Mun on uskallettava näyttää omat epävarmuuteni, jotta mä voin uskottavasti näyttää esimerkkiä muille. Sanoin itelleni: Practice what you preach.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 

Mun on tosi helppo laulaa siitä, että me kaikki kelvataan just näin. Et "ollaan vaan ihan au naturel" jne... Mä laulan siitä mun uudella albumilla, mutta silti jotenkin tuntuu vaikeelta laittaa esim. instagramiin kuva omasta naamasta ilman MITÄÄN meikkiä tai filtteriä. Ilman hyvää kuvakulmaa tai sitä perus hymyilmettä mikä on mun mukavuusalueella. Päätin nyt ottaa kuvan itsestäni juuri niin, koska jos mä puhun tästä aiheesta niin mun on myös uskallettava näyttää esimerkkiä omilla tekemisilläni. Mun on uskallettava näyttää omat epävarmuuteni, jotta mä voin uskottavasti näyttää esimerkkiä muille. Sanoin itelleni: Practice what you preach. OIKEESTI sä kelpaat. AINA. Ilman MITÄÄN muttia. Piste. #aunaturel #sensuroimatonversio #kaikkipaljaana

Kuva, jonka Anna Abreu (@annaabreuofficial) julkaisi

”OIKEESTI sä kelpaat. AINA. Ilman MITÄÄN muttia. Piste. #aunaturel #sensuroimatonversio #kaikkipaljaana”, Anna päättää tekstinsä.

Lue myös: Anna Abreun uutuuslevy esittelee artistin paljaana

Kuva on kerännyt runsaasti kiittäviä kommentteja.

”Kiitos. Tää tuli just oikeeseen aikaan”, kirjoittaa eräs kommentoija.

”Meikkifirmat menee konkkaan ja kuvanmuokkauskoodaajat jää ilman duunia, jos tämä ihana ilmiö leviää. Voi tosin olla, että sua vähemmän kauniit vielä tarvitsee niitä”, kuuluu toinen kommentti.

Anna vastaa kommentoijalle:

”Kauneus on katsojan silmässä, joten sellaista ei olekaan kuin vähemmän kaunis. Ja toivotaan tosiaan, että ilmiö leviää”, laulaja kirjoittaa.

”Ps. En todellakaan näytä edes noin freesiltä just nyt. Kuva on eiliseltä.”

Laulaja jakoi aiemmin sunnuntaina selfien, jossa kertoi sunnuntain ohjelmastaan (pannaria, falafeleja ja Netlixiä) ja kehotti seuraajiaankin lepäämään.

”Ps. En todellakaan näytä edes noin freesiltä just nyt. Kuva on eiliseltä”, hän kirjoitti kuvatekstissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla