Anna Abreun uudella levyllä ovat muun muassa kappaleet Au Naturel ja Sensuroimaton versio. Kuva: Jonna Öhrnberg
Anna Abreun uudella levyllä ovat muun muassa kappaleet Au Naturel ja Sensuroimaton versio. Kuva: Jonna Öhrnberg

”Mun on uskallettava näyttää omat epävarmuuteni, jotta mä voin uskottavasti näyttää esimerkkiä muille”, laulaja kirjoittaa.

Laulaja Anna Abreu, 26, julkaisi Instagramissa kuvan, jossa poseeraa ilman meikkiä tai filttereitä.

”Mun on tosi helppo laulaa siitä, että me kaikki kelvataan just näin. Et 'ollaan vaan ihan au naturel' jne... Mä laulan siitä mun uudella albumilla, mutta silti jotenkin tuntuu vaikeelta laittaa esim. Instagramiin kuva omasta naamasta ilman MITÄÄN meikkiä tai filtteriä. Ilman hyvää kuvakulmaa tai sitä perus hymyilmettä mikä on mun mukavuusalueella.”

”Sanoin itelleni: Practice what you preach.”

Laulaja haluaa elää sanojensa mukaisesti.

”Päätin nyt ottaa kuvan itsestäni juuri niin, koska jos mä puhun tästä aiheesta niin mun on myös uskallettava näyttää esimerkkiä omilla tekemisilläni. Mun on uskallettava näyttää omat epävarmuuteni, jotta mä voin uskottavasti näyttää esimerkkiä muille. Sanoin itelleni: Practice what you preach.”

 

Mun on tosi helppo laulaa siitä, että me kaikki kelvataan just näin. Et "ollaan vaan ihan au naturel" jne... Mä laulan siitä mun uudella albumilla, mutta silti jotenkin tuntuu vaikeelta laittaa esim. instagramiin kuva omasta naamasta ilman MITÄÄN meikkiä tai filtteriä. Ilman hyvää kuvakulmaa tai sitä perus hymyilmettä mikä on mun mukavuusalueella. Päätin nyt ottaa kuvan itsestäni juuri niin, koska jos mä puhun tästä aiheesta niin mun on myös uskallettava näyttää esimerkkiä omilla tekemisilläni. Mun on uskallettava näyttää omat epävarmuuteni, jotta mä voin uskottavasti näyttää esimerkkiä muille. Sanoin itelleni: Practice what you preach. OIKEESTI sä kelpaat. AINA. Ilman MITÄÄN muttia. Piste. #aunaturel #sensuroimatonversio #kaikkipaljaana

Kuva, jonka Anna Abreu (@annaabreuofficial) julkaisi

”OIKEESTI sä kelpaat. AINA. Ilman MITÄÄN muttia. Piste. #aunaturel #sensuroimatonversio #kaikkipaljaana”, Anna päättää tekstinsä.

Lue myös: Anna Abreun uutuuslevy esittelee artistin paljaana

Kuva on kerännyt runsaasti kiittäviä kommentteja.

”Kiitos. Tää tuli just oikeeseen aikaan”, kirjoittaa eräs kommentoija.

”Meikkifirmat menee konkkaan ja kuvanmuokkauskoodaajat jää ilman duunia, jos tämä ihana ilmiö leviää. Voi tosin olla, että sua vähemmän kauniit vielä tarvitsee niitä”, kuuluu toinen kommentti.

Anna vastaa kommentoijalle:

”Kauneus on katsojan silmässä, joten sellaista ei olekaan kuin vähemmän kaunis. Ja toivotaan tosiaan, että ilmiö leviää”, laulaja kirjoittaa.

”Ps. En todellakaan näytä edes noin freesiltä just nyt. Kuva on eiliseltä.”

Laulaja jakoi aiemmin sunnuntaina selfien, jossa kertoi sunnuntain ohjelmastaan (pannaria, falafeleja ja Netlixiä) ja kehotti seuraajiaankin lepäämään.

”Ps. En todellakaan näytä edes noin freesiltä just nyt. Kuva on eiliseltä”, hän kirjoitti kuvatekstissä.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.