Me Naiset
|
Jenni Junkala
Angelina Jolie Pahatar-elokuvansa ensi-illassa Japanissa. Kuva: Reuters
Angelina Jolie Pahatar-elokuvansa ensi-illassa Japanissa. Kuva: Reuters

Tällaisen huomenlahjan voi antaa vain megarikas Angelina Jolie.

Hollywoodin megajulkkikset Angelina Jolie, 39, ja Brad Pitt, 50, menivät yhdeksän vuoden pohdinnan jälkeen salaa naimisiin elokuussa. E! Online -lehden mukaan häät järjestettiin pariskunnan jättiomaisuuteen ja -ansioihin verrattuna miltei nollabudjetilla. Huomenlahjoissa ei kuitenkaan kitsasteltu, Daily Mail paljastaa. Angelina osti rakkaalleen lahjaksi kellon, jonka arvo on noin 2,3 miljoonaa euroa.

Kyseessä ei ole mikä tahansa ranteenlämmitin, vaan sveitsiläisen kellotehtaan Patek Philippen kronometri, eli kello, joka on kansainvälisten standardien mukaan tarkaksi todistettu. Angelinan ystävä käytti kelloa kultasepällä, jotta siihen saatiin kaiverrus "To Roly from Nessa". Roly ja Nessa ovat Bradin ja Angelinan hahmot heidän uudesta yhteisestä elokuvastaan, By The Sea. Elokuvaa kuvattiin pariskunnan häälomalla Maltalla. 

Joulukuussa 2013 50 vuotta täyttänyt Brad sai lahjaksi rakkaaltaan sydämen muotoisen Petra-saaren, joka maksoi yli 9 miljoonaa euroa. Petra-saari sijaitsee noin 80 kilometrin päässä New Yorkista, Mahopac-järvellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ennen arvokasta kelloa ja saarta Brad on saanut Angelinalta muun muassa oman vesiputouksen Kaliforniasta, helikopterin ja lentotunteja, satoja vuosia vanhan oliivipuun ja arvokoruja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

Tähän Angelina Jolien jättiansiot kuluvat

Angelina Jolie ja Brad Pitt salaa naimisiin – täällä heidät vihittiin

Angelina Jolie osti Brad Pittille sydämen muotoisen saaren – katso kuva ja video!

Sisältö jatkuu mainoksen alla