Angelina Jolie Pahatar-elokuvansa ensi-illassa Japanissa. Kuva: Reuters
Angelina Jolie Pahatar-elokuvansa ensi-illassa Japanissa. Kuva: Reuters

Tällaisen huomenlahjan voi antaa vain megarikas Angelina Jolie.

Hollywoodin megajulkkikset Angelina Jolie, 39, ja Brad Pitt, 50, menivät yhdeksän vuoden pohdinnan jälkeen salaa naimisiin elokuussa. E! Online -lehden mukaan häät järjestettiin pariskunnan jättiomaisuuteen ja -ansioihin verrattuna miltei nollabudjetilla. Huomenlahjoissa ei kuitenkaan kitsasteltu, Daily Mail paljastaa. Angelina osti rakkaalleen lahjaksi kellon, jonka arvo on noin 2,3 miljoonaa euroa.

Kyseessä ei ole mikä tahansa ranteenlämmitin, vaan sveitsiläisen kellotehtaan Patek Philippen kronometri, eli kello, joka on kansainvälisten standardien mukaan tarkaksi todistettu. Angelinan ystävä käytti kelloa kultasepällä, jotta siihen saatiin kaiverrus "To Roly from Nessa". Roly ja Nessa ovat Bradin ja Angelinan hahmot heidän uudesta yhteisestä elokuvastaan, By The Sea. Elokuvaa kuvattiin pariskunnan häälomalla Maltalla. 

Joulukuussa 2013 50 vuotta täyttänyt Brad sai lahjaksi rakkaaltaan sydämen muotoisen Petra-saaren, joka maksoi yli 9 miljoonaa euroa. Petra-saari sijaitsee noin 80 kilometrin päässä New Yorkista, Mahopac-järvellä.

Ennen arvokasta kelloa ja saarta Brad on saanut Angelinalta muun muassa oman vesiputouksen Kaliforniasta, helikopterin ja lentotunteja, satoja vuosia vanhan oliivipuun ja arvokoruja.

Lue myös:

Tähän Angelina Jolien jättiansiot kuluvat

Angelina Jolie ja Brad Pitt salaa naimisiin – täällä heidät vihittiin

Angelina Jolie osti Brad Pittille sydämen muotoisen saaren – katso kuva ja video!

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.