Me Naiset
|
Inka Simola
Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat olleet yhdessä 9 vuotta. Kuva: Shuttestock
Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat olleet yhdessä 9 vuotta. Kuva: Shuttestock

Vihdoin! Maailman seuratuin pari on nyt naimisissa.

Näyttelijäpari Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat menneet naimisiin. Parin tiedottaja vahvisti asian AOP:lle.

Angelina ja Brad vihittiin Etelä-Ranskassa sijaitsevassa Château Miravalin -kartanossaan. Tilaisuus oli intiimi, ja paikalla oli vain parin lapset, lähimmät sukulaiset ja ystävät.

Angelina ja Brad tapasivat toisensa vuonna 2004 Mr. ja Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa. He ovat seurustelleet vuodesta 2005 ja menivät kihloihin keväällä 2012. Parin kuudesta lapsesta puolet ovat biologisia ja puolet adoptoituja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viihdemedia on odottanut parin hääpäivää jo vuosia. Vuonna 2011 Brad kertoi Me Naisten haastattelussa, ettei pidä avioliittovalan vannomista erityisen tärkeänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ohitimme ykkösvaiheen ja menimme suoraan kakkosvaiheeseen, perheen perustamiseen. Yhteiset lapset sitovat meitä kuitenkin enemmän kuin avioliittovala, Brad sanoi.

Brad ja Angelina ostivat kartanon Etelä-Ranskasta kolme vuotta sitten. Siinä on yli 30 makuuhuonetta ja viinitila. "Lapset tykkäävät paikasta ja saamme olla siellä melko rauhassa, sillä kuvaajat eivät ole yhtä aggressiivisia kuin Yhdysvalloissa. Perheen hyvinvointi on aina mielessäni: ovatko he turvassa, vietänkö heidän kanssaan tarpeeksi aikaa ja teenkö asiat oikein", Brad kertoi Me Naisille vuonna 2011.

Lue myös:

Huumevideosta nousi kohu – muistatko nämä Angelina Jolien kummat tempaukset?

Angelina osti Bradille sydämen muotoisen saaren

Viisi syytä rakastaa Angelina Jolieta

Angelina Jolie aikoo jättää näyttelemisen – mitä jäämme kaipaamaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla