Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat olleet yhdessä 9 vuotta. Kuva: Shuttestock
Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat olleet yhdessä 9 vuotta. Kuva: Shuttestock

Vihdoin! Maailman seuratuin pari on nyt naimisissa.

Näyttelijäpari Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat menneet naimisiin. Parin tiedottaja vahvisti asian AOP:lle.

Angelina ja Brad vihittiin Etelä-Ranskassa sijaitsevassa Château Miravalin -kartanossaan. Tilaisuus oli intiimi, ja paikalla oli vain parin lapset, lähimmät sukulaiset ja ystävät.

Angelina ja Brad tapasivat toisensa vuonna 2004 Mr. ja Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa. He ovat seurustelleet vuodesta 2005 ja menivät kihloihin keväällä 2012. Parin kuudesta lapsesta puolet ovat biologisia ja puolet adoptoituja.

Viihdemedia on odottanut parin hääpäivää jo vuosia. Vuonna 2011 Brad kertoi Me Naisten haastattelussa, ettei pidä avioliittovalan vannomista erityisen tärkeänä.

– Ohitimme ykkösvaiheen ja menimme suoraan kakkosvaiheeseen, perheen perustamiseen. Yhteiset lapset sitovat meitä kuitenkin enemmän kuin avioliittovala, Brad sanoi.

Brad ja Angelina ostivat kartanon Etelä-Ranskasta kolme vuotta sitten. Siinä on yli 30 makuuhuonetta ja viinitila. "Lapset tykkäävät paikasta ja saamme olla siellä melko rauhassa, sillä kuvaajat eivät ole yhtä aggressiivisia kuin Yhdysvalloissa. Perheen hyvinvointi on aina mielessäni: ovatko he turvassa, vietänkö heidän kanssaan tarpeeksi aikaa ja teenkö asiat oikein", Brad kertoi Me Naisille vuonna 2011.

Lue myös:

Huumevideosta nousi kohu – muistatko nämä Angelina Jolien kummat tempaukset?

Angelina osti Bradille sydämen muotoisen saaren

Viisi syytä rakastaa Angelina Jolieta

Angelina Jolie aikoo jättää näyttelemisen – mitä jäämme kaipaamaan?

Jussi-gaalan vieraat tukivat tasa-arvoa ja häirinnän lopettamista pukeutumalla näyttäviin mustiin asuihin ja valkoisiin nauhoihin.

Tänä vuonna Jussi-gaalassa nähtiin poikkeuksellisen paljon mustia iltapukuja. Jussit jakava Filmiaura ry. toivoi, että vieraat, jotka haluavat tukea tasa-arvoa ja seksuaalisen häirinnän ja vallankäytön lopettamiseta elokuva-alalla, kantaisivat gaalassa valkoista nauhaa esimerkiksi rintapielessä tai ranteessa. Tukensa pystyi osoittamaan myös pukeutumalla mustaan.

Tyylikkäästi mustiin pukeutuivat esimerkiksi Malla Malmivaara ja Heidi Lindén.

Näyttelijä Alina Tomnikov esitteli gaalassa miesystävänsä, valokuvaaja Lauri Laukkasen.

Näyttelijä Antti Luusuaniemi osoitti kunnioituksensa tasa-arvokampanjaan käyttämällä valkoista nauhaa rintapielessään.

Myös Laura Birn pukeutui mustaan. 


Anna Paavilainen ja Minttu Mustakallio Jussi-gaalan punaisella matolla.

Krista Kososen look oli dramaatinen ja näyttävä. Krista voitti parhaan naispääosan Jussin.

Maryam Razavin elämässä puhaltavat nyt uudet tuulet, sillä hän erosi vastikään näyttelijä-juontaja Mikko Leppilammesta.

Pihla Viitala juhli miesystävänsä Alexander Schimphin kanssa.

Selma Vilhusen ohjaama dokumentti Hobbyhorse revolution voitti parhaan dokumenttielokuvan palkinnon.

Elena Leeve valitsi ylleen mustaa samettia.

Milka Ahlroth juhli housupuvussa.

Eero Aho juhli vaimonsa Teresa Meriläisen kanssa.

Suomalais-tanskalainen näyttelijä ja tanssija Sara Soulién asu oli läpikuultava, mutta silti tyylikäs.

Aku Louhimiehen Tuntemattomassa sotilaassa pääroolin tehnyt Eero Aho osoitti Jussi-gaalassa täyden tukensa naisnäyttelijöiden ulostuloille.

Näyttelijä Eero Aho on Jussi-gaalassa ehdolla parhaasta miespääosasta Tuntematon sotilas -elokuvasta. Gaalan punaisella matolla nähtiin kuitenkin vakava mies, jonka oli vaikea päästä juhlatunnelmaan.

– Tunnelmat ovat todella ristiriitaiset, hän myönsi.

Aiemmin tällä viikolla joukko eturivin naisnäyttelijöitä kertoi Ylen haastattelussa kokemuksistaan ohjaaja Aku Louhimiehen elokuvien kuvauksissa. Muun muassa Pamela Tola, Matleena Kuusniemi ja Pihla Viitala syyttivät Louhimiestä alistavasta, nöyryyttävästä ja sadistisesta kohtelusta.

Louhimies on ohjannut uuden Tuntemattoman sotilaan, jolla on Jussi-gaalassa 10 ehdokkuutta. Aihe puhuttikin laajasti myös gaalan punaisella matolla.

”Toivottavasti tämä kaikki johtaa parempaan dialogiin ja siihen, että koko elokuva-ala muuttuu.”

– Haluan osoittaa tukeni kaikille näille naisille ja heidän ulostuloilleen. Olen järkytyksellä seurannut sosiaalisessa mediassa käytävää keskustelua, jossa osa on leimannut heidät ja kyseenalaistanut heidän kokemuksensa, Aho sanoi.

– Toivottavasti tämä kaikki johtaa parempaan dialogiin ja siihen, että koko elokuva-ala muuttuu.

Samaan aikaan Aho halusi kuitenkin myös juhlistaa hänen ja koko Tuntemattoman sotilaan työryhmän tekemää työtä.

– Tilanne on tosiaan hyvin ristiriitainen. Tämä on kuitenkin suomalaisen elokuvan juhla. Olemme muiden elokuvan näyttelijöiden kanssa tästä puhuneet, ja todenneet, että meidän ei tarvitse hävetä mitään, hän totesi.

Parhaasta ohjauksesta ehdolla olevaa Aku Louhimiestä ei ainakaan Jussi-gaalan punaisella matolla häntä näkynyt, eikä Aholla ei ollut asiasta sen parempaa tietoa.

– En tiedä, onko hän tulossa.