Amin Asikainen heinäkuussa 2015. Kuva: Jonna Öhrnberg
Amin Asikainen heinäkuussa 2015. Kuva: Jonna Öhrnberg

Amin Asikainen julkaisi keskiviikkona kuvan, jossa hän syö paidattomana spagettia naisen kanssa.

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen, 40, vihjailee uudesta suhteesta Facebook-tilillään. Hän julkaisi keskiviikkoiltana kuvan, jossa hän hempeilee tuntemattoman naisen kanssa.

Kuvassa Amin ja nainen syövät spagettia Kaunotar ja Kulkuri -elokuvasta tuttuun tyyliin. Kuvan kommenteissa Aminille on sadellut onnitteluja. Naisen henkilöllisyys ei päivityksestä selviä.

Amin ja Nilüfer Asikaisen liitto päättyi viime elokuussa. Nilüfer kertoi hiljattain Me Naisten haastettelussa, että uusperheen haasteet olivat hänelle liikaa, ja 60 prosenttia eroon johtaneista syistä löytyi muualta kuin parin kotoa.

Aminin ja Nilüferin eron jälkeen Amin on yhdistetty Paratiisihotelli-sarjasta tuttuun Nadia Ammouriin. Lokakuussa Amin tosin kiisti suhteen. Nilüfer sen sijaan kertoi alkuvuodesta, että hän tapailee 27-vuotiasta Ilpoa.

Amin lopetti ammattilaisuransa vuonna 2011, mutta kertoi tällä viikolla palaavansa kehään huhtikuussa.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.