”Joulun vietämme Ylitorniolla Nadian vanhempien luona”, Amin Asikainen ja avopuoliso Nadia Ammouri kertoivat. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Joulun vietämme Ylitorniolla Nadian vanhempien luona”, Amin Asikainen ja avopuoliso Nadia Ammouri kertoivat. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nadia Ammouri kertoo sopeutuneensa hyvin osaksi Aminin ja lasten perhearkea.

Entinen ammattinyrkkeilijä Amin Asikainen, 40, ja Paratiisihotelli-sarjasta tuttu tosi-tv-esiintyjä Nadia Ammouri, 28, ovat muuttaneet avoliittoon. 

– Muutimme pari kuukautta sitten, hyväntuulinen pari kertoi tiistai-iltana MariaCasinon järjestämässä hyväntekeväisyysillassa ravintola Teatterissa.

Amin ja Nadia ovat seurustellet noin vuoden. Nadian mukaan hän on sopeutunut hyvin Kirkkonummelle osaksi Aminin ja lasten perhearkea.

”Arkihan se kertoo, miten sovitaan yhteen.”

– Tosi hyvin lapset ovat ottaneet minut vastaan. Minulla on lisävanhemman rooli. Aminille lapset ovat kaikki kaikessa, Nadia sanoi.

Aminin esikoistytär on heidän luonaan silloin tällöin ja nuoremmat pojat asuvat vuoroviikoin Nilufer-äitinsä ja Aminin luona.

– Olisi outoa mennä etäsuhteessa. Arkihan se kertoo, miten sovitaan yhteen, Nadia totesi.

– Olithan sinä viikon koeajalla alussa, Amin vitsaili.

Toistensa vastakohdat

Nadia työskentelee henkilökohtaisena avustajana ja tekee myös PR-töitä. Aminia työllistävät juniorinyrkkeilijöiden valmennus- ja leirihommat.

– Pyrimme ottamaan myös kahdenkeskistä aikaa, kuten tänään. 

Yhteisiäkin lapsia saattaa tulla jossain vaiheessa.

”Haluaisin joskus äidiksi.”

– Haluaisin joskus äidiksi. Mutta yritetään selvitä nyt ensin näistä nykyisistä. Tärkeintä on saada arki rullaamaan, Nadia naurahti.

Kummankaan ei ole vaikea keksiä toisistaan parhaita puolia.

– En ole ikinä tykännyt tuppisuista. Nadia on iloinen, puhelias ja tykkää lapsista.

– Amin on tuollainen hurmurimies. Hän on kiltti ja mukava ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Hänen kanssaan on helppo olla. Toisaalta Amin on melko suurpiirteinen ja jos nalkutan siitä, niin hän on vain, että älä nyt. Kun hän katsoo tietyllä lailla, niin lepyn heti. Olemme toistemme vastakohdat, mutta samalla täydennämme toisiamme, Nadia kertoi.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.