Me Naiset
|
Henna Rautiainen
Me Naiset oli paikalla ihailemassa tunnelmia, kun Britney Spears ja Change esittelivät mallistonsa Kööpenhaminassa. Suositut tanskalaisartistit Joey Moe (vas.) ja Ida Corr tähdittivät show'ta.
Me Naiset oli paikalla ihailemassa tunnelmia, kun Britney Spears ja Change esittelivät mallistonsa Kööpenhaminassa. Suositut tanskalaisartistit Joey Moe (vas.) ja Ida Corr tähdittivät show'ta.

Pop-tähti Britney Spears toteutti unelmansa, kun hänen seksikäs alusvaatemallistonsa lanseerattiin.

Popin supertähden Britney Spearsin, 32, pitkäaikainen unelma toteutui, kun hän lanseerasi torstai-iltana Kööpenhaminassa oman alusvaatemallistonsa.

– Olen halunnut suunnitella alusvaatteita jo pitkään. Tämä on intohimoni ja unelmieni täyttymys. Olo on epätodellinen, kun näen luomukseni nyt mallien päällä catwalkilla, Britney kertoi Kööpenhaminan täpötäydellä Forum-areenalla.

Ylellistä näytöstä seurasi paikan päällä 4000 kutsuvierasta ja tähden fania. Mallit askelsivat lavalla Britneyn hittien tahtiin, ja show'ssa esiintyi myös Tanskan tämän hetken kuumimpia laulajia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhdessä tanskalaisen Change Lingerien kanssa toteutettuun The Intimate Britney Spears -mallistoon kuuluu naisellisia alusasuja, vintage-henkisiä korsetteja, kimonoita ja rentoja kotivaatteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Britney kertoi suunnitelleensa malliston kaikille naisille.

– Jokaisen naisen tulisi voida tuntea itsensä itsevarmaksi ja kauniiksi. Halusin luoda alusasuja, jotka ovat seksikkäitä, vietteleviä, ylellisiä ja mukavia yllä.

Britney paljasti tilaisuudessa myös omien alusvaatteidensa lempivärin.

– Punainen ehdottomasti!

Mallisto tuli myyntiin Suomessa perjantaina. Se laajenee ensi keväänä naisellisilla uima-asuilla.

Tanskan eturivin näyttelijä ja tanssija Christiane Schaumburg-Müller haastatteli mallistostaan ylpeää Britney Spearsia. Britneyn suosikiväri alusvaatteissa on punainen, ja syntistä sävyä nähtiinkin lavalla runsaasti.

 "Pidän hauskaa ystävieni kanssa"

Kiireinen Britney on viilettänyt tällä viikolla pitkin Eurooppaa promoamassa mallistoaan. Kahden pojan – yhdeksänvuotiaan Sean Prestonin ja kahdeksanvuotiaan Jayden Jamesin – äiti totesi, että perhe ja ystävät ovat tärkeitä tukijoita.

– Suuri osa menestyksestäni on läheisteni ansiota. He auttavat minua jaksamaan ja pysymään kunnossa. Tapaan usein tyttökavereitani, ja meillä on todella hauskaa yhdessä, hän jutteli.

Britneyn maailma romahti hetkellisesti elokuussa, kun hän erosi poikaystävästään, losangelesilaisessa lakifirmassa työskentelevästä David Lucadosta, 28.

Suhde päättyi nololla tavalla, kun julkisuuteen levisi miehen pettämisvideo. Britney antoi kenkää siipalleen heti uskottomuudesta kuultuaan.

Kohu oli laulajalle kova paikka, sillä puolitoista vuotta seurustellut pari suunnitteli naimisiinmenoa. Juhlapaikaksi oli kaavailtu Elvis Presleyn kotitilaa Gracelandia, ja Britney oli kertonut monissa haastatteluissa toivovansa lisää lapsia.

Petollinen David antoi julkisuuteen tiedotteen, jossa sanoi olevansa pahoillaan tapahtuneesta ja toivoi parin pystyvän korjaamaan välinsä.

Britney ei miehen anteeksipyyntöjä kuunnellut.

– Ahhh, sinkkuelämää! poppari sivalsi takaisin Twitterissä.

Tältä Britney Spearsin alusvaatemallisto näyttää:

Lue myös:

Britney Spearsilta taas uusi aluevaltaus

Sisältö jatkuu mainoksen alla