Me Naiset oli paikalla ihailemassa tunnelmia, kun Britney Spears ja Change esittelivät mallistonsa Kööpenhaminassa. Suositut tanskalaisartistit Joey Moe (vas.) ja Ida Corr tähdittivät show'ta.
Me Naiset oli paikalla ihailemassa tunnelmia, kun Britney Spears ja Change esittelivät mallistonsa Kööpenhaminassa. Suositut tanskalaisartistit Joey Moe (vas.) ja Ida Corr tähdittivät show'ta.

Pop-tähti Britney Spears toteutti unelmansa, kun hänen seksikäs alusvaatemallistonsa lanseerattiin.

Popin supertähden Britney Spearsin, 32, pitkäaikainen unelma toteutui, kun hän lanseerasi torstai-iltana Kööpenhaminassa oman alusvaatemallistonsa.

– Olen halunnut suunnitella alusvaatteita jo pitkään. Tämä on intohimoni ja unelmieni täyttymys. Olo on epätodellinen, kun näen luomukseni nyt mallien päällä catwalkilla, Britney kertoi Kööpenhaminan täpötäydellä Forum-areenalla.

Ylellistä näytöstä seurasi paikan päällä 4000 kutsuvierasta ja tähden fania. Mallit askelsivat lavalla Britneyn hittien tahtiin, ja show'ssa esiintyi myös Tanskan tämän hetken kuumimpia laulajia.

Yhdessä tanskalaisen Change Lingerien kanssa toteutettuun The Intimate Britney Spears -mallistoon kuuluu naisellisia alusasuja, vintage-henkisiä korsetteja, kimonoita ja rentoja kotivaatteita.

Britney kertoi suunnitelleensa malliston kaikille naisille.

– Jokaisen naisen tulisi voida tuntea itsensä itsevarmaksi ja kauniiksi. Halusin luoda alusasuja, jotka ovat seksikkäitä, vietteleviä, ylellisiä ja mukavia yllä.

Britney paljasti tilaisuudessa myös omien alusvaatteidensa lempivärin.

– Punainen ehdottomasti!

Mallisto tuli myyntiin Suomessa perjantaina. Se laajenee ensi keväänä naisellisilla uima-asuilla.

Tanskan eturivin näyttelijä ja tanssija Christiane Schaumburg-Müller haastatteli mallistostaan ylpeää Britney Spearsia. Britneyn suosikiväri alusvaatteissa on punainen, ja syntistä sävyä nähtiinkin lavalla runsaasti.

 "Pidän hauskaa ystävieni kanssa"

Kiireinen Britney on viilettänyt tällä viikolla pitkin Eurooppaa promoamassa mallistoaan. Kahden pojan – yhdeksänvuotiaan Sean Prestonin ja kahdeksanvuotiaan Jayden Jamesin – äiti totesi, että perhe ja ystävät ovat tärkeitä tukijoita.

– Suuri osa menestyksestäni on läheisteni ansiota. He auttavat minua jaksamaan ja pysymään kunnossa. Tapaan usein tyttökavereitani, ja meillä on todella hauskaa yhdessä, hän jutteli.

Britneyn maailma romahti hetkellisesti elokuussa, kun hän erosi poikaystävästään, losangelesilaisessa lakifirmassa työskentelevästä David Lucadosta, 28.

Suhde päättyi nololla tavalla, kun julkisuuteen levisi miehen pettämisvideo. Britney antoi kenkää siipalleen heti uskottomuudesta kuultuaan.

Kohu oli laulajalle kova paikka, sillä puolitoista vuotta seurustellut pari suunnitteli naimisiinmenoa. Juhlapaikaksi oli kaavailtu Elvis Presleyn kotitilaa Gracelandia, ja Britney oli kertonut monissa haastatteluissa toivovansa lisää lapsia.

Petollinen David antoi julkisuuteen tiedotteen, jossa sanoi olevansa pahoillaan tapahtuneesta ja toivoi parin pystyvän korjaamaan välinsä.

Britney ei miehen anteeksipyyntöjä kuunnellut.

– Ahhh, sinkkuelämää! poppari sivalsi takaisin Twitterissä.

Tältä Britney Spearsin alusvaatemallisto näyttää:

Lue myös:

Britney Spearsilta taas uusi aluevaltaus

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika