Me Naiset oli paikalla ihailemassa tunnelmia, kun Britney Spears ja Change esittelivät mallistonsa Kööpenhaminassa. Suositut tanskalaisartistit Joey Moe (vas.) ja Ida Corr tähdittivät show'ta.
Me Naiset oli paikalla ihailemassa tunnelmia, kun Britney Spears ja Change esittelivät mallistonsa Kööpenhaminassa. Suositut tanskalaisartistit Joey Moe (vas.) ja Ida Corr tähdittivät show'ta.

Pop-tähti Britney Spears toteutti unelmansa, kun hänen seksikäs alusvaatemallistonsa lanseerattiin.

Popin supertähden Britney Spearsin, 32, pitkäaikainen unelma toteutui, kun hän lanseerasi torstai-iltana Kööpenhaminassa oman alusvaatemallistonsa.

– Olen halunnut suunnitella alusvaatteita jo pitkään. Tämä on intohimoni ja unelmieni täyttymys. Olo on epätodellinen, kun näen luomukseni nyt mallien päällä catwalkilla, Britney kertoi Kööpenhaminan täpötäydellä Forum-areenalla.

Ylellistä näytöstä seurasi paikan päällä 4000 kutsuvierasta ja tähden fania. Mallit askelsivat lavalla Britneyn hittien tahtiin, ja show'ssa esiintyi myös Tanskan tämän hetken kuumimpia laulajia.

Yhdessä tanskalaisen Change Lingerien kanssa toteutettuun The Intimate Britney Spears -mallistoon kuuluu naisellisia alusasuja, vintage-henkisiä korsetteja, kimonoita ja rentoja kotivaatteita.

Britney kertoi suunnitelleensa malliston kaikille naisille.

– Jokaisen naisen tulisi voida tuntea itsensä itsevarmaksi ja kauniiksi. Halusin luoda alusasuja, jotka ovat seksikkäitä, vietteleviä, ylellisiä ja mukavia yllä.

Britney paljasti tilaisuudessa myös omien alusvaatteidensa lempivärin.

– Punainen ehdottomasti!

Mallisto tuli myyntiin Suomessa perjantaina. Se laajenee ensi keväänä naisellisilla uima-asuilla.

Tanskan eturivin näyttelijä ja tanssija Christiane Schaumburg-Müller haastatteli mallistostaan ylpeää Britney Spearsia. Britneyn suosikiväri alusvaatteissa on punainen, ja syntistä sävyä nähtiinkin lavalla runsaasti.

 "Pidän hauskaa ystävieni kanssa"

Kiireinen Britney on viilettänyt tällä viikolla pitkin Eurooppaa promoamassa mallistoaan. Kahden pojan – yhdeksänvuotiaan Sean Prestonin ja kahdeksanvuotiaan Jayden Jamesin – äiti totesi, että perhe ja ystävät ovat tärkeitä tukijoita.

– Suuri osa menestyksestäni on läheisteni ansiota. He auttavat minua jaksamaan ja pysymään kunnossa. Tapaan usein tyttökavereitani, ja meillä on todella hauskaa yhdessä, hän jutteli.

Britneyn maailma romahti hetkellisesti elokuussa, kun hän erosi poikaystävästään, losangelesilaisessa lakifirmassa työskentelevästä David Lucadosta, 28.

Suhde päättyi nololla tavalla, kun julkisuuteen levisi miehen pettämisvideo. Britney antoi kenkää siipalleen heti uskottomuudesta kuultuaan.

Kohu oli laulajalle kova paikka, sillä puolitoista vuotta seurustellut pari suunnitteli naimisiinmenoa. Juhlapaikaksi oli kaavailtu Elvis Presleyn kotitilaa Gracelandia, ja Britney oli kertonut monissa haastatteluissa toivovansa lisää lapsia.

Petollinen David antoi julkisuuteen tiedotteen, jossa sanoi olevansa pahoillaan tapahtuneesta ja toivoi parin pystyvän korjaamaan välinsä.

Britney ei miehen anteeksipyyntöjä kuunnellut.

– Ahhh, sinkkuelämää! poppari sivalsi takaisin Twitterissä.

Tältä Britney Spearsin alusvaatemallisto näyttää:

Lue myös:

Britney Spearsilta taas uusi aluevaltaus

– Olen tehnyt itselleni kylmästi selviytymisstrategian, sillä minulla ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa. Romahtaa tai selvitä, Anne Kukkohovi sanoi Me Naisten haastattelussa ystävänsä Teri Niitin poismenon jälkeen. Kuva: Jouni Harala

Anne Kukkohovi kertoo sosiaalisessa mediassa, että hänen äitinsä on kuollut.

Juontaja ja malli Anne Kukkohovi kertoo Facebookissa, että hänen äitinsä on menehtynyt.

Kukkohovi kirjoittaa, että hänen äitinsä diagnoosista on kulunut kymmenen kuukautta.

– Se sama päivä kuin Teri menehtyi. Syyskuu Pariisissa 2016 olimme yhdessä ensimmäisellä ja viimeisellä matkallamme. Meillä oli kivaa, juoksimme sadetta pakoon ja flirttailimme miesten kanssa. Tänään minusta tuli äiditön tytär. 23.10. kello 8.10. R.I.P. rakas äiti, Kukkohovi suree menetystään Facebookissa.

Hänen ystävänsä, stylisti Teri Niitti kuoli vain 43 vuoden ikäisenä tammikuussa 2017. Kukkohovi kertoi sen jälkeen Me Naisille, kuinka parikymmentä vuotta kestänyt ystävyys Terin kanssa oli hänen henkireikänsä. Tuolloin hän kertoi myös joutuneensa tekemään järjestelyjä, jotta voisi olla kuluvan vuoden aikana sairastuneen omaisensa tukena toisessa kaupungissa.

Kukkohovi kertoi Facebookissa syyskuussa vierailevansa Vaasan keskussairaalassa. Toisessa syyskuisessa päivityksessään hän kertoi vievänsä äidille sairaalaan proteiinilettuja. Lokakuussa hän kertoi vierailleensa Vaasan sairaalan saattohoito-osastolla.

Maria Veitola on yksi Tähdet, tähdet -ohjelman tuomareista. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg

”Kyllä se tavallaan olis ollut aika räikeää, että ihminen, josta liikkuu paljon kertomuksia naisten huonosta kohtelusta, olisi jatkanut mukana”, Veitola kommentoi.

Laulaja Tomi Metsäketoa ei nähty eilisessä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksessä. Katsojille Metsäkedon hyllyttäminen ohjelmasta ei näkynyt erityisen silmiinpistävästi. Myös Ilta-Sanomien haastattelemat ohjelman muusikot totesivat, että tunnelma kuvauksissa oli samanlainen kuin ennenkin.

Ohjelman yksi tuomareista Maria Veitola kertoi IS:lle olevansa tyytyväinen siihen, ettei Metsäketoa enää nähdä ohjelmassa.

– Mun mielestä kaikelle tuollaiselle pitää olla nollatoleranssi. Kyllä se tavallaan olis ollut aika räikeää – varsinkin nyt, kun on ollut tuo Me too -kampanja – että ihminen, josta liikkuu paljon kertomuksia naisten huonosta kohtelusta, olisi jatkanut mukana. On varmaan hänellekin parasta, että hän ei ole tässä enää, Veitola kertoi.

”Kaikella tuollaisella” Veitola viittaa syytöksiin, joita julkisuudessa on esitetty Metsäketoa kohtaan. Viime torstaina Seiska uutisoi, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä.

Sivuun tuotantorauhan takaamiseksi

MTV3-kanava tiedotti lauantaina hyllyttävänsä Metsäkedon ohjelman tulevista jaksoista. Kanava kertoi tiedotteessaan haluavansa taata tuotantorauhan.

Viikonloppuna Metsäketo kommentoi poisjääntiään ohjelmasta Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Kirjoituksessaan hän kertoo työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä.

Hän myönsi hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla” ja ”olleensa monille ihmisille öykkärimäinen”. Samalla hän pyytää anteeksi.

– Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon, Metsäketo kirjoitti.

#MeToo

Parin viime viikon ajan julkisuudessa on keskusteltu paljon häirinnästä, ahdistelusta ja asiallisen kohtelun rajoista. Syynä on Me too -kampanja, jonka tarkoituksena on tehdä näkyväksi, kuinka yleistä seksuaalinen häirintä on.

Myös Me Naiset on kirjoittanut kuluneen viikon aikana useita juttuja aiheesta. Lue ne kaikki tämän linkin takaa

Jo riittää!

IS: Maria Veitola kommentoi Tomi Metsäkedon jäämistä pois Tähdet, tähdet -ohjelmasta: ”Varmaan hänellekin parasta”

Todisteet Metsäketoa vastaan ovat niin laajat ja vakuuttavat, että puolustelijat eivät joko tiedä keissistä mitään, tai eivät yksinkertaisesti halua tasa-arvoa tähän maailmaan. Sikailu naisia (ja ketä tahansa kohtaan) on kuvottavaa! Hyssyttely ja toisaalle katsominen taas on sikailun mahdollistamista. Moinen käytös tulee tuomita ja teilata niin monta kertaa, että se loppuu. Kiitos, Maria, rohkeudestasi!
Lue kommentti