Almaa pidetään tällä hetkellä Suomen musiikin suurimpana toivona. Alun perin hän tuli tunnetuksi Idols-kilpailusta ja Sini Sabotagen keikoilta. Kuva: Sanoma-arkisto/Juha Salminen
Almaa pidetään tällä hetkellä Suomen musiikin suurimpana toivona. Alun perin hän tuli tunnetuksi Idols-kilpailusta ja Sini Sabotagen keikoilta. Kuva: Sanoma-arkisto/Juha Salminen

Muusikko on kiitollinen saamastaan kannustuksesta. – Kelasin, että saan paljon enemmän vihakommentteja, Alma sanoi Radio Loopin haastattelussa.

Almalle eli Alma Miettiselle, 20, on viimeisen vuoden aikana tapahtunut paljon. Hän on solminut kansainväliset levytyssopimukset kolmelle eri levy-yhtiölle, tavannut Grammy-palkittuja biisintekijöitä, käynyt Saksassa toistakymmentä kertaa ja hurmannut Elton Johnin Karma-hitillään. Myös heinäkuussa julkaistusta Bonfire-sinkusta on tullut menestys Saksassa. 

Keskiviikkona Alma kertoi Radio Loopin haastattelussa, että suosio on yllättänyt hänet.

– Olimme viime viikolla Saksassa. Kun tulimme lentokentältä, niin tajusin, että jengi tunnistaa mut täällä kadulla. Sain samalla puhelinsoiton, että Bonfire on radion soitetuin biisi. Se oli sellainen päivä, että ei vitsit! Ei meinannut uni tulla sinä iltana, Alma kertoo.

”Oli aika siistiä nähdä palkinnot rivissä, ja meikä tulee sinne, että terve.”

2724809

Saksan lisäksi Alma on viettänyt aikaa myös Yhdysvalloissa. Hän on tavannut Los Anglesissa Grammy-palkittuja tuottajia.

– Siellä oli isoja nimiä. Se oli kyllä aika siistiä Suomi-tytölle nähdä, kun oli palkinnot rivissä, ja meikä tulee sinne, että terve. Ei ole vielä edes Emmaa.

Alma kertoo jännittäneensä sitä, miten arvostetut musiikintekijät häneen suhtautuvat. Kaikki meni kuitenkin hyvin.

– Tietenkin välillä oli sellaista, että sä oot tommonen junnu, mutta se oli vain sellaista hauskaa läppää. He ottivat mut tosissaan ja sillä asenteella, että hei sä oot biisinkirjoittaja, sä oot hyvä artisti ja me halutaan tehdä sulle hyvä biisi. Ne näki mussa potentiaalia, mikä oli ihan sikamakeeta. 

”Odotin enemmän vihakommentteja”

2724880

Elokuussa Alma esiintyi Helsingissä Flow-festareilla, mutta muuten hän on viettänyt enemmän aikaa ulkomailla kuin Suomessa. Artisti kiittelee saamaansa kannustusta.

– Ihan sairaan ihana huomata, miten suomalaiset ovat kannustaneet eikä lähteneet dissaamaan. Ihmisten voittaminen puolelleen ei nimittäin ole aina niin helppoa. Mun kohdalla jengi on kyllä vain digannut. Kelasin, että tulee paljon enemmän vihakomenttia, mutta aika hyvin mä oon toistaiseksi säästynyt kaikelta pahalta.

2725881

Alma kertoi elokuun alussa Me Naisille, että hän on ollut koulukiusattu, mutta nykyään sinut itsensä kanssa.

Lue juttu: Itsevarmuuden löytänyt Alma Miettinen: ”Ei saa jäädä himaan paskojen asioiden kanssa”

 

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

 

  

Ei omena kauas puusta putoa – vai miten se nyt meni?

Monilla Putous-näyttelijöillä on kuuluisat vanhemmat. Ja on useilla entisillä Putous-näyttelijöillä myös taiteilijapuoliso.

Pihla Penttinen – isä Pertti Sveholm

Pertti ja Pihla vuonna 2015. Kuva: Mikko Hannula
Pertti ja Pihla vuonna 2015. Kuva: Mikko Hannula

Pihla Penttinen, 39, on kokenut näyttelijä, mutta Putouksesta hänet nähdään tällä kaudella ensimmäistä kertaa. Pihlan isä on näyttelijä Pertti Sveholm. Pertti on ollut mukana yli sadassa televisiosarjassa ja elokuvassa, ja hänet on palkittu Jussi-patsaalla kahdesti.


 

Kiti Kokkonen – isä Ere Kokkonen ja äiti Titta Jokinen

Kiti ja Titta vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuukka Ylönen
Kiti ja Titta vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuukka Ylönen

Myös Kiti Kokkonen, 43, on mukana Putouksessa ensimmäistä kertaa. Hänen isänsä on vuonna 2008 kuollut ohjaaja Ere Kokkonen, jonka luona Kiti myös vietti lapsuutensa. Kitin äiti on näyttelijä Titta Jokinen.

 

Roope Salminen – isä Eppu Salminen, äidit Minna Turunen, Riitta Havukainen

Roope Salmisen, 28, isä on näyttelijä Eppu Salminen ja biologinen äiti näyttelijä Minna Turunen. Roope vietti lapsuutensa isänsä Eppu Salmisen ja tämän silloisen puolison, näyttelijä Riitta Havukaisen kanssa. Uusperheeseen kuuluivat Riitan aiemmassa suhteessa syntynyt tytär Katariina Havukainen sekä Epun ja Riitan yhteinen lapsi, Santtu.

 

Myös joidenkin vanhojen Putous-näyttelijöiden isä tai äiti on taiteilija. Lisäksi monella ohjelmassa nähdyllä näyttelijällä on taiteilijapuoliso.

Iina ja Minka Kuustonen – isä Mikko Kuustonen

Mikko ja Iina Kuustonen vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto
Mikko ja Iina Kuustonen vuonna 2011. Kuva: Sanoma-arkisto

Sekä Iina että Minka Kuustonen ovat molemmat vanhoja Putous-näyttelijöitä. Heidän isänsä on muusikko, tv-kasvo Mikko Kuustonen. Iinan ja Minkan serkku on stand up -koomikko Sami Hedberg.

 

Näillä vanhoilla Putous-näyttelijöillä on näyttelijä- tai ohjaajapuolisot:

Pirjo Lonka (1. kausi) on naimisissa näyttelijä-ohjaaja Jani Volasen kanssa. Jani on Putouksen entinen pääkäsikirjoittaja ja ohjaaja. Jani on ollut naimisissa myös Mari Perankosken kanssa. Mari oli mukana Putouksessa 

Elina Knihtilä (1. kausi) on naimisissa näyttelijä Tommi Korpelan kanssa.

Krista Kososen (1., 2., 3. ja 4. kausi) avopuoliso on ohjaaja Antti Jokinen.

Joanna Haartti (2. kausi) seurustelee näyttelijä Minna Haapkylän kanssa.

Ville Tiihosen kumppani on näyttelijä Kreeta Salminen. Kreetan isä on puolestaan Esko Salminen.

Kaisa Hela (o.s. Mattila) (8. kausi) aviopuoliso on muusikko-näyttelijä Heikki Hela.

Minka Kuustosen (8. kausi) avopuoliso on näyttelijä Aku Sipola.

Essi Hellén (6. kausi) aviopuoliso on näyttelijä Mikko Virtanen.

 

 

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.