Ireland Baldwin haki apua ongelmiinsa.

Näyttelijä Alec Baldwinin ja Kim Basingerin tytär Ireland Baldwin on hakeutunut vieroitukseen alkoholi- ja päihderiippuvuuksiin erikoistuneelle Soba-nimiselle klinikalle Malibussa.

Radar Onlinen mukaan mallintöitä tekevä Ireland olisi pakotettu hoitoon viikkoja kestäneen bileputken ja päihteiden käytön vuoksi. Eilisissä Twitter-viesteissään hän kuitenkin kommentoi huhuja.

Ireland nauraa bilehuhuille ja kertoo ainakin jonkinlaisen selityksen avun hakemiselle.

– Hakeuduin Sobaan kahdeksi viikoksi vain päästäkseni vähän irti. En ole mikään kova bilekissa, vaan olen täällä käsitelläkseni henkistä traumaa ja saamassa intensiivistä terapiaa, jota tarvitsen parantuakseni. Joku päivä olen valmis jakamaan tarinani, Ireland tilitti twiiteissään.

– Minun pitää päästä yli kaikesta, mitä olen kokenut, ja päästä eroon tuskasta, jonka olen lukinnut sisälleni saavuttamattomiin paikkoihin.

Mallintöiden lisäksi Ireland on näytellyt vuonna 2013 julkaistussa elokuvassa Grudge Match, jossa hän esitti nuorempaa versiota äitinsä Kim Basingerin roolihahmosta.

 

dead sea scrolls and whalesquids

Kuva, jonka Beatrix Kiddo (@irelandbbaldwin) julkaisi

Lue myös:

Nämä Hollywood-tähdet eivät siedä toisiaan

Alkoholismista selvinnyt: ”Myin asuntoni, että pääsin vieroitukseen”

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.