Brädi ja Cheek ovat tunteneet teinistä asti. "Cheek oli silloin  Lahden kaduilla pelonsekaista kunnioitusta nauttiva nyrkinheiluttaja", Brädi kertoi hiljattain radiossa. Kuvat: Jonna Öhrnberg ja Sanoma-arkisto/Panu Rissanen
Brädi ja Cheek ovat tunteneet teinistä asti. "Cheek oli silloin Lahden kaduilla pelonsekaista kunnioitusta nauttiva nyrkinheiluttaja", Brädi kertoi hiljattain radiossa. Kuvat: Jonna Öhrnberg ja Sanoma-arkisto/Panu Rissanen

Räppäri Brädin mukaan Cheek tietää, mitä haluaa.

Räppäri Brädi, 36, tekee paitsi omaa musiikkia, kiertää myös Cheekin, 34, kanssa tämän kiertueilla. Cheek on siis myös Brädin pomo.

– Hän on äärimmäisen määrätietoinen. Hän tietää, mitä haluaa. Hän on tiukka, mutta antaa kiitoksen, kun on se paikka, Brädi kuvaili Cheekin esimiestaitoja radio Loopilla.

Cheekin vaativuus tuskin on yllätys kenellekään, joka on nähnyt Jare vs. Cheek -dokumentin. Dokumentissa selvisi, että vain täydellinen kelpaa Cheekille. Myös hermot ovat kireällä, jos kaikki ei suju niin kuin pitää, ja 63 minuutin dokkarissa räppäri kiroili jopa 62 kertaa. Lue lisää täältä.

”Kun jokainen hoitaa oman ruutunsa, homma rullaa.”

Brädin mukaan Cheekiä on kuitenkin helppo lukea – onhan heillä yhteistä historiaa takana 20 vuotta.

– Liiderinä hänestä ei juurikaan tuu yllätyksiä. Kun jokainen hoitaa oman ruutunsa, homma rullaa tosi hienosti. Kun mennään yhteiseen maaliin, peli on selvä.

2439202

Brädi kuunteluttaa myös omat julkaisemattomat biisinsä Cheekillä. "Hän on varmasti Suomen tietoisin, mitä kentällä tapahtuu ja mikä potkii. Jaren mielipide kyllä painaa. On mahtava kuulla, mitä tohtori Tiihonen sanoo."

Myöskään Cheekin taustalaulajalla Minna Eskolalla ei ole pahaa sanottavaa Cheekin esimiestaidoista. Brädin tavoin Eskola kiertää parhaillaan Cheekin Alpha Omega -kiertueella ympäri Suomea.

– Jare on rento, hyvällä tavalla suora ja lämmin pomo. Hän on rehellinen, ja hänestä välittyy arvostus meitä kohtaan, Eskola kuvaili hiljattain Uusimaa-lehdessä.

Brädi (toinen vasemmalta) ja TS eli Tomi Sipikari (kolmas vasemmalta) ovat kiertäneet pitkään Cheekin kanssa. Yhdessä he julkaisivat musiikkia aikoinaan Herrasmiesliiga-nimellä.

Vierailija

Alaiset kertovat: Tällainen pomo Cheek on oikeasti

Cheek on keinotekoinen ja huono artisti, joka on saanut ideologisista syistä paljon näkyvyyttä oikeistomedialta, kuten esim. Sanomalta, jota myös MeNaiset edustaa. Sanoman tarkoitushan on manipuloida yleistä mielipidettä oikeiston suuntaan muka-neutraalilla ja näennäisen tavaomaisella uutisoinnilla, jonka pinnan alla elävä ideologia ei kuitenkaan kestä päivänvaloa. Ei kukaan fiksu tai järkevä ihminen kuuntele Cheekiä, huolimatta siitä kuinka "normaalissa" tai positiivisessa valossa häntä...
Lue kommentti
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...