Aku Hirviniemi, kuva MTV.
Aku Hirviniemi, kuva MTV.

Suositun Putous-ohjelman vuoden sketsihahmo -kilpailu on edennyt odotettuun finaaliin. Lauantaina selviää, kruunataanko Jussi Vatasen imatralainen kotirouva Antsku vai Armi Toivasen elämäntapavalmentaja Ymmi Hinaaja himoitulla tittelillä.

Putous-kaartiin kuuluvalla Aku Hirviniemellä on näkemys voittajasta.

– Antsku voittaa. Jussin tyyliin hahmo on tarkasti tehty. Maneerit toimivat ja hokemat ovat hyviä. On aina hienoa, jos hahmo on jostain kotoisin, se tekee siitä samaistuttavamman ja todemman tuntuisen. Imatra on ihan liekeissä! Siellä väki laittaa taatusti ääniä tulemaan uudelle presidentilleen, Aku arvioi.

Kausi huipentuu 8. maaliskuuta nähtävään Putous-Unicef-erikoisjaksoon, jolla haetaan uusia kuukausilahjoittajia Unicefille. Alkuvuoden mittaan ruudussa koheltaneiden sketsihahmojen lisäksi monet vanhat hahmot tekevät lähetyksessä comebackin.

Lue myös:

Tätä mieltä Kummeli-miehet ovat Putouksesta

Näin tuunaat lemmikkisi Antskuksi ja Jäbä Leissoniksi

Näiltä ihmisiltä Armi Toivasen Putous-hahmon hokemat on pöllitty

Onko tässä tosielämän Putous-Antsku?'

Tällainen Putous-hahmo voittaa varmimmin

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.