Aku Hirviniemi on joutunut huumorintajunsa takia poliisien kanssa tiukkoihin tilanteisiin. Kuva: IS/Seppo Solmela
Aku Hirviniemi on joutunut huumorintajunsa takia poliisien kanssa tiukkoihin tilanteisiin. Kuva: IS/Seppo Solmela

Näyttelijä Aku Hirviniemi kertoo Hjallis Harkimon keskusteluohjelmassa, miksi poliisit ovat olleet hänen kimpussaan.

Näyttelijä Aku Hirviniemi on joutunut muutaman kerran vaikeuksiin poliisien kanssa huumoritempaustensa takia. Pahin tilanne tapahtui vuosia sitten ennen kuin hän oli tuttu kasvo tv:stä. Aku kertoo perjantai-iltana Hjallis Harkimon keskusteluohjelmassa, mitä Riihimäellä aikoinaan tapahtui. Juttu päätyi lehtiin otsikolla: Iso poliisioperaatio Riihimäellä.

Akun mukaan hänen koomikkoystävänsä Janne Kataja oli palkattu matkaoppaaksi bussiin, jossa Toyotan väelle esiteltiin Riihimäkeä.

– Sightseeing-ajelu päättyi siihen, että mä juoksin Riihimäen Osuuspankista bussiin aseistettuna. Olin aseen kanssa, huppu päässä ja muka kaappasin bussin. Tämä tapahtui ennen kouluampumisia ja muita kauheita juttuja, Aku kertoo Hjallikselle.

Palkattuja viuhahtajia

Akun mukaan hän ja Janne olivat palkanneet myös muutaman nuorisoteatterilaisen viuhahtamaan. Toyotan väki oli kuulemma vähän ihmeissään, kun eivät varsinaiseti olleet tilanneet mitään show'ta.

– Jossain vaiheessa näin busssista, että siniset valot alkoivat vilkkua ympärillä. Luulin, että jossain on joku isompi operaatio, mutta ajattelin, että vedetään tämä vain loppuun.

– Sitten näin miehiä rynnäkkökiväärien kanssa, ja Janne selitti poliiseille kädet ylhäällä: tämä on huumoria, tämä on huumoria. Poliisit kysyivät Jannelta, onko tämä pakotettu sanomaan noin ja missä on se aseen kanssa heilunut kaveri.

Tilanne kuitenkin lopulta raukesi, ja Toyotan väki haukkoi henkeään, miten hienosti show oli järjestetty. Akun mukaan heille selvisi vasta seuraavan päivän lehdestä, etteivät poliisit olleet mukana juonessa. Heidät hälytettiin paikalle, koska joku sivullinen oli luullut, että Riihimäen keskustassa bussi kaapattiin ihan oikeasti.

– Kuulin myös seuraavana päivänä, että Malmilla oli jo käynnistetty poliisihelikopteri tätä varten. Kyllä siitä joku pikku sakko rapsahti.

Puhui siansaksaa, sai poliisit peräänsä

Tämän tempauksen lisäksi Aku ja Janne saivat kerran poliisit peräänsä matkalla Kotkaan, jonne he olivat menossa taikurikeikalle. Kaksikko sekoili huoltoasemalla ja leikki venäläisiä puhumalla siansaksaa.

– Meidän perään soitettiin poliisit. Joku oli sanonut niille, että nyt on kaksi kaveria niin kovissa kamoissa, että kannattaa varmaan pysäyttää, Aku muistelee Hjallikselle.

Aku Hirviniemi Hjalliksessa pe 7.11. klo 21.30.

Lue myös:

Tältä Aku Hirviniemi ja Janne Kataja näyttivät teineinä

Arvaatko, mitä lukee Aku Hirviniemen ja Niina Lahtisen jääkaapin ovessa?

Niina Lahtinen: "Välillä olen miehelleni kateellinen"

Rosa Meriläisellä on aina aikaa seksille ja itsetyydytykselle. Kuva: Milka Alanen

Kirjailija Rosa Meriläinen suhtautuu omaan seksuaalisuuteensa mutkattomasti. Hän masturboi päivittäin ja suosittelee sitä muillekin.

Seksistä puhuminen on ollut kirjailija Rosa Meriläiselle aina luonnollista. Nykyään hän pitää Lipstick Mafia -podcastia, jossa seksistä ja seksuaalisuudesta pyritään puhumaan avoimesti ja suoraan – Rosalle tyypilliseen tapaan.

– Olen kotona paljon alasti. Silloin näkee oman kehonsa monesta kulmasta ja oppii pitämään siitä, hän kertoo.

– Olen luonteeltani avoin ja puhelias ja olen pystynyt puhumaan suoraan seksistä miesten kanssa jo teininä. Ikääntyminen auttaa siinä, että toiveistaan osaa kertoa entistä paremmin.

”Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä.”

Rosa erosi juontaja Simo Frangénista alkuvuonna. Nyt hän on kihloissa toimittaja Tuomas Murajan kanssa. Koko aikuisikänsä aikana Rosa ei ole koskaan ollut sinkku.

– Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä ja nukkua toisen kanssa. Ajattelen, että onnellista parisuhdetta on vaikeaa ylläpitää ilman seksiä. Sille pitää löytyä aikaa.

”Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan.”

Myös itsetyydytys on Rosa Meriläisen mukaan tärkeä osa seksuaalisuutta. Hän ottaa sille aikaa päivittäin.

– Ajattelen, että masturbointi on konkreettinen rakkauden teko itseä kohtaan. Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan. Siitä tulee hyvä ja hehkuva olo, hän kuvailee.

Rosa kertoo tietoisesti treenaavansa lantionpohjan lihaksiaan.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netistä.

Treenien ansiosta Rosa on oppinut olemaan paremmin läsnä omassa kehossaan.

– Pystyn saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa. Pystyn säätelemään sen kestoa ja pitkittämään sitä.

Lue koko Rosan haastattelu torstaina ilmestyvästä Me Naisten numerosta 43/17.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.