Elastisen Vain elämää -päivänä ei kenenkään sielu halkeile. Eniten jaksossa liikuttuu puhelimitse tavoitettu Elastisen äiti. Kuva: Nelonen
Elastisen Vain elämää -päivänä ei kenenkään sielu halkeile. Eniten jaksossa liikuttuu puhelimitse tavoitettu Elastisen äiti. Kuva: Nelonen

Elastinen kertoo seuraavassa Vain elämää -jaksossa olevansa oikea mammanpoika. Hän turvautuu äitiinsä aina vaikeina hetkinä.

Vesa-Matti Loirin sanoin "kenenkään sielu ei halkeile" Elastisen Vain elämää -päivänä. Parjantain jaksossa muut artistit hämmästelevät Elastisen myönteisyyttä ja sitä, miten mies voi hymyillä 99 prosenttia vuodesta. Räppäri myöntää, että hänelläkin on huonoja hetkiä – vaikkakin harvoin.

– Mulla tulee aina välillä vahvat downerit. Ne on semmosii, et nyt mä lopetan, mikään ei onnistu ja kaikki on väärin. Oon oppinut kattoo niitäkin haasteen ja vahvuuksien kautta, eivätkä ne ei murra mua tai ne kestä kauan. Mä löydän niistäkin jotain siistii, Elastinen kertoo jaksossa.

Pahimmat kriisit Elastiselle tulee yleensä levynteon aikoihin. Silloin hän turvautuu äitinsä tukeen.

– Mun äiti on mulle tosi tärkeä ihminen. Kriisin aikaan soitan aina sille. Äiti sanoo aina, että Kimmo, olet soittanut tämän saman puhelun neljä vuotta putkeen, joten muista nyt, että katsot tän päivän ja otat rauhassa. Oon oikea mammanpoika, Elastinen kertoo jaksossa.

– Kaikki pojat ovat mammanpoikia, Paula Koivuniemi sanoo.

Elastisen äitiä kuullaan myös illan aikana, kun Päula Koivuniemi kehottaa Elaa soittamaan tälle. Paula ja Vesku Loiri kehuvat puhelimessa, miten hieno poika tällä on. Elastisen äiti on selvästi liikuttunut poikansa soitosta ja muiden artistien kehuista.

– Nyt mä itken täällä, Elastinen äiti sanoo.

Lue myös:

Elastinen paljastaa salatun puolensa: piilotteli asiaa 20 vuotta

Miksi Vain elämää -ohjelmassa ei enää juoda alkoholia?

Elastinen: "En ota paineita seurustelusta tai jälkikasvusta"

Elastinen: "Minulla on 2–3 huonoa päivää vuodessa"

Elastinen: "Liikutuin todella isosti"

Katso videot:

Katso Elastisen ja Paula Vesalan Oo siellä jossain mun -duetto kokonaan

Elastinen esitti ensi kertaa Nauravan kulkurin

Vesa-Matti Loirin tulkinta Armo-kappaleesta pysäytti kaikki - katso koko esitys