Ben Affleck kiistää, että olisi pettänyt ex-vaimoaan Jennifer Garneria perheen lastenhoitajan kanssa. Kuva: Reuters
Ben Affleck kiistää, että olisi pettänyt ex-vaimoaan Jennifer Garneria perheen lastenhoitajan kanssa. Kuva: Reuters

Lehtitietojen mukaan Ben Affleckin ja Jennifer Garnerin lastenhoitajana työskennellyt Christine Ouzounian haluaisi suhteeseen näyttelijän kanssa.

Ben Affleckin, 42, ja Jennifer Garnerin, 43, ero tuli julkisuuteen heinäkuussa, eikä näyttelijäpari näytä saavan vieläkään rauhaa.

Huhumylly parin ympärillä on pyörinyt kiivaana siitä saakka, kun otsikoihin nousivat väitteet siitä, että Ben olisi pettänyt Jenniferiä perheen entisen lastenhoitajan Christine Ouzounianin, 28, kanssa. Tyrmistyneen Jenniferin kerrotaan antaneen vain muutaman kuukauden perheessä työskennelleelle naiselle potkut, kun hän sai kuulla pettämisjuoruista.

Benin mukaan väitteet ovat "roskaa", mutta People-lehden lähteiden mukaan Christine on kertonut useille kavereilleen intiimistä suhteestaan näyttelijään. Naisen myös kerrotaan asuvan tällä hetkellä Hotelli Bel-Airissa Los Angelesissa – juorujen mukaan luonnollisesti Benin piikkiin.

Huhujen mukaan Christine toivoisi, että parilla olisi yhteinen tulevaisuus, mutta mikäli kaksikon sukset menevät ristiin, tiedossa voi olla lisää kipeitä paljastuksia. Christine on nyt nimi kaikkien huulilla, ja NY Daily Newsin tietojen mukaan häntä on vokoteltu Dr. Phil ja Entertainment Tonight -ohjelmiin korvausta vastaan. Toistaiseksi nainen on kuitenkin kieltäytynyt, koska haluaa pysyä hyvissä väleissä Benin kanssa.

Viime viikolla Christine kuvattiin keikistelemässä bikineissä hotellin uima-altaalla, ja kovimmat salaliittoteoreetikot jopa epäilevät kohtausta lavastetuksi. Jaa miksi? Koska hän oli meikannut ja laittanut hiuksensa. Aivan selvästi hän oli siis itse hankkinut kuvaajat paikalle hotellille ja yritti herättää Benin huomion. Tai sitten kohujen keskelle joutunut Christine vain halusi rentoutua luksushotellin altaalla ja sulautua joukkoon – hän tuskin on Los Angelesin ainoa nainen, joka pitää ulkonäöstään huolta.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.