Jared Leto voitti Oscarin sivuosaroolistaan elokuvassa Dallas Buyers Club. Kuva Reuters
Jared Leto voitti Oscarin sivuosaroolistaan elokuvassa Dallas Buyers Club. Kuva Reuters

Listasimme Suomeen saapuvan Oscar-voittaja Jared Leton parhaat puolet.

Tänään perjantaina Emma Gaalassa palkinnon jakava ja huomenna Hartwall-areenalla konsertoiva näyttelijä-muusikko Jared Leto on aikamoinen pakkaus. Listasimme hänen parhaat puolensa.

1. Maailmanparantaja

Jared on tunnettu auttavaisesta ja sydämellisestä luonteestaan. Hän on aidosti kiinnostunut maailman epäkohdista ja lahjoittaa varojaan hyväntekeväisyyteen. Viime Brasilian-vierailullaan hän huolestui kaduilla makaavista kodittomista ja ojensi oman välipalansa kadulla asuvalle miehelle.

2. Ei pelkkää ulkokuorta

Viehättävän ulkokuoren takaa paljastuu todellinen monilahjakkuus. Lämpimän luonteen lisäksi mies on luonut menestyksekästä uraa laulajana sekä näyttelijänä. Isoimpina meriitteinä mainittakoon 30 Seconds To Mars -yhtye sekä tuore sivuosa-Oscar elokuvasta Dallas Buyers Club, jossa Jared näyttelee aidsia sairastavaa transvestiittia.

3. Sydänten sulattaja

Tämä mies ei takuulla jää yksin. Jared on yhdistetty hiljattain neljään eri naiseen. Meille suomalaisille lohdutukseksi, hän on kuvaillut suomalaisia naisia kauniiksi ja uniikeiksi.

4. Katse muuallekin kuin omaan napaan

Mies ehti Oscar-gaalan kiitospuheessaan puhua elokuvansa tärkeästä teemasta aidsista, osoittaa tukeansa Ukrainalle ja Venezuelalle sekä kiittää perhettään, joiden kanssa hän saapui punaiselle matolle.

5. Vaatimaton erakkoluonne

Seurapiirielämän hohdokkuus ei Jaredia innosta. Viime vierailullaan Suomessa kesäkuussa 2013 mies nähtiin yöllä jatkobileiden sijaan trikoot jalassa lenkkeilemässä Esplanadin puiston läpi. Suosiosta huolimatta tähti ei vaadi osakseen erityiskohtelua. Täyteen helsinkiläisravintolaan saavuttuaan henkilökunta olisi järjestäneet hänelle oman pöydän, mutta Leto ei halunnut, vaan istui mielellään terassilla.

Lue lisää

Jared Leto tulee Helsinkiin – bongaa hänet näistä paikoista

Ensi-illassa: Miestähdet laihduttivat Oscar-ehdokkuuden arvoisesti

Brittilehdistön saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat uutisesta innoissaan.

Brittiläismediat kertovat, että Cambridgen herttuataren Catherinen pikkusisko Pippa Middleton, 34, on raskaana. Tuleva pienokainen on Pippan ja hänen aviomiehensä James Matthewsin, 42, esikoinen.

The Sun -lehden mukaan lapsen laskettu aika on lokakuussa. Raskaus on siis jo toisella kolmannekselle. Lehden saamien tietojen mukaan pari on kertonut raskaudesta läheisilleen viime viikolla, ja kaikki ovat perheenlisäyksestä innoissaan.

Tulevalla syysvauvalla riittää lähipiirissä leikkikavereita. Herttuatar Catherinella ja prinssi William odottavat kolmatta lastaan. Pian syntyvän pienokaisen lisäksi kuningasparilla on tytär ja poika: 4,5-vuotias prinssi George ja pian 3-vuotias prinsessa Charlotte.

Myös Jamesin velipoika Spencer Matthews odottaa puolisonsa kanssa esikoista.

Pippa ja James avioituivat viime toukokuussa 2017. He menivät kihloihin kesällä 2016 vuosien yhdessäolon jälkeen. 

Jukka Poika ja Teija Stormi ovat olleet jo pitkään yhdessä.

Suomalaislaulaja Jukka Poika (oik. Jukka Rousu), 37, on mennyt naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Teija Stormin kanssa. Jukka kertoi asiasta eilen illalla hurmaavalla hääkuvalla, jonka julkaisi Instagram-tilillään. Kuvan kommenttikenttä on täyttynyt Jukan seuraajien onnitteluista.

 

❤️

A post shared by Jukka Poika (@jukkapoikaofficial) on

Jukka ja Teija ovat olleet yhdessä yli seitsemän vuotta. He menivät kihloihin vuoden 2016 lopulla. Pariskunta kertoi myös kihlauksestaan Instagramissa – viikkoja itse tapahtuman jälkeen.

 

5 viikkoa sitten. J 💍 T

A post shared by Teija Stormi (@teijaeevatuulikki) on

Jukka ja Teija nähtiin ensimmäistä kertaa julkisuudessa yhdessä vuoden 2013 itsenäisyyspäivän juhlissa.

Jukalla on kolme lasta, Onerva, Eila ja Hampus, ex-vaimonsa Sandran kanssa. Vuonna 2015 Jukka kertoi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, että häntä harmitti huhut, joiden mukaan hän olisi vaihtanut ”Sandran nuorempaan, 15-vuotiaaseen siideripissikseen”. Jukan Siideripissis-hitti kertoo Teijasta, ja Teijan lempinimi tulee siitä, että Teija esitteli itsensä aikoinaan Jukalle siideripissiksenä.

– Ei se nyt ihan niinkään mennyt. Siinä vaiheessa minut oli jo vaihdettu nuorempaan.

– Mutta ei siinä, tilanne oli tavallaan jo selvitetty ensin ja siirrytty eteenpäin, Jukka kertoi tuolloin.

Vuonna 2012 Jukka Poika kertoi Me Naisten haastattelussa, että ero edellisestä liitosta oli hänelle kasvun paikka. Sen jälkeen hän ymmärsi, millainen haluaa olla.

– Avioero ei ollut helppo, mutta samalla se oli myös tosi inspiroiva. Sitä mietti, millainen on seuraava vaihe elämässäni ja mitä kaikkea pystyn itse tekemään, etten möhlisi enempää.