Jared Leto voitti Oscarin sivuosaroolistaan elokuvassa Dallas Buyers Club. Kuva Reuters
Jared Leto voitti Oscarin sivuosaroolistaan elokuvassa Dallas Buyers Club. Kuva Reuters

Listasimme Suomeen saapuvan Oscar-voittaja Jared Leton parhaat puolet.

Tänään perjantaina Emma Gaalassa palkinnon jakava ja huomenna Hartwall-areenalla konsertoiva näyttelijä-muusikko Jared Leto on aikamoinen pakkaus. Listasimme hänen parhaat puolensa.

1. Maailmanparantaja

Jared on tunnettu auttavaisesta ja sydämellisestä luonteestaan. Hän on aidosti kiinnostunut maailman epäkohdista ja lahjoittaa varojaan hyväntekeväisyyteen. Viime Brasilian-vierailullaan hän huolestui kaduilla makaavista kodittomista ja ojensi oman välipalansa kadulla asuvalle miehelle.

2. Ei pelkkää ulkokuorta

Viehättävän ulkokuoren takaa paljastuu todellinen monilahjakkuus. Lämpimän luonteen lisäksi mies on luonut menestyksekästä uraa laulajana sekä näyttelijänä. Isoimpina meriitteinä mainittakoon 30 Seconds To Mars -yhtye sekä tuore sivuosa-Oscar elokuvasta Dallas Buyers Club, jossa Jared näyttelee aidsia sairastavaa transvestiittia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Sydänten sulattaja

Tämä mies ei takuulla jää yksin. Jared on yhdistetty hiljattain neljään eri naiseen. Meille suomalaisille lohdutukseksi, hän on kuvaillut suomalaisia naisia kauniiksi ja uniikeiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Katse muuallekin kuin omaan napaan

Mies ehti Oscar-gaalan kiitospuheessaan puhua elokuvansa tärkeästä teemasta aidsista, osoittaa tukeansa Ukrainalle ja Venezuelalle sekä kiittää perhettään, joiden kanssa hän saapui punaiselle matolle.

5. Vaatimaton erakkoluonne

Seurapiirielämän hohdokkuus ei Jaredia innosta. Viime vierailullaan Suomessa kesäkuussa 2013 mies nähtiin yöllä jatkobileiden sijaan trikoot jalassa lenkkeilemässä Esplanadin puiston läpi. Suosiosta huolimatta tähti ei vaadi osakseen erityiskohtelua. Täyteen helsinkiläisravintolaan saavuttuaan henkilökunta olisi järjestäneet hänelle oman pöydän, mutta Leto ei halunnut, vaan istui mielellään terassilla.

Lue lisää

Jared Leto tulee Helsinkiin – bongaa hänet näistä paikoista

Ensi-illassa: Miestähdet laihduttivat Oscar-ehdokkuuden arvoisesti

Sisältö jatkuu mainoksen alla