Jared Leto voitti Oscarin sivuosaroolistaan elokuvassa Dallas Buyers Club. Kuva Reuters
Jared Leto voitti Oscarin sivuosaroolistaan elokuvassa Dallas Buyers Club. Kuva Reuters

Listasimme Suomeen saapuvan Oscar-voittaja Jared Leton parhaat puolet.

Tänään perjantaina Emma Gaalassa palkinnon jakava ja huomenna Hartwall-areenalla konsertoiva näyttelijä-muusikko Jared Leto on aikamoinen pakkaus. Listasimme hänen parhaat puolensa.

1. Maailmanparantaja

Jared on tunnettu auttavaisesta ja sydämellisestä luonteestaan. Hän on aidosti kiinnostunut maailman epäkohdista ja lahjoittaa varojaan hyväntekeväisyyteen. Viime Brasilian-vierailullaan hän huolestui kaduilla makaavista kodittomista ja ojensi oman välipalansa kadulla asuvalle miehelle.

2. Ei pelkkää ulkokuorta

Viehättävän ulkokuoren takaa paljastuu todellinen monilahjakkuus. Lämpimän luonteen lisäksi mies on luonut menestyksekästä uraa laulajana sekä näyttelijänä. Isoimpina meriitteinä mainittakoon 30 Seconds To Mars -yhtye sekä tuore sivuosa-Oscar elokuvasta Dallas Buyers Club, jossa Jared näyttelee aidsia sairastavaa transvestiittia.

3. Sydänten sulattaja

Tämä mies ei takuulla jää yksin. Jared on yhdistetty hiljattain neljään eri naiseen. Meille suomalaisille lohdutukseksi, hän on kuvaillut suomalaisia naisia kauniiksi ja uniikeiksi.

4. Katse muuallekin kuin omaan napaan

Mies ehti Oscar-gaalan kiitospuheessaan puhua elokuvansa tärkeästä teemasta aidsista, osoittaa tukeansa Ukrainalle ja Venezuelalle sekä kiittää perhettään, joiden kanssa hän saapui punaiselle matolle.

5. Vaatimaton erakkoluonne

Seurapiirielämän hohdokkuus ei Jaredia innosta. Viime vierailullaan Suomessa kesäkuussa 2013 mies nähtiin yöllä jatkobileiden sijaan trikoot jalassa lenkkeilemässä Esplanadin puiston läpi. Suosiosta huolimatta tähti ei vaadi osakseen erityiskohtelua. Täyteen helsinkiläisravintolaan saavuttuaan henkilökunta olisi järjestäneet hänelle oman pöydän, mutta Leto ei halunnut, vaan istui mielellään terassilla.

Lue lisää

Jared Leto tulee Helsinkiin – bongaa hänet näistä paikoista

Ensi-illassa: Miestähdet laihduttivat Oscar-ehdokkuuden arvoisesti

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!