Annika on ihan tavallinen nuori nainen. Juuri tavallisuus se taitaakin kiinnostaa? Kuva: Annika Ollila / annika-o.indiedays.com
Annika on ihan tavallinen nuori nainen. Juuri tavallisuus se taitaakin kiinnostaa? Kuva: Annika Ollila / annika-o.indiedays.com

Lahtelainen bloggari Annika Ollila ei enää paljastaisi poikaystävänsä kasvoja.

Annika O. eli Annika Ollila löytyy Googlen vuoden haetuimpien henkilöiden listalta sijalta seitsemän. Annikaa on googlattu enemmän kuin Jenni Vartiaista tai Iina Kuustosta, vähän vähemmän kuin Teemu Selännettä tai Anna Abreuta.

Nuoret tuntevat Annikan, mutta vanhemmille nimi kuulostaa keneltä tahansa Suomen tuhansista Annikoista. Mutta tämä Annika on Lahdessa asuva 19-vuotias ammattibloggaaja ja vaatekaupan myyjä, joka viettää välivuotta, suunnittelee opintoja ja kirjoittaa Annika O. -blogia. Annika on blogannut arjestaan, vaatevalinnoistaan ja elämästään viimeiset 6 vuotta.

Miksi sinua on googlattu niin paljon?

Apua! Olipa vaikea kysymys. Olen tavallinen tyyppi. En käytä kalliita merkkejä ja elän suht tavallista elämää. Olen kuullut monilta lukijoilta, että siihen on helppo samastua. Kun katsoin muita listalta löytyviä, niin päättelin, että nuoret ovat saattaneet googlettaa ahkerasti.

Tunnistavatko lukijasi sinut kadulla?

Monet tulevat juttelemaan kaupungilla tai festareilla – ja myös ulkomailla. Suurin osa lukijoistani on suomalaisia, mutta on heitä myös esimerkiksi Puolassa ja Latviassa. Se on kivaa, kun joku tulee moikkaamaan. Lukija saa silloin kasvot. Tätä tapahtuu aika usein, mutta ei siihen ikinä totu.

Kenen blogeja luet?

Se vaihtelee. Luen ruotsalaisia blogeja, koska niissä on lähes poikkeuksetta niin hyviä kuvia. Kuvat ovat minulle tärkeitä, tekstillä ei ole niin väliä. Ruotsalaisista blogeista suosikkejani ovat Kenzas, Angelica Blick ja Janni Delér.

Olet blogannut 13-vuotiaasta lähtien, kaduttaako mikään?

Jos alottaisin nyt alusta, pitäisin poikaystäväni blogini ulkopuolella. Olen paljastanut hänen kasvonsa, nyt se tuntuu turhalta.

Kenet googlasit viimeksi?

En kyllä muista. Käytän Googlea enimmäkseen, kun menen jonnekin sivulle. Viimeksi googlasin Facebookin!

Lue myös:

Hän on Suomen vuoden googlatuin julkkis

Tällaista on bloggaajien elämä – oikeasti

Huippusuositun bloggaajan vinkit: Näin synnytät menestyvän blogin

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.