David ja Victoria Beckham tietävät, että on tärkeää viettää aikaa sekä kahdestaan että lasten kanssa. Kuva: Reuters
David ja Victoria Beckham tietävät, että on tärkeää viettää aikaa sekä kahdestaan että lasten kanssa. Kuva: Reuters

Sekä Victoria että David Beckham julkaisivat tänään Instagramissa rakkaudentäyteiset hääpäiväonnittelut toisilleen.

Brangelinan ero oli kieltämättä kova pala, mutta onneksi sentään jokin tuntuu olevan maailmassa pysyvää. Victoria ja David Beckham viettävät tänään 18-vuotishääpäiväänsä, ja mikä parasta – he vaikuttavat yhä erittäin onnellisilta yhdessä.

Kumpikin julkaisi tänään Instagramissa kuvan vuosien takaa ja toivotti samalla ihanaa vuosipäivää rakkaalleen. Muotisuunnittelija ja ex-spaissari Victoria, 43, jakoi kuvan parin hääpäivästä, jota vietettiin 4. heinäkuuta vuonna 1999.

 

I love you 🙏🏻✨Kisses x

Henkilön Victoria Beckham (@victoriabeckham) jakama julkaisu

– Rakastan sinua. Suukkoja, hän kirjoitti kuvatekstissä.

Jalkapallouransa vuonna 2013 lopettanut David, 42, puolestaan julkaisi hauskan kuvan rohkeasta tyylistään tunnetusta pariskunnasta. Vieläköhän nahka-asut ovat tallella?

– Vau, todella teimme tämän. Hyvää vuosipäivää uskomattomalle vaimolle, äidille ja vahvalle bisnesnaiselle, David kirjoitti kuvan yhteydessä Victorialle.

Kipinä Davidin ja Victorian välillä syttyi jo vuonna 1997, joten yhteistä taivalta on takana yhteensä peräti kaksi vuosikymmentä. Pariskunnalla on neljä lasta: 18-vuotias Brooklyn, 14-vuotias Romeo, 12-vuotias Cruz ja 5-vuotias Harper.

Julkkispari ei välitä siitä, mitä muut sanovat, mutta rakkautensa he näyttävät avoimesti. He ovat kertoneet suhteensa salaisuudeksi muun muassa sen, että he luottavat toistensa arvostelukykyyn. Heille on tärkeää myös yhteinen aika sekä kahden kesken että koko perheen kanssa. David nähdään usein vaimonsa tukena muotinäytösten yleisössä.

– Kaiken kukkuraksi olemme todella hyviä ystäviä, Victoria on sanonut pariskunnan suhteesta.

Maria Veitolaa on aina ärsyttänyt naiseuden vaatimus.

Toimittaja Maria Veitola, 44, kertoo uusimmassa Me Naiset -lehdessä työpaikalla kokemastaan seksuaalisesta ahdistelusta. Hän puhuu haastattelussa myös siitä, että naisen vartalossa eläminen ei ole ollut aina helppoa.

Teininä Maria pukeutui hippimekkoihin ja kaapuihin, parikymppisenä hän alkoi käyttää suuria huppareita ja jättimäisiä hiphop-farkkuja, jotka peittivät kehittyvän vartalon muodot.

”Minua on aina ärsyttänyt naisellisuuden vaatimus.”

– Sain olla rauhassa ainakin kopeloinnilta. Minua on aina ärsyttänyt naisellisuuden vaatimus. Ikään kuin olisin olemassa muiden katseita ja toiveita varten, hän kertoo ja painottaa, että on monia eri tapoja olla nainen.

Maria kertoo ajatelleensa, että jos hän ei pukeudu naisellisesti, hän ei ainakaan ole se, joka saa työpaikan seksikkyyden takia, vaan ainoastaan ammatillisten kykyjensä ansiosta. Osaa miehistä Marian olemus ärsytti ja kummastutti niin paljon, että tv-töissä häneltä saatettiin tivata, miksi hän pukeutuu niin rumasti.

– Eikä kukaan voi arvata, miten paljon raivoa miehissä on herättänyt lyhyt tukkani, Maria kertoo.

Milloin Maria on työelämässä kohdannut räikeintä sukupuolista syrjintää? Miksi johtajina on edelleen vähemmän naisia kuin miehiä? Miksi Maria on sosiaalisessa mediassa niin avoin? Miten hän huolehtii itsestään? Lue lisää Me Naisten numerosta 47/2017. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Piritta Hagman kertoo tekevänsä töitä välillä jopa kuusi päivää viikossa.

Fysioterapeuttina työskentelevä entinen missi Piritta Hagman, 38, pääsi pitkästä aikaa juontohommiin. Hän emännöi yhdessä koomikko Sami Hedbergin kanssa World Vision: Sami Hedberg ja ystävät -hyväntekeväisyysshow’ta, joka esitetään Nelosella 8. joulukuuta.

– Aika vähän olen tehnyt juontokeikkoja viime aikoina, lähinnä hyvinvointitapahtumissa, joissa voin yhdistää kaksi osaamisaluettani, hän kuvailee.

– Nyt tosin tuntuu siltä, että voisin alkaa juontaa taas enemmän. Tein vähän aikaa sitten myös näytöksen pitkästä aikaa. Alkuun piti vähän muistella, mutta kyllä se sitten tuli selkäytimestä.

”Olen vuosi vuodelta lisännyt töitä.”

Hagmanien kolmelapsinen perhe on muuttanut vuosien varrella Niklas Hagmanin jääkiekkouran perässä ympäri Yhdysvaltoja ja Suomeakin, ja Piritta on keskittynyt pääasiassa perheen pyörittämiseen kotiäitinä. Nyt kun lapset ovat kasvaneet ja perhe asettunut Helsinkiin, on tullut Pirittan vuoro keskittyä uraan.

– Kuopukseni Eliana on nyt 5-vuotias. Olen vuosi vuodelta lisännyt töitä, ja nyt saatan tehdä töitä kuusikin päivää viikossa, hän kertoo.

Lisäksi Pirittalla on kesken myös ravintoneuvojan opinnot, jotka hän aloitti ymmärtääkseen ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisemmin.

– Niitä on vielä kolmas vuosi jäljellä. Olin niin pitkään lasten kanssa kotona, että olen nyt yrittänyt ottaa kiinni kaikessa, missä pystyn, aiemmin muun muassa doulaksi ja synnytysvalmentajaksi kouluttautunut nainen nauraa.