Jarkko ”Jarkkis” Kujanpää on 22 vuotta Mirannaa vanhempi. Kuva: Nelonen
Jarkko ”Jarkkis” Kujanpää on 22 vuotta Mirannaa vanhempi. Kuva: Nelonen

Jarkko ”Jarkkis” Kujanpään mukaan hän ja Miranna-puoliso ovat saaneet hyvää palautetta Kielletty rakkaus -ohjelmasta.

Tämän kauden The Voice of Finland -kilpailija Jarkko ”Jarkkis” Kujanpää, 45, rakastui vaimoonsa Mirannaan, 23, kun tämä oli vasta 14-vuotias. Jarkko ja Miranna kertoivat rakkaustarinansa pari viikkoa sitten esitetyssä Kielletty rakkaus -ohjelmassa.

Kaksikko kertoi ohjelmassa, miten heidän suhteensa herätti aikoinaan pahennusta. Jarkon ja Mirannan mukaan suhde muuttui fyysiseksi vasta hääyönä, kun Miranna oli täysi-ikäinen. Suhde sai silti aikaan lastensuojeluilmoituksia, koulukiusaamista ja ahdistelua.

– Mulle on tullut vain positiivista palautetta. Kun ohjelma tuli ulos, ilkeät kirjoitukset ja puheet loppuivat heti, Jarkko kertoi Radio Loopin haastattelussa.

2534409

Jarkko mietti pitkään, haluaako osallistua Kielletty rakkaus -ohjelmaan ja puhua suhteestaan.

– Minä olin ensin, että kannattaako, koska se on arka asia. Olemme kuulleet meidän ikäerosta niin paljon kielteistä. Ihmisten ennakkoluulot on niin suuria. Mutta on hyvä, että tämä tuli selväksi, ja olemme helpottuneita, Jarkko kertoi.

– Enää ei tarvitse selitellä niin paljon, Miranna sanoi.

Jarkko on nähty tämän kauden The Voice of Finlandissa ja päässyt finaaliin asti. Hän laulaa Michael Monroen joukkueessa.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.