Daniel Franzese luottaa asusteisiin. Tällä kertaa Mikki-hiiri-henkseleihin. Kuva: Shutterstock
Daniel Franzese luottaa asusteisiin. Tällä kertaa Mikki-hiiri-henkseleihin. Kuva: Shutterstock

He ovat hauskoja, tyylikkäitä ja suhtautuvat kehoonsa positiivisesti! Listasimme pluskokoiset miesmallit, joihin koko maailma on lääpällään. Kohta olet sinäkin.

 1. Brandon Coates
   

  In a sea of average I am everything but that...

  Henkilön Brandon Blue Coates (@brandonbcoates) jakama julkaisu

  Suunnittelija Brandon Coates on tottunut, että ihmiset tulevat kadulla pysäyttämään ja kysymään, mistä hän on hankkinut vaatteensa. Useimmat niistä mies on tehnyt itse. Esquire kertoo, että vuonna 2016 Coates lanseerasi oman mallistonsa, koska ei löytänyt mieluisia vaatteita omassa koossaan.
  – Onneksi minulla on silmää siihen, hän sanoo taidostaan yhdistellä erilaisia tyylejä ja luoda niitä tyhjästä.

   

 2. Zach Miko

  Malli, koomikko Zach Mikoa on nimitetty jopa miespuoliseksi Ashley Grahamiksi. Ennen malliuraansa hän oli epävarma kameran edessä ja omisti vain muutamia vaatteita. Sitten mallitoimisto bongasi hänet Instagramista.
  Lue lisää: Tässä hän on! Maailman ensimmäinen pluskokoinen miesmalli

   

 3. Claus Fleissner

  Bloggaaja Claus Fleissner on saksalainen malli, joka päätyi alalle vahingossa. Vaatealalla työskentelevä mies bongattiin sattumalta muotinäytökseen. Sen jälkeen hän alkoi kirjoittaa myös omaa blogiaan Extra inches.

   

 4. Daniel Franzese

  Moni tuntee Daniel Franzesen muun muassa elokuvista Mean Girls ja Maailmojen sota, mutta hän on myös aktiivinen muodin kuluttaja sekä malli. Suosikkivaatteensa Franzese hankkii yleensä vintagekaupoista, mutta yhtälailla hän saattaa hakea kuvausvaatteita Walmartista.
  Suosittelemme! Daniel Franzese kosi poikaystäväänsä Starbucksissa ihanan romanttisella tavalla

   

 5. Riccardo Onorato

  Kaikki tiet vievät Roomaan – ja Riccardo Onoraton luo! Instagramista tämän italialaiskomistuksen löytää käyttäjänimellä  Guy Over Board.

Seuraa myös heitä x 5

 1. Michael De'Von
   

  HOLD UP🎶

  Henkilön Michael De'Von (@thestylistmichaeldevon) jakama julkaisu

 2. Troy Solomon
   

  🔥Cool as fire || hot as ice ❄️ #ABearNamedTroy

  Henkilön Troy Solomon (@abearnamedtroy) jakama julkaisu

 3. Yaya Van Chique
   

  Good Morning everybody!I really hope that you're doin fine today!😘💋🌸Here is a #tbt picture from one of my favorite shoots📸I wish you a great day my love one's!I'm so excited today is the secret white dinner and if you want to know more about this happening,follow me on snapchat to see my stories tonight...maybe I'm also doing a LIVE😉😘💋🔥Hugs and a lot of kisses😘😘😘🎉♥️ xo #yayavanchique #luxembourg #luxemburg #blogger_at #blogger_de #kölnbloggt #plussizemen #plusizemodel #menblog #menfashion #plusizefashion #plussizeblog #lifestyle #men #igme #blogger #plussizeblogger #igme #igersluxembourg #igers #picoftheday #selfie #beautiful #instagood #love #tbt #ootd

  Henkilön Yaya Van Chique Official (@yayavanchique) jakama julkaisu

 4. Kelvin Davis
   

  Rocking Mickey today at #NYFWM! I plan on having a magical time #moderngentleman #childhoodswag

  Henkilön Kelvin Davis (@notoriouslydapper) jakama julkaisu

   

 5. Edi aka Captain Thickbeard

   

– Olen tehnyt itselleni kylmästi selviytymisstrategian, sillä minulla ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa. Romahtaa tai selvitä, Anne Kukkohovi sanoi Me Naisten haastattelussa ystävänsä Teri Niitin poismenon jälkeen. Kuva: Jouni Harala

Anne Kukkohovi kertoo sosiaalisessa mediassa, että hänen äitinsä on kuollut.

Juontaja ja malli Anne Kukkohovi kertoo Facebookissa, että hänen äitinsä on menehtynyt.

Kukkohovi kirjoittaa, että hänen äitinsä diagnoosista on kulunut kymmenen kuukautta.

– Se sama päivä kuin Teri menehtyi. Syyskuu Pariisissa 2016 olimme yhdessä ensimmäisellä ja viimeisellä matkallamme. Meillä oli kivaa, juoksimme sadetta pakoon ja flirttailimme miesten kanssa. Tänään minusta tuli äiditön tytär. 23.10. kello 8.10. R.I.P. rakas äiti, Kukkohovi suree menetystään Facebookissa.

Hänen ystävänsä, stylisti Teri Niitti kuoli vain 43 vuoden ikäisenä tammikuussa 2017. Kukkohovi kertoi sen jälkeen Me Naisille, kuinka parikymmentä vuotta kestänyt ystävyys Terin kanssa oli hänen henkireikänsä. Tuolloin hän kertoi myös joutuneensa tekemään järjestelyjä, jotta voisi olla kuluvan vuoden aikana sairastuneen omaisensa tukena toisessa kaupungissa.

Kukkohovi kertoi Facebookissa syyskuussa vierailevansa Vaasan keskussairaalassa. Toisessa syyskuisessa päivityksessään hän kertoi vievänsä äidille sairaalaan proteiinilettuja. Lokakuussa hän kertoi vierailleensa Vaasan sairaalan saattohoito-osastolla.

Maria Veitola on yksi Tähdet, tähdet -ohjelman tuomareista. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg

”Kyllä se tavallaan olis ollut aika räikeää, että ihminen, josta liikkuu paljon kertomuksia naisten huonosta kohtelusta, olisi jatkanut mukana”, Veitola kommentoi.

Laulaja Tomi Metsäketoa ei nähty eilisessä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksessä. Katsojille Metsäkedon hyllyttäminen ohjelmasta ei näkynyt erityisen silmiinpistävästi. Myös Ilta-Sanomien haastattelemat ohjelman muusikot totesivat, että tunnelma kuvauksissa oli samanlainen kuin ennenkin.

Ohjelman yksi tuomareista Maria Veitola kertoi IS:lle olevansa tyytyväinen siihen, ettei Metsäketoa enää nähdä ohjelmassa.

– Mun mielestä kaikelle tuollaiselle pitää olla nollatoleranssi. Kyllä se tavallaan olis ollut aika räikeää – varsinkin nyt, kun on ollut tuo Me too -kampanja – että ihminen, josta liikkuu paljon kertomuksia naisten huonosta kohtelusta, olisi jatkanut mukana. On varmaan hänellekin parasta, että hän ei ole tässä enää, Veitola kertoi.

”Kaikella tuollaisella” Veitola viittaa syytöksiin, joita julkisuudessa on esitetty Metsäketoa kohtaan. Viime torstaina Seiska uutisoi, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä.

Sivuun tuotantorauhan takaamiseksi

MTV3-kanava tiedotti lauantaina hyllyttävänsä Metsäkedon ohjelman tulevista jaksoista. Kanava kertoi tiedotteessaan haluavansa taata tuotantorauhan.

Viikonloppuna Metsäketo kommentoi poisjääntiään ohjelmasta Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Kirjoituksessaan hän kertoo työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä.

Hän myönsi hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla” ja ”olleensa monille ihmisille öykkärimäinen”. Samalla hän pyytää anteeksi.

– Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon, Metsäketo kirjoitti.

#MeToo

Parin viime viikon ajan julkisuudessa on keskusteltu paljon häirinnästä, ahdistelusta ja asiallisen kohtelun rajoista. Syynä on Me too -kampanja, jonka tarkoituksena on tehdä näkyväksi, kuinka yleistä seksuaalinen häirintä on.

Myös Me Naiset on kirjoittanut kuluneen viikon aikana useita juttuja aiheesta. Lue ne kaikki tämän linkin takaa

Jo riittää!

IS: Maria Veitola kommentoi Tomi Metsäkedon jäämistä pois Tähdet, tähdet -ohjelmasta: ”Varmaan hänellekin parasta”

Todisteet Metsäketoa vastaan ovat niin laajat ja vakuuttavat, että puolustelijat eivät joko tiedä keissistä mitään, tai eivät yksinkertaisesti halua tasa-arvoa tähän maailmaan. Sikailu naisia (ja ketä tahansa kohtaan) on kuvottavaa! Hyssyttely ja toisaalle katsominen taas on sikailun mahdollistamista. Moinen käytös tulee tuomita ja teilata niin monta kertaa, että se loppuu. Kiitos, Maria, rohkeudestasi!
Lue kommentti