Toiselle luksusta on siivooja, toiselle sisustus. Anu Sinisalo sortuu tyynyihin. Mikä kultaa sinun arkesi?

Anu Sinisalo ei halua kuorruttaa itseään merkkiluksuksella, mutta haluaa aina lisää kauniita kodintekstiilejä. Kuva: Milka Alanen

Kirpputorit ja sisustusliikkeet sytyttävät näyttelijä Anu Sinisalossa lapsenomaisen riemun. Persoonalliset putiikit ovat kuin karkkilaareja, joista tekisi mieli rohmuta kotiin kaikkea. Herkullisen värisiin tyynyihin, päiväpeittoihin ja mattoihin Anulla on erityinen suhde: niitä pitää saada lisää.

– Sorrun aina uudelleen tekstiileihin, koska niiden avulla on niin helppo uudistaa kodin ilmettä. Mutta pitäisi siinäkin joku tolkku olla, sillä kaappeihin ei mahdu pian mitään muuta, näyttelijä
sanoo nauraen.

Vaikka Anu rakastaa tekstiilejä, ei hän kuitenkaan satsaa samalla tavalla muotiin ja vaatteisiin. Esimerkiksi 150 euroa neuleesta on aivan liikaa.

– Ajattelen usein, että tällä summalla lyhentäisi taas paljon asunto­lainaa.

Anu kertoo, että ostamisen riemu on vuosien varrella hiipunut ja luksukseksi ovat nousseet myös rauhalliset koti-illat. Ne hetket, kun voi kääriytyä omalle sohvalle suosikkityynyjen ja -peittojen keskelle.

Mikä on parasta luksusta? Mihin sinä satsaat? Osallistu keskusteluun!

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio