Vaaka! Tiedätkö, mitä horoskooppimerkkisi kertoo luonteestasi?

Diplomaattinen vaaka on eläinradan ainainen tasapainoilija, joka hurmaa eloisalla ja seurallisella luonteellaan.

Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluvat ihmistaidot ja se, että vaaka kykenee ymmärtämään ja kuuntelemaan hyvin monenlaisia näkökantoja. Vaa’asta löytyy roppakaupalla diplomatiaa ja sopeutumiskykyä.

Jatkuvan tasapainoilunsa takia lopullisten päätösten tekeminen voi olla vaa’alle vaikeaa. Merkki on tunnettu päättämättömyydestään ja hitaudestaan – epävarmuuden iskiessä vaaka saattaa viettää tuntikausia pohtien, onko varmasti tehnyt oikean valinnan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vaaka on taitava keskustelemaan, kuuntelemaan ja tekemään kompromisseja. Vaaka onkin usein varsin miellyttävä ihminen. Miellyttävyytensä vuoksi vaakaan on helppo ihastua, vaikka hän ei itse välttämättä olisi yrittänytkään saada ketään hullaantumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Auttamishalunsa ja diplomatiataitojensa ansiosta vaaka sopii täydellisesti mihin tahansa työhön, jossa ominaisuuksista on hyötyä. Usein vaaka hakeutuu työhön, jossa pääsee auttamaan ja opastamaan toisia.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Vaakaan on hyvin helppo ihastua niin platonisella kuin romanttisella tasolla. Hauskanpito, miellyttävä keskustelu, tsemppaava hymy ja aito välittäminen ovat vaa’an valttikortteja ihmissuhteissa.

Toisten ihmisten kanssa vaa’an suurin haaste on se, että merkillä on taipumus joutua henkisellä tasolla toisten tallomaksi, koska vaaka haluaa usein ennen kaikkea miellyttää toisia. Vaa’an pitääkin muistaa pitää tiukasti kiinni myös omista haaveistaan, toiveistaan ja mielipiteistään.

Merkeistä parhaiten vaa'alle sopivat vesimies, jousimies, oinas, kaksoset.

Terveys

Vaaka hallitsee munuaisia ja maksaa. Siksi niihin liittyvät ongelmat voivat piinata merkkiä. Esimerkiksi diabetes ja virtsarakontulehdukset ovat vaa’alle tavallista yleisempi kiusa.

Synkimmät piirteet

Brittiastrologin Stella Hyden mukaan oikuttelevat vaa’at kärsivät usein päättämättömyydestä. He ovat valmiita vitkuttelemaan vaikka loputtomasti saadakseen lopulta kaiken haluamansa.

Lue lisää: Ahne, itsekäs, kiusaaja... Brittiastrologi listasi horoskooppimerkkien pimeät puolet

Kuuluisia vaakoja

John Lennon, Serena Williams, Will Smith, Ceasar Augustus, Susan Sarandon, Mahatma Gandhi, Hillary Duff, Hugh Jackman, Viggo Mortensen, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Gwen Stefani

Vaaka kiteytettynä

 • Vaa'an vahvuudet TOP 5: Diplomaattisuus, sopeutuvuus, ystävällisyys, ymmärtäväisyys, auttamishalu
 • Vaa'an heikkoudet TOP 5: Päättämättömyys, jahkailu, epäitsenäisyys, liiallinen halu miellyttää, taipumus unohtaa itsensä
 • Hallitseva planeetta: Venus
 • Onnenpäivä: Perjantai
 • Onnenväri: Vaaleanpunainen, vaaleansininen
 • Onnenkivi: Safiiri, smaragdi
 • Elementti: Ilma
 • Luonne: Hallitseva
 • Laatu: Maskuliininen, positiivinen
 • Metalli: Kupari, pronssi
 • Kukka: Orvokki, daalia
 • Eläin: Sisiliskot
 • Onnenluku: 6

Me Naiset julkaisee kunkin horoskooppimerkin luonneanalyysin vuorollaan joka kolmas päivä 13.3.–15.4. aikana. Skorpionin luonneanalyysi julkaistaan tiistaina 3.4.. Lue muut luonnehoroskoopit tästä.

Lähteet: astro.fi, ennustukset.com, Bustle, Your Tango

Briitta Björck

Tämä sopi mulle kuin voinappi kaurapuuroon. Olen todellakin diplomaattinen ja kiltti. Huonoin ominaisuus, päättämättömyys. minä soudan ja huopaan asiat edestakaisin ja lopulta päätän….niin mitä sitten päätän, mutta lopultakin tein sen.

Oli tosi kiva lukea Näitä horoskooppeja.  Monta ystävää Jousimiehissä ja kylläpä piti paikkansa monet luonteenpiirteet.

Vierailija

Ai että oli tosi kiva  lukea satuja ja höpsötyksiä? Saanko kysyä, että minkä ikäinen oletkaan...? Koettakaa nyt aikuistua hyvät ihmiset. Että luonteenlaatu määräytyisi planeettojen asennon mukaan, aarrgggggghhhhhhh.

Yhtä hyvin voin satuillla teille, että jokainen on kuin kukka.  Vaaka on  Ruusu, voi olla monen värinen, sekä ilon että surun kukka. Haluaa siis   miellyttää kaikkia.  Toisaalta on luotettava, ei petä. Erityisen nätti nuorena nuppuna.  Kaunis kyllä, mutta voi myös ilkeästi pistää,  jollet varo!  Tosin harvoin tahallaan. Jykevä  ja vahva luonne varreltaan, mutta ei ole ihan niin kestävä ja sisukas kuin vaikkapa kakso...ei kun Neilikka.  Jne. Noin: olkaapa hyvä;.DD Oliko nyt hauskaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla