Mitä on tähtimerkeille luvassa rakkaudessa, raha-asioissa ja hyvinvoinnissa? Astrologi Satu Ruotsalaisen horoskooppi kurkistaa ensi vuoteen.

Oinas 21.3.–20.4.

Tartu tilaisuuteen, rohkeus tuo menestystä.

Rakkaus & ihmissuhteet: Oinaan rakkauselämässä kevättalvi herättelee suuria tunteita. Hiihtoloman aikoihin 21.2. jälkeen on luvassa melkoinen romantiikka-aalto, kun Venus ja Mars pyyhältävät merkkiin yhtä aikaa. Myös kesä-heinäkuun taitteeseen ajoittuvat upeat kesälomapäivät, mutta samalla kiihkeän romanttiset häät, kihlajaiset ja sinkkuna elävän oinaan ihastumisen hetket. Huhtikuun ensimmäisellä viikolla syntyneiden oinaiden parisuhteen suurin haaste osuu maaliskuulle, 4.–12.4. syntyneet ovat vuoden kuluessa levottomia. Työkiireet tuovat koko merkille jännitteitä ihmissuhteisiin 12.11.–31.12.

Työ & raha: Oinaan kevättalvi antaa eväitä menestykseen. Maaliskuu on erityisen tehokas, ja loppukeväällä 31.3.–15.4. älylliset haasteet innostavat kokeilemaan omia rajoja. Huhtikuulta aina elokuun toiselle viikolle saakka oinaan on mahdollista kokea isoja tai pieniä onnenpotkuja, loppuvuosi on oinaalle enemmän asemien säilyttämistä.

Hyvinvointi & terveys: Oinasta suorastaan hemmotellaan terveysrintamalla vuoden 2015 aikana. Lomailua ja vapaa-ajan harrastuksia suosiva vuosi on parhaimmillaan talven ja kevään aikana, 6.4. jälkeen syntyneiden kannattaa keskittää hyvinvointileirinsä kesän korville.

Härkä 21.4.–21.5.

Unohda pettymykset, keskity uusiin mahdollisuuksiin.


Rakkaus & ihmissuhteet: Viimeiset kaksi vuotta kestänyt astrologinen seitsenvuotiskriisi on vihdoin ohi lähes koko merkin osalta, ainoastaan 18.5. jälkeen syntyneiden täytyy muistuttaa itseään kesän ja alkusyksyn aikana, mikä heidän motivaationsa on pysyä parisuhteessa. Venus saapuu merkkiin 17.3. ja lupaa niin mukavia lomahetkiä kuin romanttisia yhdessäolon päiviä aina 11.4. saakka. Jos sotkuisten ihmissuhdevyyhtien ajanjakso ajoittuukin loppukesän kohdalle, lokakuussa on aika keskittyä parisuhteen parempiin hetkiin. Loka-marraskuun taite suosii sinkkuhärkien parisuhteen aloitusta.

Työ & raha: Alkuvuonna, 21.1.–11.2., työelämässä ilmaantuu esteitä ja haasteita, joiden keskellä luoviminen vie hieman enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä kuin tavallisesti. Härän tehokkuus on parhaimmillaan huhtikuun alusta aina 12.5. saakka. Vuoden upeimmat työmahdollisuudet odotuttavat itseään kuitenkin 11.8. saakka. Ennen 14.5. syntyneet saavat syksyn ja loppuvuoden aikana upean tarjouksen tai tilaisuuden.

Hyvinvointi & terveys: Alkuvuoden ja kevään suurin terveyshaaste on löysä itsekuri. Härkä tekee alkuvuoden ja kevään kuluessa ylilyöntejä, jotka saavat osan herkuttelemaan, toiset tuhlaamaan.

Kaksonen 22.5.–21.6.

Karsi rohkeasti hankaluudet elämästäsi.


Rakkaus & ihmissuhteet: Kriittisyys sukelsi merkkiisi jo ennen joulua 2014, ja astrologisen seitsenvuotiskriisin ensimmäiset aallot lyövät ensi talven ja kevään aikana. 22.–27.5. syntyneiden rakkauselämään. Kuun vaihteessa syntyneillä on suuria unelmia rakkaudesta, mutta vuosi testaa tehokkaasti arjen ja unelman eron: loppuvuosi lupaa kriittisiä pohdintoja. Kesäkuussa syntyneillä on ihmissuhteissaan selvästi kepeämpi vuosi, etenkin 11.4.–8.5. on hyvä hetki keskittyä romantiikkaan. 8.11. jälkeen sinkkukaksosen loppuvuosi on mahdollisuuksien aikaa.

Työ & raha: Toukokuinen kaksonen saa valmistautua työntäyteiseen vuoteen. Tyytymättömyyden tunteet sekä haastavat olosuhteet ohjaavat hakemaan uusia vaihtoehtoja töissä. Osa nauttii äärimmäisen ahkeruuden hedelmistä tilipussin paksuutena. Kaksosen työtehot ovat parhaimmillaan 12.5. jälkeen aina juhannukseen saakka. Kesäkuussa syntyneillä työn paras myötätuuli kestää elokuun alkuun, 7.–14.6. syntyneet osaavat parhaiten hyödyntää taitojaan loppuvuodesta.

Hyvinvointi & terveys: On aika tarkistaa oireet, kivut ja kolotukset. Tuleva vuosi pysäyttää, ellet ole keskittynyt hyvinvointiisi aikoihin. 3.–13.6. syntyneet löytävät uusia liikuntamuotoja, tehokkaan dieetin tai uudistuneen ruokavalion myötä paremman voinnin.

Rapu 22.6.–22.7.

Keskity tavoittelemaan henkistä hyvinvointia.


Rakkaus & ihmissuhteet: Merkkiin iskeneet muutospaineet eivät ole ohi, ja alkuvuoteen ja etenkin maaliskuulle osuvat jännitteet kysyvät 3.–8.7. syntyneiltä kykyä ilmaista omia haluja ja toiveita päättäväisesti. Ravun romanttinen puoli herää henkiin kevään myötä, ja etenkin 8.5. jälkeen kipinöitä sinkoilee tulisesti aina kesäkuun alkuun saakka. Kuun vaihteessa syntyneet elävät unelmaansa muutosten jälkeen, kevät ja kesä 2015 tuovat rakkauselämään eksoottisia elämyksiä. Joulukuulle ajoittuvat kiistanpoikaset eivät tarkoita ravun parisuhteelle maailmanloppua.

Työ & raha: Ne ravut, jotka jo ovat uskaltaneet tarttua uusiin haasteisiin, nauttivat täysin sydämin työn henkisestä annista. Alkuvuosi ja kevät kysyvät vielä 3.–8.7. syntyneiltä uusiutumiskykyä, 9.–13.7. syntyneiden muutospaineet osuvat enemmän loppukeväästä eteenpäin. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet jatkavat kesän ja syksyn aikana loppuvuodesta 2014 alkanutta menestysbuumiaan.

Hyvinvointi & terveys: Ennen 3.7. syntyneet löytävät hyvän olonsa henkisistä harrastuksista: kuoro-, tanssi- tai meditaatioryhmä sopii vuoden kuvaan. 3.7. jälkeen syntyneet paikkailevat vanhoja vaivojaan. Liikunta- ja kuntoiluinnostus on korkeimmillaan 25.6.–9.8.

Leijona 23.7.–23.8.

Nauti upeasta vuodestasi.


Rakkaus & ihmissuhteet: Leijonan merkkiin osuu selvästi eniten uuden alkuun viittaavia planeettakuvioita. Sinkkuleijonan vuodesta on siis odotettavissa erityisen jännittävä. Kun samalla hankala seitsenvuotiskriisi jää lähes koko merkin osalta vuoden 2014 puolelle, on todella aika rakentaa uusia siltoja. Romanttinen Venus saapuu merkkiin 5.6. ja jää historialliselle vierailulle aina 9.10. saakka! Erityisesti juhannuksen jälkeiset kaksi viikkoa tuovat intohimon leijonan kesään. Jos 31.7.–6.9. rakkauselämään ilmaantuu ryppyjä, niitä ehtii silotella ja sovitella rakastavasti syksyn aikana.

Työ & raha: 20.–23.8. syntyneillä loppuvuodesta 2014 alkanut astrologinen seitsenvuotiskriisi on vielä kesän ja alkusyksyn aikana työn jarruna. Osa saa tämän tuta kasvavana työmääränä, toinen kinastelee työyhteisön tai työnantajan kanssa. Leijona solmii uusia hyödyllisiä kontakteja vuoden aikana, elokuussa syntyneiden onnekkaat käänteet jatkuvat aina 11.8. saakka. Koko merkin työtehot mitataan elo-syyskuun aikana.

Hyvinvointi & terveys: Mikään ei ole leijonalle mahdotonta tänä upeana vuonna. Kun tahtotekijä ja olosuhteet ovat kohdallaan, hyvinvoinnissa voi tapahtua mitä vain. Uudet metodit, hoitomuodot tai ravinto saavat ihmeitä aikaa. Energiakäyrä on korkeimmillaan 9.8.–25.9.

Neitsyt 24.8.–22.9.

Huolehdi terveydestäsi, ota lomaa ja lepää hyvin.


Rakkaus & ihmissuhteet: Astrologinen seitsenvuotiskriisi alkoi merkin alkupään neitsyille jo ennen joulua 2014 ja koskettaa 24.–28.8. syntyneitä talven ja kevään aikana. Huonossa parisuhteessa elävillä on edessään vakava pohdinnan paikka. Kuun vaihteessa syntyneet hyppäävät samaan kelkkaan marras-joulukuussa. Rakkaudenlähettiläs Venus piipahtaa merkkiin lyhyesti 18.–25.7., mutta on parhaimmillaan vasta syksyn tullen 9.10.–8.11. Samalla kun seitsenvuotiskriisi sukeltaa merkkiin, vuosi tarjoaa pohdintojen keskelle uutta alkua. 11.8. jälkeen loppuvuosi on monelle sinkkuneitsyelle onnellisuuden tyyssija.

Työ & raha: Elokuussa ja kuun vaihteessa syntyneiden alkuvuodessa ja keväässä on ylimääräisiä paineita ja haasteita, joiden selvittelyssä kuluu aikaa ja energiaa. Uutta virkaa, opiskelupaikkaa tai palkankorotusta janoavat ovat 11.8. jälkeen ensimmäisinä jonossa. Taloustilanteen kohentaminen vaatii omaa aktiivisuutta, mutta myös onnekkaat käänteet ovat loppuvuodesta mahdollisia.

Hyvinvointi & terveys: Merkki on pitkään ollut suurennuslasin alla, joten neitsyt ei pääse vuodesta laiskottelemalla. Erityisesti elokuussa ja kuun vaihteessa syntyneet joutuvat pysähtymään ja huolehtimaan kehon epätasapainon kuntoon.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kerro mielipiteesi ja seiso sen takana.


Rakkaus & ihmissuhteet: Syyskuisten ihmissuhteissa on luvassa tasapainoisen rauhallinen vuosi, sen sijaan lokakuinen vaaka joutuu luovimaan ympäristön paineiden keskellä. Erityisesti 4.–9.10. syntyneet ovat alkuvuoden ja kevään aikana tulilinjalla: nyt on pakko irrottautua miellyttäjän ja diplomaatin roolista. Jos elokuu ja syyskuun ensimmäinen viikko tuovat kesälomalaisille kinastelun aihetta, romantiikka kukkii jälleen parhaimmillaan 8.11.–5.12.

Työ & raha: Vaaka aloittaa työvuotensa aktiivisesti, vaikka 21.1.–11.2. aikataulut tuntuvat pettävän ja tietotekniset ongelmat tuovat mutkia matkaan. Samat haasteet näkyvät 19.5.–12.6. ja 17.9.–9.10., joten suunnitelmia täytyy muuttaa vuoden kuluessa. Vaativa ja aikaa vievä työprojekti avautuu syyskuussa syntyneille 12.11. jälkeen, joulukuun puolella lokakuiset ottavat mittaa omasta rohkeudestaan: voisiko työnkuvaa muuttaa haluamaansa suuntaan?

Hyvinvointi & terveys: Istumatyö, liikunnan puute ja passiivisuus ovat vaa’alle myrkkyä 2015. Jos hiihtoloma tai viimeistään kesäkuun alku ei ole saanut vaakaa liikkeelle, liikuntakipinää saa odotella aina marraskuulle saakka. Aika on otollista elämysmatkailulle, stressinpoistolomat ovat parhaimmillaan marraskuussa.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Nauti kiireettömyyden tunteesta, olet sen ansainnut.


Rakkaus & ihmissuhteet: Merkissä viimeiset kaksi vuotta liikkunut ankara Saturnus koettelee vielä 19.–22.11. syntyneiden rakkauselämää alkukesästä syyskuun alkuun saakka. Ympäristön paineet, työt ja velvollisuudet tuovat kitkaa hyväänkin parisuhteeseen. Muutoin skorpionit nauttivat jännittävästä vuodesta, ja etenkin 28.10.–3.11. syntyneet liitelevät välillä maanpinnan yläpuolella. Skorpioni sosiaalinen elämä on vilkkaimmillaan helmikuussa ja toukokuussa, mutta rakkauselämän kannalta intohimon tuulet puhaltavat vahvimmin vasta 5.–30.12.

Työ & raha: Jos skorpioni otti oman paikkansa työelämässä 2013–14, vuonna 2015 on aika asettua aloilleen. 19.–22.11. syntyneet saavat vielä kesä-syyskuun kuluessa tuntea näytönpaikan paineet harteillaan, mutta nämäkin helpottavat viimeistään 18.9. jälkeen. Toimintapommi Mars saapuu merkkiin vasta tammikuun 2016 puolella, joten työelämän tasapaksuus vaivaa hieman vuoden 2015 kulkua.

Hyvinvointi & terveys: Skorpionit kansoittavat tulevana vuonna pilateskurssit, meditaatiotunnit ja retriittitapahtumat. Henkisen hyvinvoinnin tavoittelu saa myös osallistumaan taideterapiaan tai tutkimaan omia henkisiä ulottuvuuksia. Joulukuinen lomamatka mahdollistaa ihanan irtioton kiireestä ja stressistä.

Jousimies 23.11.–22.12.

Älä ota liikaa velvollisuuksia harteillesi.


Rakkaus & ihmissuhteet: Marraskuiset siirtyivät joulun alla 2014 seitsenvuotiskriisin syövereihin, ja jos parisuhteessa on viime aikoina ollut hankalaa, tilanne ei 23.–28.11. syntyneillä tule muuttumaan alkuvuoden ja kevään aikana. Kuun vaihteessa syntyneet joutuvat varomaan sotkuisia ihmissuhteita: pientä kriisinpoikasta on ilmassa marras-joulukuussa. Joulukuussa syntyneet jatkavat syksyn ja loppuvuoden 2014 tunnelmia vuoden 2015 puolelle, ja kesähäitä suunnittelevat ovat onnensa kukkuloilla kesä-heinäkuun taitteessa. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet pääsevät nauttimaan rakkauden menestyskuvioista heinä-elokuun tienoilla. Rakkaudenpapitar Venus saapuu kutkuttavasti merkkiin uudeksi vuodeksi 30.12.

Työ & raha: Tuleva kolmen vuoden jakso tulee tehokkaasti testaamaan jousimiehen stressin- ja paineensietokykyä. Hankala työnantaja, kireä pankinjohtaja, verottaja tai vakuutusvirkailija voi aiheuttaa melkoisesti harmaita hiuksia. Koska tämä paineaalto ulottuu 2015 vasta marraskuisiin ja 1.–4.12. syntyneisiin, muut jousimiehet saavat nauttia taloudellisesta hyvinvoinnista: lisätulot, bonukset tai palkankorotus tulevat ajankohtaiseksi.

Hyvinvointi & terveys: Tämä on se vuosi, jolloin vanhat vaivat ja kolotukset palaavat muistuttamaan itsestään. Matala energiataso vaatii toimenpiteitä, liikunta ja ruokavalion muuttaminen auttavat. Maaliskuu sekä ajanjakso 9.8.–25.9. edesauttavat tässä projektissa.

Kauris 23.12.–20.1.

Toteuta rohkeammin kunnianhimoisia suunnitelmiasi.


Rakkaus & ihmissuhteet: Joulun 2014 ja uudenvuoden ihana, lämmin ja romanttinen tunnelma painuu pikkuhiljaa unholaan 3.1. jälkeen. Toivottavasti nautit tästä ihanuudesta, sillä Venus saapuu merkkiin seuraavan kerran vasta tammikuun lopulla 2016! Joulukuussa syntyneille vuosi on ihmissuhderintamalla rauhallinen, kuun vaihteessa syntyneet kaipaavat kaiken muutoksen jälkeen rakkaudeltaan ennen kaikkea turvallisuutta ja pysyvyyttä. Loppukesä ja alkusyksy 11.8. jälkeen hemmottelevat joulukuisten ihmissuhteita: luvassa on ihana lomamatka. 4.–13.1. syntyneet ovat valmiita tekemään tarvittavat uudistukset onnellisuutensa puolesta. Loppuvuosi, loka-joulukuun aika, tulee antamaan tähän projektiin tarvittavat eväät.

Työ & raha: Kauriissa on ihailtavaa päättäväisyyttä ja määrätietoisuutta, siksi moni päämäärä tulee vuoden aikana saavutettua. Kauriin tehokkuus on parhaimmillaan 31.3.–12.5., mutta hyvän onnen valinnat ja mahdollisuudet osuvat kohdalle vasta 11.8. jälkeen. Syksy ja loppuvuosi vastaavat kauriin rukouksiin, taloustilanne saa mukavasta onnenpotkusta siivet selkään.

Hyvinvointi & terveys: Kauriilta löytyy omia kotikonsteja terveyden edistämiseksi, siksi lääkärillä käyminen ei välttämättä edes ole tarpeellista. 11.8. jälkeen syksy ja loppuvuosi antavat mahdollisuuden unelmalomaan, virkavapaaseen tai useampaan vapaapäivään.

Vesimies 21.1.–18.2.

Sano iloiset hyvästit esteille ja haasteille.


Rakkaus & ihmissuhteet: Vuosi alkaa ihanan romanttisesti Venuksen saapuessa merkkiin 3.–27.1. Vuoden alussa on hyvä pitää ylimääräisiä lomapäiviä ja keskittyä parisuhteen yhteisiin hetkiin. Sinkkuvesimiehen kannattaa suunnistaa naistentansseihin tai sokkotreffeille. Hämärä nettisuhde voi saada epäselviä piirteitä 21.1.–11.2. – joku ei välttämättä ole toimissaan ihan rehellinen. Kevään parhaat tunneaallokot osuvat vapun molemmin puolin. Jos loppukesä 31.7. jälkeen tuottaa pettymyksen tunteita, 8.11. jälkeen on aika korjata tilanne. 17.–18.2. syntyneiden astrologinen seitsenvuotiskriisi helpottaa vasta 18.9.

Työ & raha: Merkurius on vesimiehen mielen liikuttaja 5.1.–13.3. Idearikas ja sanavalmis alkuvuosi on syytä hyödyntää tehokkaasti kirjailijan, myyjän tai opettajan tehtävissä. 21.1.–11.2. osa saattaa kokea, että tietotekniikan reistailu hidastaa vauhtia. 3.–12.2. syntyneillä on mahdollisuus kohentaa taloustilannettaan onnistuneilla valinnoilla. Tehojakso osuu erityisesti marras-joulukuulle.

Hyvinvointi & terveys: Joulukuun alussa 2014 alkanut energia-aalto siivittää merkkiä 12.1. asti, alkuvuoden kuntokuuri ehtii vielä hienosti käynnistyä. Kevätaurinko innostaa maratonkokeilulle seuraavan kerran 12.5. jälkeen, kesän paras jakso kestää 25.6. saakka. Loppuvuoden parhaat hiihtokelit ovat 12.11. jälkeen.

Kalat 19.2.–20.3.

Tunne rajasi, älä ylitä kapasiteettiasi.


Rakkaus & ihmissuhteet: Merkkisi siirtyy seitsenvuotispohdintojen pariin 23.12.2014. Helmikuussa ja 1.–4.3. syntyneet saavat vuoden 2015 aikana huomata tämän kriisialttiin kuvion seuraukset ihmissuhteissaan. Onneksi rakkauden papitar Venus kiertää merkkiin 27.1.–20.2. ja pehmittää kireimpiä tunnelmia. Helmikuun puolivälin jälkeen Mars ja Venus liikkuvat kutkuttavasti merkissä käsi kädessä, joten myös intohimon hetkiä riittää. Kalojen sosiaalisimmat jaksot osuvat touko- ja joulukuulle. 25.2.–3.3. syntyneet liitelevät rakkauden myötä muissa sfääreissä.

Työ & raha: Kalat ovat heti alkuvuodesta työrintamalla tehokkaita: 12.1.–20.2. on mahdollista suorittaa kolmen ihmisen työt. Helmikuun 19.–25. päivinä syntyneet ovat alkuvuoden ja kevään aikana kuormitettuja. Heille kesä antaa mahdollisuuden henkäistä ennen tiukkaa syksyä. 27.2.–4.3. syntyneet joutuvat kokeilemaan oman jaksamisensa rajoja marras-joulukuun puolella. 5.–9.3. syntyneet nauttivat menestyjän viitastaan.

Hyvinvointi & terveys: Jos hiihtokelit sallivat, alkuvuosi tammi-helmikuussa antaa eväitä hiihtokilometrien keräämiseen. Kalat ei ole parhaimmillaan rutiinien ja aikataulujen pyörittämisessä, henkisen hyvinvoinnin avaimet löytyvät enemmän tiukan kalenterielämän ulkopuolelta.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Nyt tarvitaan vähän säätöä sekä töissä, että kotona, ja saat varmistettua itsellesi vähän lisää tuloja. Tee ylitöitä, äläkä tuhlaa. Älä myöskään ryhdy mihinkään ilman pomminvarmaa suunnitelmaa. Pidä tunteesi kurissa kuun vaihteessa, niin et joudu katumaan. 

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Älä tee nyt hätiköityjä päätöksiä. Varaa tarpeeksi aikaa löytääksesi edullisia vaihtoehtoja. Joku vetoaa tunteisiisi saadakseen läpi oman ideansa, joka vaatisi myös sinun varojasi. Kuun vaihteessa hommat luistavat, jos pyydät apua luotetulta taholta. 

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Suuntaa energiasi nyt johonkin tuottavaan, sillä saat paljon aikaan. Liikunta ja matkat piristävät mieltäsi ja saavutat niissä tavoitteesi. Tapaat vanhan tutun ja huomaat, että välillänne säkenöi sittenkin. Ota kuitenkin askel kerrallaan, ettet pety. Pidä myös huoli rahoistasi!

RAPU 22.6.–22.7.

Nyt sinun on aika ilmaista tunteesi, tai panostaa yhteistyöhön niiden kanssa, jotka ovat sinulle tärkeitä. Se saattaa johtaa merkittävään elämänmuutokseen. Jos joku kuitenkin jää jälkeen siitä, mitä on yhdessä sovittu, homma saattaa kaatua. Ole varovainen! 

LEIJONA 23.7.–22.8.

Ota vähän rennommin, mitä ikinä sitten teetkin. Jos lupailet liikoja, joudut vaikeuksiin. Väistä myös houkutukset ja ihmissuhdesotkut, joita olisi nyt tarjolla. Älä myöskään päästä tuhlailevaa ja anteliasta puoltasi hallitsemaan käytöstäsi, muuten voit joutua jonkun muiden virheiden maksajaksi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Älä nyt jää odottelemaan, mitä tuleman pitää, vaan ryhdy tekemään niitä muutoksia, joita kaipaat. Kuuntele sydäntäsi ja marssi eteenpäin itsevarmana, niin pääset tavoitteeseesi. Kaikki läheisesi eivät nyt tue sinua, mutta älä välitä, vaan teen niin kuin sinulle on paras.

VAAKA 23.9.–22.10.

 Tarvitset nyt sekä pään-, että kehonhuoltoa, joten joogaretriitti tai jokin kurssi voisi olla paikallaan. Kuuntele tarkasti ja punnitse asioita mielessäsi, niin opit paljon uutta. Myös jokin työhön liittyvä matka voisi synnyttää uusia ajatuksia. 

skorpioni 23.10.–22.11.

Anna tunteidesi kerrankin viedä sinua. Kerro, mitä sydämesi sanoo ja sinua kuunnellaan. Varo kuitenkin sitä, joka kuun vaihteessa tunkee takaisin elämääsi. Tiedät jo, että hän ei ole sinulle hyväksi. Toisaalta myös aito romanssi on nyt hyvinkin mahdolinen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Nyt voit rauhassa keskittyä omien asioidesi edistämiseen niin taloudessa, työpaikalla kuin kotioloissakin. Säästä tai ota säästöt käyttöön, ehdota, suunnittele, organisoi ja tee muutoksia. Onnistut kaikessa, mihin ryhdyt, kunhan vain muistat väillä vilkaista myös peruutuspeiliin. 

KAURIS 22.12.–20.1.

Älä nyt anna pikkuseikkojen hidastaa menoa. Jätä menneet ja paina täysillä eteenpäin, niin saat aikaan paljon positiivista. Käytä energiaasi myös suhteidesi kohentamiseen, ja panosta erityisesti heihin, jotka ovat aina seisoneet rinnallasi. On aika palkita heitä!

VESIMIES 21.1.–19.2.

Ajattele ennen kuin toimit! Nyt on vaarana myös ylireagoida, mikä vaarantaa erityisesti läheiset ihmissuhteesi. Ole kiltti ja harkitse aina ennen kuin toimit. Vihaa kannattaa purkaa liikuntaan, eikä äänijänteitä rasittaen. Talouspuolellakin kannattaa pysytellä budjetissa eikä rasittaa kukkaroa.

KALAT 20.2.-20.3.

Nyt on aika hoitaa hoitamattomat hommat kuntoon, ja tsekata että sekä lääkekaappi, että taloustilanne on ajan tasalla. Saat pari kiinnostavaa tarjousta ja niihin on kiva tarttua, kun muuta asiat on hoidettu kuntoon. Tähtiin on kirjoitettu romantiikkaa, rakkautta ja jopa sitoutumista.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Pidä pääsi kylmänä paineen keskellä. Ota tilanne haltuun ja luota omaan näkemykseesi. Suostu vain niihin muutoksiin, jotka ovat pakollisia. Älä kuitenkaan tee hätiköityjä johtopäätöksiä, vaan selvitä ensin kaikki faktat.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Keskity positiivisiin asioihin. Löydät ratkaisut työpulmiin, kunhan mietit asioita rauhassa. Näet asiat selvemmin, jos otat niihin etäisyyttä. Satsaa omaan hyvinvointiisi. Kesän tullessa on entistä helpompaa syödä terveellisesti ja liikkua riittävästi.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tee omaa juttuasi äläkä välitä muiden vouhotuksista. Lyhyt matka tai liikunnallinen sporttiloma voisi tehdä sinulle hyvää. Nyt kannattaa myös lähteä ihmisten pariin – jos sinut on kutsuttu juhliin, älä epäröi lähteä. Käy läpi tavaroitasi ja luovu turhasta. Myös mieli puhdistuu samalla.

RAPU 22.6.–22.7.

Osoita ystävillesi ja muille rakkaillesi, kuinka paljon välität heistä. Älä pidä elämäsi hyviä asioita itsestäänselvyyksinä. Keksi kivaa yhteistä tekemistä. Läheisesi yrittää kertoa sinulle jotain tärkeää, kuuntele siis herkällä korvalla. Saatat nähdä asiat uudessa valossa.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Nopeat liikkeesi voivat aiheuttaa läheisillesi mielipahaa. Mieti siis tarkkaan, mihin asioihin kanavoit energisyytesi. Työrintamalla tapahtuu kiinnostavia asioita – kova työ palkitaan vihdoinkin. Talousasioissa kannattaa käyttää harkintaa, pidä kulut kurissa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Saat tärkeän opetuksen. Yritä päästä tunnekuohujen yli ja nähdä tässä tilanteessa mahdollisuus henkilökohtaiseen kasvuun. Näin vältät virheet tulevaisuudessa. Laita sydämesi siihen, mitä teet. Menneisyytesi tulee kummittelemaan sinulle. Jos kohtaat asiat, voit vihdoinkin puhdistaa pöydän ja keskittyä täysillä tulevaan.

VAAKA 23.9.–22.10.

Raha-asiat vaativat nyt huomiotasi. Kesää kohti on kevyempi astella, kun talous on kunnossa. Kuuntele myös oman kehosi viestejä – hidasta tahtia, jos uuvut. Vanhempi perheenjäsen ilahtuu vierailustasi. Tarjoa apuasi, saat itsekin siitä hyvän mielen.

skorpioni 23.10.–22.11.

Pidä kieli keskellä suuta. Voit joutua ikävyyksiin, jos kerrot eteenpäin vääriä asioita. Pidä siis korttisi piilossa. Rakkaasi tukeen voit luottaa. Panosta fyysiseen hyvään oloon – nouse sohvalta ja lähde lenkille tai suuntaa juhlimaan ystävien kanssa.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tunnet kiusausta heittäytyä suin päin kiehtovaan hankkeeseen, mutta jarruttele vähän. Älä ota nyt turhia riskejä. Joku läheisesi käy hermoillesi, mutta yritä pysyä diplomaattisena. Laittele kotia kesäkuntoon ja keskity konkreettiseen tekemiseen, silloin löydät taas sisäisen rauhan.

KAURIS 22.12.–20.1.

Sinulta toivotaan nyt nopeita päätöksiä, mutta älä anna kenenkään hoputtaa sinua varsinkaan raha-asioissa. Pidä mielesi avoimena, mutta perusta päätöksesi järkeen. Paneudu harrastuksiin, jotka tuottavat sinulle iloa ja fyysistä hyvinvointia, ja haali ympärillesi positiivisia ihmisiä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Karsi ja yksinkertaista elämääsi. Välttele turhia riitoja. Sinun ei aina tarvitse sanoa viimeistä sanaa, vaikka olisit oikeassa. Seesteisempi elämänasenne on valintakysymys. Nauti työsi hedelmistä täysin rinnoin – kuka muu nostaisi kissan hännän kuin katti itse?

KALAT 20.2.-20.3.

Vaikka kevätaurinko loistaisi kutsuvasti, pidä töissä yllä tasaista tahtia. Muuten voit saada kritiikkiä niskaasi. Olet tainnut shoppailla hiukan liian holtittomasti. Käy läpi menojasi kriittisin silmin ja karsi turhat pois. Romantiikkaa on nyt ilmassa. Ole rehellinen rakkaimmillesi ja kerro mitä tunnet, se vahvistaa sidettänne.