Haasta itsesi elämäntapojen muutoksiin.

Rakkaus: Osa oinaista jättää taakseen paineisen vuoden, sillä monet haasteet työn, perheen ja harrastusten saralla ovat verottaneet rakkauselämää. Vapauden ja riippumattomuuden kaipuu herättelee vahvimmin maaliskuisia, vuosi tarjoilee rakkausrintamalla melkoisia yllätyksiä. Samaan aikaan merkkiä kurittanut seitsemän vuoden inventaario on pakottanut käymään läpi tuulet ja tuiskut. Ennen 12.4. syntyneet saavat jo sanoa hyvästit elämän peruskorjaukselle, mutta merkin loppupää joutuu taistelemaan tuulimyllyjä vastaan, parisuhteen motiivi tulee tarkistettua monesti.

Kepeyttä ja lomaa romantiikalla höystettynä on tarjolla 8.2.–5.3. Erityisesti helmikuun toisella viikolla on syytä suunnata matkalle. Suuret päätökset on tehty 5.10. mennessä, loppuvuosi antaa parisuhteelle tilaa hengittää.

Työ ja raha: Alkukevät tuo omat haasteensa työrintamalle. Maaliskuun puolella hyvin käynnistyneet sopimusneuvottelut tai uusi työprojekti saattaa seisahtua 12.3.–22.3 välisenä aikana. Huhtikuun 17. päivän jälkeen alkaa kiireinen kolmen viikon jakso. Maaliskuiset ovat innokkaimpia tekemään siirtoja työrintamalla. Ulkoapäin tulevat paineet ovat myös osasyynä muutosvyöryyn. Juhannuksentienoo on tärkeä etappi päätösten suhteen. Huhtikuisista 13.–21.4. syntyneet joutuvat ennen syksyä käymään läpi pettymyksiä, työnkuvan muutokset ovat väistämättömiä. Uudet haasteet ovat kuitenkin palkitsevia.

Hyvinvointi: Oinaan sietokyvyn ja jaksamisen rajoja on koeteltu viime vuoden aikana, 13.4. jälkeen syntyneet joutuvat vielä tähän rumbaan 2012. Maaliskuiset innostuvat tekemään toimenpiteitä hyvinvoinnin edistämiseksi. Kuntosali, uusi ruokavalio tai vaihtoehtoiset hoito-muodot  astuvat kuvaan mukaan. Heinä-elokuun aika tarjoilee upeat mahdollisuudet liikuntaan, ulkoiluun tai itsensä haastamiseen kilpaillen.