Luota siihen, että lopussa kiitos seisoo.

Rakkaus: Monivivahteinen vuosi on takana ja samanlainen edessä. Parisuhde on seilannut myrskyissä mukana. Ennen 13.1. syntyneet saavat huokaista helpotuksesta, sillä seitsemän vuoden kriisi on takanapäin ja ihmissuhteissa valinnat tehty. Jos parisuhde kesti edellisen vuoden paineet, ei sitä saa nurin jatkossakaan. Erityisesti joulukuiset ovat vuoden aikana levottomia, paikalleen asettuminen on vaikeaa, eikä kapinahengeltä voi välttyä. 14.1. jälkeen syntyneillä on tarve hylätä pitkään kriisissä painiskellut parisuhde, yksinäisyyskään ei pelota.

Koska hempeän romanttinen Venus ilostutti kauriiden loppuvuotta 2011, ei planeetta vieraile merkissä vuoden 2012 aikana. Viime vuoden loppupuolella alkaneet suhteet sen sijaan joutuvat puntariin alkuvuoden ja kevään aikana. Kuun vaihteessa syntyneet nauttivat maaliskuun toisella ja kolmannella viikolla erityisen intohimoisesta ajanjaksosta. Vahva eroottinen lataus antaa parisuhteelle virtaa loppuvuodesta. 17.11. alkava kuuden viikon jakso herättää pinnan alla kyteneet vietit vahvasti esille.

Työ ja raha: Työn kannalta vuosi alkaa vilkkaasti. Kesällä 2011 joulukuisia avittanut mukava myötäinen jatkaa samaa rataa aina maaliskuulle saakka. Jo tammikuussa puhelin pirisee, uudet ideat viriävät ja kauppa käy kuumana. Tammikuiset kokevat neljän vuoden välein puhaltavan positiivisen puhurin vaikutukset maaliskuulta aina kesäkuun toiselle viikolle saakka. Loppuvuodesta on hyvä takoa, kun rauta on kuumaa. 17.11. lähtien työtä ja tekemistä riittää joululle saakka, ja stressinpoikanen vaivaa.

Hyvinvointi: Kauriin ikuinen ongelma on liiallinen kunnianhimo. Suuret tavoitteet teettävät myös suureellisesti töitä. Ja tämä johtaa uupumukseen. Vuoden ehdottomasti tärkein kysymys kuuluukin: "Milloin ehdit viettää lomaa?" Parhaat lepohetket ja lomat löytyvät maaliskuulta ja kesäkuulta.