Ota menestys vastaan avosylin.

Rakkaus: Vuonna 2012 kaksosen tulee pohtia mitä haluaa parisuhteeltaan. Riittääkö, että kumppanisi on paras kaverisi ja olkapää elämän kolhuissa. Vai kaipaatko syvällisempää ja intohimoisempaa suhdetta? Optimistinen Jupiter siirtyy merkkiisi 11.6. ja antaa mahdollisuuden selvittää asian. Jos olet sinkku ja syntynyt ennen 7.6., olet mukana amorin juhlissa kesän ja syksyn aikana. Myös parisuhteessaan huonosti voivat ovat valmiita tekemään tärkeitä muutoksia, jopa eroon saakka. Erityisesti 22.–26.5. syntyneet kärsivät tulevana vuonna sekavasta parisuhdetilanteesta.   

Romanttinen Venus viihtyy merkissäsi 3.4.–8.8. aikana. Edessäsi on siis aika vaaleanpunainen kevät ja kesä. Kriittinen ajanjakso on 15.5.–27.6. välinen aika, jolloin suuria odotuksia hämmentää huono itsetunto ja pelko omasta haluttavuudesta. Heinäkuun puolella ärhäkkä mieliala, liialliset romanttiset odotukset ja epärealistiset toiveet jäävät selän taakse. Loppukesän ja syksyn aikana on lupa nauttia yhteisen ajan tuomasta harmoniasta.

Työ ja raha: Merkin loppupää, 13.6. jälkeen syntyneet ovat syksyyn asti ahkeruuden perikuvia. Kovalla työllä on mahdollista kartuttaa tilin saldoa ja saada kiitosta osaamisesta. Toukokuiset osaavat olla hyviä tiimityöskentelijöitä, vaikka kevät houkuttelee kyynärpäätaktiikkaan. Kesäkuun toiselta viikolta lähtien kaksosilla on mahdollisuus uuteen lähtöön. Kesän ja syksyn aikana uusi titteli tai palkankorotus ei kuitenkaan
tule kohdalle ilman omaa aktiivisuutta. 

Hyvinvointi: Toukokuisiin iskee melkoinen kuntoilu-, laihdutus-, tai itsehoitoinnostus. Samalla kun väsymys, kolotukset tai muut terveysoireet pakottavat pysähtymään, into riittää hyvän olon etsimiseen. Kaksoset ovat vireimmillään heinä-elokuun aikana, loppukesästä maratonkunto tai uintikestävyys on huipussaan.