Suuntaa henkiset voimavarasi oikein.

Rakkaus: Uskomaton vuosi, taivaankansi hellii merkkiäsi historiallisen kauniilla planeettakuvioilla! Huhtikuiset härät ovat jo saaneet nauttia 12 vuoden tauon jälkeen onnekkaan Jupiterin vierailusta merkissä. Parisuhdekuvioita on pyöritelty kesästä 2011 lähtien miellyttävämpään suuntaan. Kihlautuminen, naimisiin meno tai perheen perustaminen on tuonut uutta monelle härälle. Alkuvuosi lupaa hyvän tuulen jatkoa, kun 5.3.–3.4. myös romanttinen Venus hellii merkkiä.

Kuun vaihteessa syntyneet ovat maaliskuun toisella viikolla sykähdyttävässä tapahtumaketjussa. Toukokuisilla hyvää onnea on odotettavissa kevään ja alkukesän aikana. Sinkuilla on hieno mahdollisuus löytää elämään suuri rakkaus. Huhtikuiset aloittavat lokakuun alusta syyskuulle 2012 kestävän inventaarion, joka pakottaa miettimään parisuhteen sisältöä. Työn, perheen ja vapaa-ajan yhdistäminen tulee olemaan loppuvuoden suurin haaste.

Työ ja raha: Vaikka lama kolkutteleekin ovella, on härillä tahtoa ja intoa voittaa kaikki esteet. Kädentaitoiselle ja ahkeralle härälle vuosi on menestystarina. Maaliskuun alkupuolella kannattaa laittaa koukkuja vesille, iso kala ui verkkoon. Monet mukavat yhteensattumat parantavat taloustilannetta, mutta tuhlaaminen kuuluu alkuvuoden ja kevään kulkuun. Loppuvuodesta on jo pakko laskea, mihin eurot riittävät.

Hyvinvointi: Liikunta ja urheilu kuuluvat härän alkuvuoteen ja kevääseen. Koska liioitteluun taipuvainen Jupiter kiertää merkissä 11.6. saakka, on kevään aikana vaarana saada muutama ylimääräinen kilo. Herkuttelu tuntuu palkitsevalta. Lokakuun toiselta viikolta alkava stressaava loppuvuosi vaatii huhtikuisilta kärsivällisyyttä. Paineet vaikuttavat unirytmiin sekä elämäniloon. Henkiset harrastukset ja kehon huolto auttavat jaksamaan seitsemän vuoden kriisin hoidossa myös 2013.