Antaa tulla vain, 2017! Kuva: Imaxtree
Antaa tulla vain, 2017! Kuva: Imaxtree

Kevättalvi tuo sinkkuoinaalle suuren rakkauden, ja vanhassakin parisuhteessa vietetään rakkaudentäyteisiä hetkiä.

Oinas 21.3.–21.4.

Rakkaus: Sinulle on avautumassa harvinaisen mielenkiintoinen vuosi ihmissuhderintamalla, sillä sosiaalinen ja romanttinen Venus kiertää merkkiisi 3.2. ja poistuu erilaisten kiemuroiden jälkeen vasta kesäkuun alussa. Parhaimmillaan kevättalvi tuo tullessaan sinkkuoinaan suuren rakkauden, vanhassa parisuhteessa vietetään rakkaudentäyteisiä hetkiä. Maaliskuu tuo osalle mutkia matkaan etenkin 4.3. jälkeen, rakkausrintamalla on pakko tarkistaa suhteen lujuutta. Vuoden sosiaalisin jakso ajoittuu vapun jälkeiselle toukokuulle, 6.6. saakka oinaalla on kevättä rinnassa. Ihmissuhteet kukoistavat myös heinäkuun kohdalla, 5.7. jälkeinen lomakausi antaa tilaa parisuhteen laatuajalle. Syksyn ja loppuvuoden kohdalla arjen kiireet aiheuttavat enemmän kitkaa, 22.10. jälkeen työ-, ja talouspaineet kiusaavat joulukuun toiselle viikolle saakka.

Sinulle on avautumassa harvinaisen mielenkiintoinen vuosi ihmissuhderintamalla.

Työ ja raha: Laita alkuvuoden kohdalla ylimääräinen vaihde päälle, sillä saat lisäpotkua toimiisi jo 28.1. jälkeen. Helmikuun alkupuoli on maalisoinaalle tehokasta aikaa, huhtioinaiden turbovaihde toimii parhaiten 10.2–10.3. Ammatillinen kehittyminen seuraa 11.4. jälkeen syntyneitä oinaita läpi vuoden, kunnianhimo yhdistettynä ahkeruuteen tulee olemaan lyömätön yhtälö. Talouden suhteen vuoden kulussa on monia sudenkuoppia, syksyyn asti on järkevää elää kohtuuden rajoissa. Suurten hankintojen ja sijoitusten kanssa on syytä olla tarkkana 20.4.–3.5.

Hyvinvointi: Sinulla on harvinaisen paljon intoa ja energiaa hoitaa itseäsi. Panosta alkuvuoden liikuntaharrastuksiin ja kevään vapaa-aikaan, saat akkusi ladattua ennen syksyn koitoksia.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Luota älyysi ja funtsaa asiat halki. Älä anna itsepäisyytesi voittaa. Ihmissuhteissasi on ryppyjä, sekä kotona että töissä, mutta luota kerrankin siihen, mitä muut sanovat ja tekevät. Ota positiivinen asenne siitä huolimatta, että tunnet itsesi epävarmaksi.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Nyt on hyvä aika aloittaa terveellisempi elämä, niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla. Saat muutoksista voimaa, joka johtaa henkiseen kasvuun. Ihmissuhteesi alkavat loksahdella myös paikoilleen. Matkat ja verkostoituminen ovat nyt hyvä idea.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Varo nyt tekemästä päätöksiä tunteella tai hetken mielijohteesta. Älä ryhdy muutoksiin, joiden seurauksia et ole miettinyt tarkkaan, tai joudut katumaan. Ole rehellinen sekä menneisyyteen että tulevaisuuteen liittyvissä pohdinnoissa, ja mieti, mikä saa sinut todella onnelliseksi.

RAPU 22.6.–22.7.

Tee nyt spesiaalisuunnitelmia rakkaasi kanssa. Jokin luova projekti tai taide-elämys auttaa sinua tunnistamaan tarpeesi. Älä anna tunteidesi kuohahtaa liikaa kotona tai rakkaussuhteessasi. Pysy rauhallisena, kunnes tiedät faktat. Panosta työmatkaan tai kokouksiin, joissa pääset loistamaan.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Auta itseäsi tulemaan paremmaksi ihmiseksi. Kysy oikeat kysymykset ja vastaa niihin rehellisesti. Yksinkertaisempi ja terveellisempi elämäntapa on nyt tarpeen. Puhu tavoitteistasi ja saat tukea. Kaikki neuvot eivät miellytä, mutta älä silti ylireagoi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Sinulla on nyt hyviä ideoita. Tee taustatyöt huolellisesti ja innosta muita, niin saat projektisi liikkeelle. Älä kuitenkaan päästä tunteitasi valloilleen, sillä tunnekuohut saattavat pilata hyvin alkaneen yhteistyön. Tee myös taustatyöt hyvin ja pääset nauttimaan onnistumisistasi yhteistyökumppaneidesi ja läheistesi seurassa.

VAAKA 23.9.–22.10.

Valitse sanasi nyt huolella ja vältä konflikteja. Jos annat tunteillesi vallan, luvassa on ongelmia. Yritä pitää myös kielesi kurissa, ettet joudu katumaan sanomisiasi. Käännä katse itseesi ja tee tarvittavat elämäntapaasi liittyvät muutokset.

skorpioni 23.10.–22.11.

Ota ja anna! Voit huoletta pyytää nyt apua läheisiltäsi, varsinkin niiltä, joille voit myös tarjota jotain takaisin. Saat samalla aikaan positiivisen muutoksen. Pidä kuitenkin kiinni tavoitteistasi, äläkä anna tunteidesi johdatella sinua sivupoluille.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Pidä kiinni tarpeistasi ja hoida kotityöt, niin saavutat mielenrauhan. Sinulla on myös halua muutokseen, mutta tee se vain oikeista syistä, äläkä puhu muille suunnitelmistasi ennen kuin olet tehnyt tarkat suunnitelmat. Älä usko ketään taikka mitään, ennen kuin olet ottanut asioista selvää.

KAURIS 22.12.–20.1.

Sinulla on näkemystä jostakin asiasta. Tuo se esiin, sillä se saattaa muuttaa tapahtumien kulkua. Sinulla on myös etiäisiä, joita kannattaa nyt seurata. Kuuntele myös sydäntäsi. Rauha ja hiljaisuus vetävät sinua puoleensa. Pysy kotona, sillä matkustelulla ja hillumisella on nyt seurauksia, joita et halua.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Käännä katseesi itseesi ja parisuhteeseesi ja selvitä siinä ilmenevät ongelmat. Ilmaise halusi keskusteluun, äläkä huuda, jos haluat saada asiat kuntoon. Kaikkea ylitekemistä kannattaa välttää, liittyipä se sitten suhteisiin, tuhlailuun tai ylensyöntiin.

KALAT 20.2.-20.3.

Mieti, oletko itse rehellinen tai onko kumppanisi rehellinen. Kyseenalaista sekä omia että muiden motiiveja. Pyri totuuteen ja ole huolellinen sanoissasi, ellet halua, että suhteissasi syntyy turhia väärinymmärryksiä. Saat paljon aikaan, mutta muista, että paperityöt ja taustat kannattaa aina tehdä ensin.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Vuodenvaihteen jälkeen eteen tulee joitakin perheenjäseniin liittyviä tunne-elämän juttuja, joita on hyvä selvittää. Keskustelut saattavat johtaa koko elämäntyyliisi liittyviin muutoksiin, joten istu alas ja harkitse ennen kuin päätät mitään. Seuraa sydäntäsi!

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Katso raha-asioitasi nyt oikeasta perspektiivistä. Jos käteinen loppuu, älä silti velkaannu, äläkä ota muitakaan isoja taloudellisia riskejä. Tee sen sijaan elämäntapamuutoksia, jotka auttavat sinua pysymään kaidalla tiellä. Unohda ylireagointi ja tee kotiläksyt!

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Ole avoin ja kerro mitä haluat, ja mitä olet valmis antamaan takaisin. Tee rehellisyydestä ja totuudesta uudenvuodenlupauksesi. Puhu sinulle tärkeän ihmisen kanssa asioista, jotka vaivaavat ja pääsette parempaan tunnelmaan. Jos taas et tiedä, kuinka toimisit, älä tee mitään.

RAPU 22.6.–22.7.

Rakkaus ja romantiikka sävyttävät vuoden alkua, mikä kohottaa tunnelmaa kummasti. Et pysty pitämään tunteitasi piilossa, joten kerro niistä läheisillesi. Tee myös suunnitelmia koko vuoden varalle, niin tunnet olosi turvallisemmaksi. Nauti kotona ja perheen kanssa oleilusta.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Olen nyt valppaana ja valmiina tekemään muutoksia elämäntyylissäsi, niin vältyt sinua ja läheisiäsi uhkaavalta konfliktilta. Rakas ystävä tai perheenjäsen auttaa sinua, jos olet valmis kuuntelemaan hyviä neuvoja. Laihakin sopu on parempi kuin lihava riita!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Kuuntele, tarjoa hellyyttä ja huolenpitoa, niin arvostuksesi muiden silmissä nousee. Joudut myös tekemisiin sekä perheen nuorimpien että vanhimpien jäsenten kanssa ja saat osviittaa siihen, mitkä asiat ovat ensi vuonna pinnalla. Tähtiin on kirjoitettu myös matka, joka liittyy tulossa olevaan isoon elämämuutokseen.

VAAKA 23.9.–22.10.

Aloita uusi vuosi hyvällä fiiliksellä. Vaikka tunne-elämäsi joutuu koetukselle, pidä huolta itsestäsi, ja hoida tilanteet rauhallisesti. Usko itseesi. Ole hyvä kuuntelija ja saat tietoa, joka auttaa myös sinua tekemään myönteisiä muutoksia elämääsi.

skorpioni 23.10.–22.11.

Raha ja tunteet eivät sovi yhteen. Pidä myös kiinni rajoistasi äläkä suostu altavastaajaksi. Ole vastuullinen ja tee se, minkä olet luvannut. Noudata sääntöjä ja ohjeita ja pääset esimiestesi suosioon. Tähdet lupaavat myös romantiikkaa ja pientä matkaa.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Anna nyt menneiden olla menneitä ja aloita uusi luku elämässäsi. Tsekkaa taloudellinen tilanteesi ja ryhdy hommiin: verkostoidu, matkustele ja sovi tapaamisia nykyisten ja uusien yhteistyökumppaneiden kanssa. Muista kuitenkin tsekata faktat, ennen kuin teet päätöksiä.

KAURIS 22.12.–20.1.

On vaikeaa päästä eteenpäin, jollet ole rehellinen menneisyyden suhteen. Päästä irti negatiivisista vaikutteista ja päätä luopua huonoista tavoista. Kerro muille suunnitelmistasi ja kerää tukea hankkeillesi ystäviltä ja lähipiiriltäsi. Kohtuus ja kuri ovat nyt tarpeen, äläkä anna periksi, niin saat uuden alun.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Kutsu vieraita, ja vieraanvaraisuutesi pannaan merkille. Se auttaa sukulaisuus- ja ystävyyssuhteitasi. Ole ystävällinen vanhuksille ja lapsille. Varaa myös kahdenkeskistä aikaa jonkun rakkaan kanssa ja pääset rentoutumaan. Romantiikkaa on luvassa loppiaiseksi!

KALAT 20.2.-20.3.

Varo, ettet nyt sano jotain, mitä joudut katumaan. Älä oleta mitään, mikä liittyy tunne-elämään. Pysyttele lähipäivät perheen ja ystävien parissa. Yhdessäolo ja läheisyys antavat sinulle voimia uuden vuoden koitoksiin. Tarkastele myös koko elämäntilannettasi ja tee arvio siitä, missä olet nyt ja mihin menossa.