Meillä kaikilla on omat hyvät puolemme! Tiedätkö, mitä horoskooppimerkkisi kertoo vahvuuksistasi?

KALAT (20.2.–20.3.)

Kalojen suurimpiin vahvuuksiin kuuluu herkkyys. Merkin sisäinen maailma on usein varsin rikas ja täynnä ideoita. Myös ystävällisyys, auttavaisuus ja kiltteys kuuluvat kalojen vahvuuksiin.

Merkin luovuus ja vastaanottavuus erilaisille pienillekin vivahteille maailmassa ovat ihan omaa mittaluokkaansa. Lisäksi kalojen muisti on usein varsin hyvä.

Lue lisää kalojen luonteesta.

VESIMIES (21.1.–19.2.)

Idearikkaana tunnettu vesimies suhtautuu uuteen ennakkoluulottomasti. Tulevaisuus näyttää hänen silmäänsä aina valoisalta. Vesimies on loistava tsemppari, koska hän jaksaa luottaa parempaan huomiseen.

Rakkaidensa kanssa vesimies viettää mielellään aikaa. Ystävänä vesimies on ilahduttavan tunneälykäs, herkkä ja auttavainen.

Lue lisää vesimiehen luonteesta.

KAURIS (22.12.–20.1.)

Sinnikkyys, arjen pienten ilojen arvostaminen ja pyyteetön suhtautuminen elämään ovat kauriin vahvuuksia. Merkki tunnetaan käytännöllisyydestään ja kurinalaisuudestaan.

Kun kauris jotain lupaa, hänen sanansa myös pitää. Merkki ei kaihda kovaa työntekoa, eikä sitä että hänen kätensä hieman likaantuisivat työn tiimellyksessä. Pitkäjänteisyytensä takia kauris saavuttaa ennen pitkää kaikki tavoitteensa, jotka itselleen asettaa.

Lue lisää kauriin luonteesta.

JOUSIMIES (23.11.–21.12.)

Jousimiehen vahvuuksiin kuuluu hänen vankkumaton elämänilonsa ja uskonsa siihen, että kaikki kääntyy hyväksi. Merkin ominaisuuksiin kuuluu myös luottamus omiin ideoihin ja haaveisiin.

Optimistisena tyyppinä jousimies on mukavaa seuraa, ja usein hänet tunnetaan sosiaalisena sukkulana. Merkki tähtää kaikilla elämän osa-alueilla rohkeasti eteenpäin ja kohti unelmiaan. Itsevarmuutensa ja elämänilonsa vuoksi jousimiehiä pidetään karismaattisina tyyppeinä.

Lue lisää jousimiehen luonteesta. 

SKORPIONI (24.10.–22.11.)

Skorpionin suurimpiin vahvuuksiin kuuluu kyky paneutua ja pohdiskella asioita jokaiselta kantilta. Skorpioni haluaa kaivaa asioiden perisyyn esiin ja ratkaista mysteereitä juurta jaksaen. Puolitiehen jättäminen tai luovuttaminen ei kuulu merkin tapoihin.

Mystisen luonteenlaatunsa takia skorpioni on usein toisten mielestä varsin kiinnostava tyyppi. Monet skorpionit ovatkin karismaattisia älykköjä, joiden päätöksiin toiset voivat luottaa kuin kallioon.

Lue lisää skorpionin luonteesta. 

VAAKA (24.9.–23.10.)

Vaa’an suurimpiin vahvuuksiin kuuluvat ihmistaidot. Merkille on ominaista ymmärtää hyvin monenlaisia näkökulmia asioihin. Vaa’asta löytyy roppakaupalla diplomatiaa ja sopeutumiskykyä.

Vaaka on taitava keskustelemaan, kuuntelemaan ja tekemään kompromisseja. Miellyttävyytensä vuoksi vaakaan ihastuu helposti, vaikka hän ei itse olisi yrittänytkään saada ketään hullaantumaan.

Lue lisää vaa'an luonteesta. 

NEITSYT (24.8.–23.9.)

Hyvä arvostelukyky, nopea ajattelu ja yksityiskohtien ymmärtäminen – siinä neitsyen vahvuudet. Neitsyt on horoskooppimerkeistä perusteellisin ja ahkerin. Merkin yksi silmäänpistävimmistä piirteistä on rakkaus siisteyttä ja järjestystä kohtaan.

Neitsyt huomaa nopeasti, jos jokin asia ei ole kohdillaan. Hän on taitava tulkitsemaan muita ihmisiä. Parhaimmillaan neitsyt on kekseliäs salapoliisi, joka näkee läpi valkoisten valheiden ja tulkitsee aukottomasti toisten hiljaisia signaaleja.

Lue lisää neitsyen luonteesta.

LEIJONA (23.7.–22.8.)

Peloton, luova ja viisas leijona on äärimmäisen kunnianhimoinen persoona, joka hakeutuu luonnostaan ryhmän johtajaksi. Suorapuheisuus ja omanarvontunto kuuluvat merkin piirteisiin, ja leijonalla on myös kyky vakuuttaa toiset omilla taidoillaan.

Lue lisää leijonan luonteesta.

RAPU (22.6.–22.7.)

Herkkänä tunnettu rapu on usein varsin taiteellinen ja miellyttävä tyyppi. Rapu ei pelkää ilmaista tunteitaan, vaan tirauttaa kyyneleen niin ilosta kuin surusta. 

Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluvat lempeys, empaattisuus, intuitiivisuus ja kyky tehdä toisille hyvä olo. Hän on rakkailleen lojaali ja uskollinen – varsinainen kaveripiirien tukipilari ja kallio.

Lue lisää ravun luonteesta.

KAKSONEN (21.5.–20.6.)

Helposti innostuva ja iloinen kaksonen ei jää koskaan tumput suorina odottamaan jotain tapahtuvaksi. Sen sijaan hän liikkuu vauhdilla tilanteesta toiseen ja sopeutuu uuteen nopeasti.

Nopeasti liikkuvat myös kaksosen ajatukset. Merkki on varsin älykäs ja nokkela, eikä hän jää vaitonaiseksi missään tilanteessa. Merkki onkin mitä loistavin jutustelukumppani, ja hänellä on sana hallussa.

Lue lisää kaksosen luonteesta.

HÄRKÄ (20.4.–20.5.)

Kärsivällinen ja periksiantamaton härkä on hyvä asettamaan jämäköitä tavoitteita ja saavuttamaan ne vaivatta. Kun härkä jotain päättää, hän sen myös saa.

Härkä arvostaa perinteitä, juuria ja perhettä. Hän osaa toden teolla nauttia elämän pienistä iloista.  Merkki on maanläheinen jalat maassa -tyyppi.

Lue lisää härän luonteesta.

OINAS (21.3.–19.4.)

Astrologisen eläinradan ensimmäisenä merkkinä loistaa tulinen oinas. Johtavan asemansa takia oinas on itsevarma, päättäväinen ja vahva. Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluvat innokkuus, yritteliäisyys, oma-aloitteisuus ja energisyys.

Vahvatahtoinen ja karismaattinen oinas on luontainen johtaja. Oinas ottaa mielellään vastuuta – ja yleensä sitä myös saa. Oinas suuntaa aina eteenpäin ja kokeilee rohkeasti uusia asioita.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Jos meno on liian hidasta sinun makuusi, anna tapahtumille eteenpäin auttava potku. Uskalla olla oma itsesi. Olet nyt parhaimmillasi johtavassa roolissa.

 

SKORPIONI

On aika hoitaa perheeseen liittyviä asioita pois päiväjärjestyksestä. Pidä huolta siitä, että kotisi on viihtyisä ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

 

JOUSIMIES

Hoida velvollisuutesi jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Selvitä hankalat asiat itse, sillä välikäsistä koituu tänään helposti harmeja.

 

KAURIS

Pidä raha-asiat piilossa turhan laajalta yleisöltä. Käy läpi vaihtoehtojasi. Nyt on aika punnita kaikessa rauhassa seuraavia siirtoja.

 

VESIMIES

Valitse tarkkaan, mihin satsaat aikasi ja energiasi. Seuraa omaa polkuasi, vaikka se ei olisi kaikille mieliksi. Sinun on aika ajatella itseäsi.

 

KALAT

Tunteet myrskyävät tänään. Päivä sisältää tilanteita, jotka saavat sinut hetkeksi eksyksiin. Luota sydämeesi, niin päädyt oikeaan ratkaisuun.

 

OINAS

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Pidä huolta itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Luovuus pelastaa sinut hankalasta tilanteesta.

 

HÄRKÄ

Älä pidättele tunteitasi, vaan päästä ne ulos. Muista pitää mielesi avoimena ja olla valmis keskustelemaan. Liian jyrkät mielipiteet vain hidastavat sinua.

 

KAKSONEN

On aika lähteä nauttimaan ihmisten seurasta. Maisemanvaihdos saa mielikuvituksesi liikkeelle. Ryhdy suunnittelemaan rohkeaa siirtoa lähitulevaisuuteen.

 

RAPU

Aloita uusi harrastus tai tutustu lähemmin tuoreeseen tuttavaan. Sukulaisella tai perheenjäsenellä on sinulle jotain kerrottavaa. Ole huolellinen tunteita tulkitessasi.

 

LEIJONA

Älä lipsu liiallisuuksiin. Haluat nähdä arjessasi muutoksia, mutta lähde silti liikkeelle pienillä askelilla. Pidä ennen kaikkea kiinni budjetistasi.

 

NEITSYT

Saat hyväksynnän ja taustatukea ideallesi. Ota kaikki irti saamastasi avusta. Yksin esteiden keskellä taisteleminen on tarpeettoman rankkaa.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa kotia uuteen uskoon. Muutokset piristävät mieltä ja siivoaminen tekee hyvää myös ilmapiirille. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Suunnittele vetosi etukäteen huolellisesti, sillä improvisointi on nyt riskipeliä. Jos jokin epäilyttää, hidasta tahtia.

 

SKORPIONI

On uudistusten aika. Saat kehuja, jotka ovat sekä ilahduttavia että ansaittuja. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

JOUSIMIES

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Älä anna epävarman tilanteen käydä liian rankaksi. Suojele mainettasi oikaisemalla väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

KAURIS

On aika vähentää turhaa puhetta ja siirtyä toimintaan. Luota siihen, että muut seuraavat esimerkkiäsi. Energiastasi on helppo innostua.

 

VESIMIES

Hidasta tahtia. Sinulla on aikaa, eikä kiirehtimisestä seuraa mitään hyvää. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ajattele omaa parastasi.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, ettet sulje läheisiäsi ulkopuolelle. Yhdistä voimasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa.

 

OINAS

Pidä itsesi liikkeessä. Tänään on parasta hoitaa tärkeät asiat itse. Hyväntahtoinen läheisesi voi saada vahingossa sotkun aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota uudet käänteen ja haasteet vastaan avoimin sylin. Pääset tänään pitkälle olemalla valmis heittäytymään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Tee päätöksesi faktojen perusteella. Arvailusta koituu lähinnä harmia tänään. Älä anna kenenkään päättää asioistasi puolestasi.

 

RAPU

Testaa jotain uutta ja nauti rikastuttavista kokemuksista. On aika antaa tunteiden näkyä. Ihmissuhderintamalla puhaltavat jännittävät tuulet.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia. On aika pitää tauko kuluttavasta kuviosta ja keskittyä hyvinvointiisi. Laadi tulevia päiviä varten aukoton suunnitelma.