Skorpioni! Tiedätkö, mitä horoskooppimerkkisi kertoo luonteestasi?

Syksyn pimenevissä tunnelmissa syntynyt skorpioni on eläinradan salaperäisin, syvällisin ja ajoittaiseen synkkyyteen taipuvaisin merkki.

Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti hänen kykynsä paneutua ja pohdiskella asioita jokaiselta mahdolliselta kantilta. Skorpioni haluaa sukeltaa suoraan syvyyksiin, kaivaa asioiden perisyyn esiin ja ratkaista mysteereitä juurta jaksaen. Puolitiehen jättäminen tai luovuttaminen eivät kuulu skorpionin tapoihin.

Kriittisyys ja tarkkaavaisuus tulevat skorpionilta luonnostaan. Epäilevän luonteenlaatunsa takia skorpioni saattaa joskus olla taipuvainen kyseenalaistamaan asioita myös silloin, kun kannattaisi vain luottaa. Itsekriittisyys, epäileväisyys ja piikikkyys ovatkin skorpionin heikkouksia. Jos skorpioni tuntee olonsa tukalaksi, hän ei todellakaan pelkää sivaltaa sanoillaan ja teoillaan.

Skorpioni ei suostu koskaan menemään siitä, mistä aita on matalin. Hän jaksaa puurtaa, tutkia ja selvitellä asioita lannistumatta. Siksi skorpionille sopii esimerkiksi lääkärin, rikosetsivän tai tutkivan journalistin ammatti. Myös muut vakaata asiantuntemusta vaativat työt sopivat skorpionille.

Mystisen ja sisäänpäin kääntyvän luonteenlaatunsa takia skorpioni on usein toisten mielestä varsin kiinnostava tyyppi. Skorpionit ovatkin usein karismaattisia älykköjä, joiden päätöksiin ja tekemiseen toiset voivat luottaa kuin kallioon.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Skorpioni on valinnoissaan ja tekemisessään varsin ehdoton tyyppi. Sitoutuessaan johonkin tai johonkuhun hän antaa takuulla ihan kaikkensa. Merkki on myös tunnettu voimakkaasta ja tulisesta seksuaalisuudestaan.

Kaikista suurin haaste skorpionin kanssa on se, ettei hän päästä kovin monia itsensä lähelle. Jatkuvan kriittisyytensä takia hän usein ajattelee toisista ihmisistä ennen kaikkea kyynisesti. Pahimmillaan skorpioni saattaa myös äityä röyhkeäksi ja ajattelemattomaksi määräilijäksi.

Toisista merkeistä parhaiten skorpionille sopivat kumppaniksi härkä, kalat, rapu ja kauris.

Terveys

Alapäähän ja sukuelimiin liittyvät vaivat ovat skorpioneille tavallista yleisempiä.

Synkimmät piirteet

Brittiastrologin Stella Hyden mukaan skorpionien synkempi puoli on sysimusta. He voivat olla toimissaan täysin häikäilemättömiä ja kostonhimoisia. He haluavat pitää ohjat käsissään, halveksuvat heikompiaan ja suhtautuvat mahdollisiin vastustajiinsa armottomasti.

Lue lisää: Ahne, itsekäs, kiusaaja... Brittiastrologi listasi horoskooppimerkkien pimeät puolet

Kuuluisia skorpioneja

Marie Curie, Pablo Picasso, Voltaire, Hillary Clinton, Leonardo DiCaprio, Bill Gates, Demi Moore, Neil Young, Julia Roberts, Winona Ryder, Anne Hathaway, Joaquin Phoenix, Owen Wilson

Skorpioni kiteytettynä

 • Skorpionin vahvuudet TOP 5: Syvällisyys, intensiivisyys, pohdiskelevaisuus, lannistumattomuus, tarkkanäköisyys
 • Skorpionin heikkoudet TOP 5: Kostonhimo, salailu, piikikkyys, liiallinen epäileväisyys, kyynisyys
 • Hallitseva planeetta: Mars, Pluto
 • Onnenpäivä: Lauantai
 • Onnenväri: Tummanpunainen, musta
 • Onnenkivi: Turkoosi, opaali
 • Elementti: Vesi
 • Luonne: Kiinteä
 • Laatu: Feminiininen, negatiivinen
 • Metalli: Teräs, rauta
 • Kukat: Tulppaani, ohdake, punainen ruusu, orvokki, gerbera, pelargonia
 • Eläin: Hyönteiset, äyriäiset
 • Onnenluku: 7

Me Naiset julkaisee kunkin horoskooppimerkin luonneanalyysin vuorollaan joka kolmas päivä 13.3.–15.4. aikana. Jousimiehen luonneanalyysi julkaistaan perjantaina 6.4. Lue muut luonnehoroskoopit tästä.

Lähteet: astro.fi, ennustukset.com, Bustle, Your Tango

Ystävä

Syvällinen älykkö, kostonhimoinen piikittelijä – tällainen skorpioni (23.10.–22.11.) on luonteeltaan

Minusta on jotenkin vastenmielistä lukea aina negatiivisia asioita skorpparista. Ne skorpionit joita olen tavannut on valtavan valloittavia ja ihania ihmisiä. Useimmiten epäileväisyys ja tarkkaavaisuus on tullut ikävien kokemusten myötä, ja elämä kantapään kautta on opettanut ettei pidä luottaa ihan kaikkiin. Miksi pitäisi? Luottamus pitää ansaita ja pelata alusta saakka reilulla pelillä, mikäli meinaa samassa kelkassa pysyä. Samaa olen huomannut piikittelevyydessä. Moni ei valitettavasti...
Lue kommentti
Fire&Ice

Syvällinen älykkö, kostonhimoinen piikittelijä – tällainen skorpioni (23.10.–22.11.) on luonteeltaan

Skorpionina näen kuvauksen yksinomaan positiivisena. Johtunee siitä että pidän itsestäni :-D Lisäksi skorpionille on yleensä aivan sama pidetäänkö hänestä vai ei. Eli ota tai jätä, mua ei kiinnosta! Ja jos joku ei pidä minusta, voi se piikki pistää. Siksi jotkut herkemmät luonteet eivät uskalla ilmaista mielipidettään skorpionin seurassa ja osoittautuvat silloin skorpionin silmissä epäluotettaviksi ja valehtelijoiksi. Skorpioni rakastaa aitoa, rehellistä ja avointa seuraa, koska se saa hänenkin...
Lue kommentti

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Jos meno on liian hidasta sinun makuusi, anna tapahtumille eteenpäin auttava potku. Uskalla olla oma itsesi. Olet nyt parhaimmillasi johtavassa roolissa.

 

SKORPIONI

On aika hoitaa perheeseen liittyviä asioita pois päiväjärjestyksestä. Pidä huolta siitä, että kotisi on viihtyisä ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

 

JOUSIMIES

Hoida velvollisuutesi jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Selvitä hankalat asiat itse, sillä välikäsistä koituu tänään helposti harmeja.

 

KAURIS

Pidä raha-asiat piilossa turhan laajalta yleisöltä. Käy läpi vaihtoehtojasi. Nyt on aika punnita kaikessa rauhassa seuraavia siirtoja.

 

VESIMIES

Valitse tarkkaan, mihin satsaat aikasi ja energiasi. Seuraa omaa polkuasi, vaikka se ei olisi kaikille mieliksi. Sinun on aika ajatella itseäsi.

 

KALAT

Tunteet myrskyävät tänään. Päivä sisältää tilanteita, jotka saavat sinut hetkeksi eksyksiin. Luota sydämeesi, niin päädyt oikeaan ratkaisuun.

 

OINAS

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Pidä huolta itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Luovuus pelastaa sinut hankalasta tilanteesta.

 

HÄRKÄ

Älä pidättele tunteitasi, vaan päästä ne ulos. Muista pitää mielesi avoimena ja olla valmis keskustelemaan. Liian jyrkät mielipiteet vain hidastavat sinua.

 

KAKSONEN

On aika lähteä nauttimaan ihmisten seurasta. Maisemanvaihdos saa mielikuvituksesi liikkeelle. Ryhdy suunnittelemaan rohkeaa siirtoa lähitulevaisuuteen.

 

RAPU

Aloita uusi harrastus tai tutustu lähemmin tuoreeseen tuttavaan. Sukulaisella tai perheenjäsenellä on sinulle jotain kerrottavaa. Ole huolellinen tunteita tulkitessasi.

 

LEIJONA

Älä lipsu liiallisuuksiin. Haluat nähdä arjessasi muutoksia, mutta lähde silti liikkeelle pienillä askelilla. Pidä ennen kaikkea kiinni budjetistasi.

 

NEITSYT

Saat hyväksynnän ja taustatukea ideallesi. Ota kaikki irti saamastasi avusta. Yksin esteiden keskellä taisteleminen on tarpeettoman rankkaa.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa kotia uuteen uskoon. Muutokset piristävät mieltä ja siivoaminen tekee hyvää myös ilmapiirille. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Suunnittele vetosi etukäteen huolellisesti, sillä improvisointi on nyt riskipeliä. Jos jokin epäilyttää, hidasta tahtia.

 

SKORPIONI

On uudistusten aika. Saat kehuja, jotka ovat sekä ilahduttavia että ansaittuja. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

JOUSIMIES

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Älä anna epävarman tilanteen käydä liian rankaksi. Suojele mainettasi oikaisemalla väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

KAURIS

On aika vähentää turhaa puhetta ja siirtyä toimintaan. Luota siihen, että muut seuraavat esimerkkiäsi. Energiastasi on helppo innostua.

 

VESIMIES

Hidasta tahtia. Sinulla on aikaa, eikä kiirehtimisestä seuraa mitään hyvää. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ajattele omaa parastasi.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, ettet sulje läheisiäsi ulkopuolelle. Yhdistä voimasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa.

 

OINAS

Pidä itsesi liikkeessä. Tänään on parasta hoitaa tärkeät asiat itse. Hyväntahtoinen läheisesi voi saada vahingossa sotkun aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota uudet käänteen ja haasteet vastaan avoimin sylin. Pääset tänään pitkälle olemalla valmis heittäytymään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Tee päätöksesi faktojen perusteella. Arvailusta koituu lähinnä harmia tänään. Älä anna kenenkään päättää asioistasi puolestasi.

 

RAPU

Testaa jotain uutta ja nauti rikastuttavista kokemuksista. On aika antaa tunteiden näkyä. Ihmissuhderintamalla puhaltavat jännittävät tuulet.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia. On aika pitää tauko kuluttavasta kuviosta ja keskittyä hyvinvointiisi. Laadi tulevia päiviä varten aukoton suunnitelma.