Skorpioni! Tiedätkö, mitä horoskooppimerkkisi kertoo luonteestasi?

Syksyn pimenevissä tunnelmissa syntynyt skorpioni on eläinradan salaperäisin, syvällisin ja ajoittaiseen synkkyyteen taipuvaisin merkki.

Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti hänen kykynsä paneutua ja pohdiskella asioita jokaiselta mahdolliselta kantilta. Skorpioni haluaa sukeltaa suoraan syvyyksiin, kaivaa asioiden perisyyn esiin ja ratkaista mysteereitä juurta jaksaen. Puolitiehen jättäminen tai luovuttaminen eivät kuulu skorpionin tapoihin.

Kriittisyys ja tarkkaavaisuus tulevat skorpionilta luonnostaan. Epäilevän luonteenlaatunsa takia skorpioni saattaa joskus olla taipuvainen kyseenalaistamaan asioita myös silloin, kun kannattaisi vain luottaa. Itsekriittisyys, epäileväisyys ja piikikkyys ovatkin skorpionin heikkouksia. Jos skorpioni tuntee olonsa tukalaksi, hän ei todellakaan pelkää sivaltaa sanoillaan ja teoillaan.

Skorpioni ei suostu koskaan menemään siitä, mistä aita on matalin. Hän jaksaa puurtaa, tutkia ja selvitellä asioita lannistumatta. Siksi skorpionille sopii esimerkiksi lääkärin, rikosetsivän tai tutkivan journalistin ammatti. Myös muut vakaata asiantuntemusta vaativat työt sopivat skorpionille.

Mystisen ja sisäänpäin kääntyvän luonteenlaatunsa takia skorpioni on usein toisten mielestä varsin kiinnostava tyyppi. Skorpionit ovatkin usein karismaattisia älykköjä, joiden päätöksiin ja tekemiseen toiset voivat luottaa kuin kallioon.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Skorpioni on valinnoissaan ja tekemisessään varsin ehdoton tyyppi. Sitoutuessaan johonkin tai johonkuhun hän antaa takuulla ihan kaikkensa. Merkki on myös tunnettu voimakkaasta ja tulisesta seksuaalisuudestaan.

Kaikista suurin haaste skorpionin kanssa on se, ettei hän päästä kovin monia itsensä lähelle. Jatkuvan kriittisyytensä takia hän usein ajattelee toisista ihmisistä ennen kaikkea kyynisesti. Pahimmillaan skorpioni saattaa myös äityä röyhkeäksi ja ajattelemattomaksi määräilijäksi.

Toisista merkeistä parhaiten skorpionille sopivat kumppaniksi härkä, kalat, rapu ja kauris.

Terveys

Alapäähän ja sukuelimiin liittyvät vaivat ovat skorpioneille tavallista yleisempiä.

Synkimmät piirteet

Brittiastrologin Stella Hyden mukaan skorpionien synkempi puoli on sysimusta. He voivat olla toimissaan täysin häikäilemättömiä ja kostonhimoisia. He haluavat pitää ohjat käsissään, halveksuvat heikompiaan ja suhtautuvat mahdollisiin vastustajiinsa armottomasti.

Lue lisää: Ahne, itsekäs, kiusaaja... Brittiastrologi listasi horoskooppimerkkien pimeät puolet

Kuuluisia skorpioneja

Marie Curie, Pablo Picasso, Voltaire, Hillary Clinton, Leonardo DiCaprio, Bill Gates, Demi Moore, Neil Young, Julia Roberts, Winona Ryder, Anne Hathaway, Joaquin Phoenix, Owen Wilson

Skorpioni kiteytettynä

 • Skorpionin vahvuudet TOP 5: Syvällisyys, intensiivisyys, pohdiskelevaisuus, lannistumattomuus, tarkkanäköisyys
 • Skorpionin heikkoudet TOP 5: Kostonhimo, salailu, piikikkyys, liiallinen epäileväisyys, kyynisyys
 • Hallitseva planeetta: Mars, Pluto
 • Onnenpäivä: Lauantai
 • Onnenväri: Tummanpunainen, musta
 • Onnenkivi: Turkoosi, opaali
 • Elementti: Vesi
 • Luonne: Kiinteä
 • Laatu: Feminiininen, negatiivinen
 • Metalli: Teräs, rauta
 • Kukat: Tulppaani, ohdake, punainen ruusu, orvokki, gerbera, pelargonia
 • Eläin: Hyönteiset, äyriäiset
 • Onnenluku: 7

Me Naiset julkaisee kunkin horoskooppimerkin luonneanalyysin vuorollaan joka kolmas päivä 13.3.–15.4. aikana. Jousimiehen luonneanalyysi julkaistaan perjantaina 6.4. Lue muut luonnehoroskoopit tästä.

Lähteet: astro.fi, ennustukset.com, Bustle, Your Tango

Ystävä

Syvällinen älykkö, kostonhimoinen piikittelijä – tällainen skorpioni (23.10.–22.11.) on luonteeltaan

Minusta on jotenkin vastenmielistä lukea aina negatiivisia asioita skorpparista. Ne skorpionit joita olen tavannut on valtavan valloittavia ja ihania ihmisiä. Useimmiten epäileväisyys ja tarkkaavaisuus on tullut ikävien kokemusten myötä, ja elämä kantapään kautta on opettanut ettei pidä luottaa ihan kaikkiin. Miksi pitäisi? Luottamus pitää ansaita ja pelata alusta saakka reilulla pelillä, mikäli meinaa samassa kelkassa pysyä. Samaa olen huomannut piikittelevyydessä. Moni ei valitettavasti...
Lue kommentti
Fire&Ice

Syvällinen älykkö, kostonhimoinen piikittelijä – tällainen skorpioni (23.10.–22.11.) on luonteeltaan

Skorpionina näen kuvauksen yksinomaan positiivisena. Johtunee siitä että pidän itsestäni :-D Lisäksi skorpionille on yleensä aivan sama pidetäänkö hänestä vai ei. Eli ota tai jätä, mua ei kiinnosta! Ja jos joku ei pidä minusta, voi se piikki pistää. Siksi jotkut herkemmät luonteet eivät uskalla ilmaista mielipidettään skorpionin seurassa ja osoittautuvat silloin skorpionin silmissä epäluotettaviksi ja valehtelijoiksi. Skorpioni rakastaa aitoa, rehellistä ja avointa seuraa, koska se saa hänenkin...
Lue kommentti