Koko kesän meininki kaikille merkeille!

Oinas 21.3.-21.4.

Kesän kohokohdat: Olet astumassa äärimmäisen jännittävään tapahtumaketjuun, älä siis sulje silmiäsi. Jos sinulla on jo ihana, lämmin ja antoisa kumppanuus, parisuhteesi vahvistuu ja syvenee entisestään kesän aikana.

Jos taas parisuhteesi on voinut huonosti tai elät tylsää sinkkuelämää, tulet saamaan jännitystä ja sydämentykytyksiä enemmän kuin verenpaineesi sallii. Tapahtumien keskipisteessä porskuttavat vahvimmin 21.-25.3. syntyneet, joiden ei kannata pelätä tylsää kesää. Vapauden ja riippumattomuuden kaipuu saattaa yllättää vannoutuneimmankin seurustelijan, kaikkeen on syytä varautua.

12 vuoden välein saapuva uuden alun mahdollisuus antaa osviittaa jo maaliskuisille, huhtikuiset saavat odotella vuoroaan vuoden 2011 puolelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alkukesän hempein huuma ajoittuu juhannuksen molemmin puolin, heinäkuun toiselta viikolta alkaen harrastukset ja matkustaminen astuvat vahvemmin kuvaan. 10.-27.7. on parasta aikaa suunnistaa romanttiselle risteilylle tai yhteenkuuluvuutta vahvistavalle patikkaretkelle.   

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suurimmat haasteet: Temperamenttisi tai impulsiivisuutesi asettaa parisuhteen ajoittain koetukselle. Elokuu ei tule olemaan sinulle helppo, sillä eroottisuuden jumala Mars ja romantiikan kuningatar Venus vaativat kumppanuudeltasi erityisestä kärsivällisyyttä.

Yhteenotot tai ristiriidat ovat loppukesästä väistämättömiä, siksi kiirettä, stressiä tai kommunikoinnin epäselvyyksiä on syytä välttää. Käsi kädessä vaeltava erotiikkapommi Mars-Venus koettelee erityisesti parisuhdetta, jonka intohimo on hiipumaan päin. Elokuun ensimmäinen viikko testaa kumppanuuden kestävyyttä äärimmilleen, irtiottojen mahdollisuus koskee vahvimmin merkin alkupäätä. Harvinaisen muutosvoittoinen taivaankansi järisyttää loppukesästä niin maailmantaloutta, luonnon tasapainoa kuin henkilökohtaisten elämän harmoniaa. Kevät 2011 tulee jatkamaan sitä muutossarjaa, johon oinas hyppää jo kesän 2010 aikana. Jos rakkaus iskee nyt kuin salama kirkkaalta taivaalta, ei paljoa ole enää tehtävissä.  

Olet parhaimmillasi: 17.6.-9.7.

Härkä 21.4.-22.5.

Kesän kohokohdat: Jos monella muulla merkillä onkin kesän aikana rakkaushuolia, sinä pääset karikon läpi luovimalla viisaasti. Kiireisen kevään jälkeen osaat todella nauttia aurinkoisesta kesästä ja sen suomasta mahdollisuudesta viettää aikaa oman kumppanin kanssa.

Kesäkuu ei vielä lupaa mitään sen suurempia järistyksiä, mutta heinäkuun helteillä alkaa sitäkin vilkkaampi kuherrus. Saat nauttia taivaankannen romanttisesta ja eroottisesta ilakoinnista aina heinäkuun 27. päivään saakka, sen jälkeen työelämän kiireet vievät suuremman huomion. 

 Sinun valttikorttisi ihmissuhderintamalla on tänä kesänä hyvä itseluottamus. Olet loistava aloitteentekijä etkä herätä olemuksellasi vastustusta. Hyvän ja tasapainoisen parisuhteen rakentaminen ei ole sinulle vaikeaa, etenkin jos maltat irtaantua jääkaapin ja sohvan välillä ravaamisesta. Toivottavasti kumppanisi on ulkoilmaihminen tai rakastaa liikuntaa, sillä kesä houkuttaa sinua pitämään huolta kunnostasi. Yhteisen harrastuksen löytäminen lujittaa kumppanuutta etenkin alkukesän aikana. Tämä kesä ei kuitenkaan vielä ole se unelmien täyttymys. Vuoden 2011 kesällä uudet tuulet puhaltavat jo aivan eri volyymillä. 

Suurimmat haasteet: Vaikka oletkin luonteeltasi realisti, voi kesä tuoda tullessaan unelmia paremmasta. Joudut aika ajoin tömäyttämään jalkasi maan pinnalle ja toteamaan elämän ja parisuhteen realiteetit. Romanttisia rakkaustarinoita lueskellessa on hyvä muistaa kuitenkin arjen vaatimukset, pilvilinnat kuuluvat kirjojen kansiin.

Suurimpiin fantasioihin sortuvat 17.-22.5. syntyneet. Elämä tuntuu rullaavan tasaisen vanhoja latuja, ja siksi hienoinen tylsistyminen uhkaa paikoilleen jämähtänyttä suhdetta. Sinkkuhärillä on vaarana hypätä suhteeseen, joka ei alkuunkaan näytä onnistumisen merkkejä.  

Elokuulle olisikin syytä keksiä mielenkiintoista yhteistä tekemistä, ettei kumppani haihdu omiin harrastuksiinsa. 21.-27.4. syntyneiden jännittävät työhaasteet vievät väistämättä ajatukset pois  romantiikasta.   

Olet parhaimmillasi: 9.-27.7.

Kaksonen 22.5.-22.6.

Kesän kohokohdat: Alkukesä tuntuu kohdallasi hurahtavan ohi melkein huomaamatta, heräät eloon vasta elokuun puolella. Monien haasteiden jälkeen kaipaat lepoa ja rauhaa, loppukesä suo tähän paremmat mahdollisuudet. Toivottavasti vietät lomaa juuri elokuun puolella, sillä se tarjoaa merkillesi ehdottomasti upeimmat puitteet parisuhteen kannalta. Energisyytesi lisääntyy huikeasti ja eroottisuutesi herää henkiin.

Olet taivaankannen erotiikkapommin Mars-Venuksen kohtaamisen keskipisteessä, ja siksi heinä-elokuun vaihde on ehdottomasti upeinta aikaa mennä naimisiin, viettää kihlajaisia tai kultahääpäivää. 22.-26.5. syntyneet nauttivat elämän jännittävistä yllätyksistä, kuka kosinnasta, kuka lapsen odotuksesta tai lapsenlapsen syntymästä. Parisuhteen onnea tukee monenlaiset elämän positiiviset käänteet. 

Moni kaksonen miettii kesän aikana turvallisuuden rakentamista muuton, talon ostamisen tai lapsen alulle panemisen myötä. Koska kesä on vain alkusoittoa tulevan syksyn ja alkutalven tapahtumille, kannattaa suuret käänteet harkita huolellisesti. Parisuhteen kannalta on kuitenkin odotettavissa enemmän hyviä uutisia, pesänrakennusvietti pitää kiireisenä. Merkin loppupää taiteilee vielä levottomien muutosenergioiden kanssa. Onneksi kesä lupaa hengähdystaukoa ennen syksyn rytinöitä.

Suurimmat haasteet: Painit juhannukseen asti erilaisten velvollisuuksien, kiireen ja aikatauluongelmien kanssa. Ja vaikka kesälomasi olisikin jo alkanut, haukkaa muutto, remontti tai lastenhoito vielä oman aikansa parisuhteen yhteisestä ajasta. Jos olet täyttänyt kalenterisi erilaisista tapahtumista tai menoista, älä ihmettele, jos kumppanisi ärähtää yhteisen ajan puutetta. Alkukesä onkin kumppanuudellesi suurin haaste, miten saat suoritettua tehtäväsi niin, että myös parisuhde säilyy hengissä. Saatat myös ärhennellä läheisillesi alkukesän aikana, lyhyt pinnasi tekee sinusta hankalan ja oikuttelevan aina heinäkuun viimeiselle viikolle saakka.

Olet parhaimmillasi: 6.-31.8

Rapu 22.6.-22.7.

Kesän kohokohdat: Ravut saavat nauttia elokuun alkuun saakka merkissään liikkuvasta parisuhdekouluttajasta, joka laittaa rakkausasioita raiteilleen. Yhteistyö, toisen arvostus ja vastavuoroisuus tulevat entistä tärkeämmiksi, anteeksiantamisen taitoa koetellaan kesän aikana useaan otteeseen.

Suurienkin myrskyjen ja haasteiden keskellä monesta ravusta kuoriutuu kumppanilleen ja perheelleen omistautuja. Suurin tunneroihu ajoittuu juhannuksen tienoilta aina heinäkuun toiselle viikolle saakka, jolloin parisuhde saavuttaa uusia ulottuvuuksia.  Intensiivinen tulevaisuuden suunnittelu tuntuu romantiikan pauloissa luonnolliselta valinnalta.   

Koska romanttinen Venus poistui merkistä 13.6. on ravulla odotettavissa hieman nihkeämpi kesä. Puutarhan hoito, kesämökin kunnostaminen tai antoisaan romaaniin uppoutuminen voi tuntua ajoittain tärkeämmältä kuin parisuhde. Akkujen lataaminen on kuitenkin kumppanuuden kannalta tärkeää, elokuun monet haasteet tarvitsevat tuekseen levännyttä mieltä. Ne ravut, jotka ovat uskaltautuneet syksyn 2009 jälkeen irrottautua liian vaikeasta parisuhteesta, saavat nauttia kesästä ja uusista mahdollisuuksista avoimin mielin.  

Suurimmat haasteet: Kesäkuisten rapujen elämässä syksyllä 2009 lähtenyt seitsemän vuoden tarkistuskierros saa uuden käänteen kesän aikana. Syvät mietteet parisuhteen merkityksestä pakottavat tekemään välttämättömät toimenpiteet, huono suhde joutuu romukoppaan. Jos parisuhteella ei ole ollut pitkään aikaan henkistä sisältöä, on taivaankannen ote armoton. Juhannukselle osuva kuunpimennys koettelee erityisesti aivan merkin alkupäässä syntyneiden sielunelämää, heinäkuun 11. päivälle osuva auringonpimennys taas vaatii pöydän puhdistamista 8.-13.7. syntyneiden kumppanuudessa. 

Heinä-elokuun vaihde vaatii tekemään tarvittavia siirtoja. Nekin, jotka hakeutuvat parisuhdeterapiaan, huomaavat ärsyyntymiskynnyksensä olevan elokuun aikana erityisen alhaalla. Rakentavat keskustelut voivat olla kiven takana. Heinäkuisten suurimmat haasteet liittyvät tunnetilojen suuriin muutoksiin, ympäristön paineet eivät ole herkkua etenkään elokuun puolella.  

Olet parhaimmillasi: 25.6.-10.7.

Leijona 22.7.-23.8.

Kesän kohokohdat: Leijonat aloittavat kesänsä viehkeän romanttisen Venuksen seurassa. Heinäkuun toiselle viikolle saakka ilmassa leijuu jännittynyttä odotusta, helliä sanoja ja ihastumisen tunteita. Juhannustanssien ehdottomasti viedyin henkilö kuuluu tähän merkkiin, hauskanpito ja jännittävät uudet ihmiset luovat sähköistä tunnelmaa. Monien muutoksien, epäselvyyksien ja pettymyksien kautta kulkeneet leijonat tuntevat itsensä tänä kesänä onnelliseksi, elinvoimaiseksi ja viriiliksi.

 Monien mahdollisuuksien suma saattaa olla ajankohtainen myös sinkkuleijonilla, jotka eivät välttämättä osaa päättää, kuka ehdokkaista on loppujen lopuksi paras. 22.-25.7. syntyneiden erityisen onnekkaat elämänkäänteet jatkuvat vielä tulevana vuonnakin. Koko merkin kannattaa pyhittää heinäkuun loppupuoli  romanttiselle lomalle tai ikimuistoiselle matkalle. 

Parisuhteen tasapainottaminen alkaa elokuun puolella. Kompromissien tekeminen haasteellisessakin liitossa on loppukesästä huomattavasti helpompaa, kumppanin hyvät puolet näyttävät paljon suuremmilta kuin pienet virheet.

Suurimmat haasteet:  Leijona on kulkenut läpi kiirastulen viimeisen vuoden aikana ja siksi nyt on osattava keskittyä olennaiseen. Liian moneen suuntaan energian purkaminen vie parhaimman terän parisuhteelta. Koska eroottinen lataus oli kevään aikana korkeimmillaan, voi hienoinen väsymys vaivata tällä saralla. Kumppanin mielenkiinnon suuntautuminen parisuhteen ulkopuolelle aiheuttaa myös kesän aikana kädenvääntöä. Työ-, tai harrastuskiireet tuntuvat aika-ajoin epämiellyttäviltä, varsinkin, jos yhteinen aika jää tämän vuoksi vähäiseksi. Onneksi elokuun tuulet puhaltavat eroottisen Mars-energian jälleen henkiin. 18.-23.8. syntyneet kulkevat pää pilvissä ja tutkivat parisuhdettaan epärealistiselta pohjalta. Arkielämän pienet huolet ja murheet tulevat pakostakin parisuhteen väliin, kumppania ei kannata ottaa kesän aikana itsestäänselvyytenä.

Olet parhaimmillasi: 17.6.-9.7.

Neitsyt 23.8.-23.9.

Kesän kohokohdat: Kesä 2010 on sinulle monella tavalla ikimuistoinen. Merkissäsi liikkuu suuri joukko planeettoja erityisesti heinäkuun aikana ja saat todeta olevasi jännittävien tapahtumien keskipisteessä. Jos sukulaiset tuppaavat jatkuvana virtana kylään, pihan aita vaatii kunnostusta ja työpaikalta soitellaan lomallakin, tiedät kaikessa kiireessäsi olevasi tarpeellinen. Jos tässä välissä ehtii vielä helliä kumppania, kaikki hyvin.

Vahvasti herännyt eroottinen kipinä on joka tapauksessa kesän mukavimpia seuralaisiasi. Juhannuksen tienoilla taivaankannelle muodostuva haastava kuvio on sinulle onneksi hyvin suosiollinen, vaikka yleinen ilmapiiri saattaakin olla jännittynyt ja hieman alakuloinen. Sinkkuneitsyillä on tänä kesänä vientiä, elokuussa puhelinlaskut saattavat nousta kuherrellessa pilviin.

Heinäkuun helteet herättelevät romanttista puoltasi ja 9.7. jälkeen kaipaat huomattavasti enemmän syliä ja toisen lämpöä. Elokuun ensimmäiselle viikolle saakka kestävä kuhertelun kausi tuntuu monien paineiden keskellä tärkeältä. Lepo, aurinko ja yhdessäolo herättelevät eroottisen Mars-energian vuoden korkeimmille lukemille. Loppukesä saattaa kulua haikeasti mukavia muistoja miettien, syksyn työkiireet painavat jo elokuussa vahvasti päälle.

Suurimmat haasteet: Suurimpien muutostuulien keskellä painivat ehdottomasti 20.-23.9. syntyneet, joille historiallisen pakottava taivaankansi ei anna paljoa liikkumatilaa. Parisuhde on kesän aikana monen ympäristötekijän puristuksessa, tärkeät päätökset tulevat ajankohtaiseksi. Muuton, remontin tai naimisiinmenon aiheuttamaa stressiä olisi syytä välttää jo etukäteen hyvillä järjestelyillä. Kodin, työn ja rakkauselämän vaateita ei ole tänä kesänä helppo sovittaa yhteen.

Vahvan Mars-energian vaatimukset saattavat osalle neitsyistä tulla yllätyksenä. Temperamentin hallinta ei ole parhaimmillaan, repäisevät yhteenotot kuuluvat kuvaan. Pesänrakennusvietti ja suuret tunteet herättelevät myös mustasukkaisuuden mustia pilviä.  

Olet parhaimmillasi: 9.7.-6.8.

Vaaka 23.9.-23.10.

Kesän kohokohdat: Sinulla on tavallisen arkinen alkukesä rakkausrintamalla, ellet ole sattunut syntymään 23.–26.9. Alkupään vaa'at ovat elämänsä myllytyksessä, monella tapaa. Jos rakkaus saapui jo kevään aikana, on kesä mitä tunnekylläisin ja intohimoisin. Jos taas olet syntynet 27.9. jälkeen, joudut odottelemaan apujoukkojen saapumista elokuun puolelle.

Mars ja Venus aloittavat yhteisen kulkunsa merkissä 6.8. jälkeen, joten kiihkeimmät tunteet ajoittuvat loppukesään. Pimenevät kesäillat houkuttelevat romanttisen vaa'an liikkeelle ja maagisen vetovoimainen taivaankansi hoitaa loput. Sykähdyttäviä ihastuksia, palavia rakastumisia ja onnekkaita raskausuutisia on luvassa. Rakkauden jumalatar Venus jää poikkeuksellisesti merkkiin aina marraskuun loppuun saakka, joten suuret tunteet eivät jää kesäihastukseksi.

Kesä vaatii vaa'alta suurta rohkeutta, sillä paikalleen jääminen ei tunnu hyvältä vaihtoehdolta. Loppukesä on ehdottomasti irtirepäisyn aikaa, niin hyvässä kuin huonossakin mielessä. Koska vaaka rakentelee rakkauselämän perustuksia vakaammalle pohjalle tulevan kahden vuoden aikana, on kesä 2010 vain yksi etappi tässä projektissa. Kuuluisan tasapainon saavuttaminen ja onnellisuuden etsiminen on pitkä prosessi. 

Suurimmat haasteet: Lokakuussa 2009 alkanut seitsemän vuoden tarkistuskierros saavuttaa yhden etapin juhannuksen aikoihin. Taivaankannelle muodostuva tukala planeettakuvio pakottaa ottamaan askelia uuteen suuntaan. Työn, taloustilanteen tai opiskelujen aiheuttama stressi vaikuttaa vahvimmin syyskuisten rakkauselämään.

Alkukesä antaa jo paljon vinkkejä siitä, mihin suuntaan tuore tai vanha suhde on kehkeytymässä. Jos parisuhde on vedellyt pitkään viimeisiään, on heinä-elokuun vaihde kohtalokasta aikaa. Vauvan syntymä, muutto tai muu suuri elämänmuutos laittaa samalla tavalla elämänarvot uusiksi. 

Olet parhaimmillasi: 6.-31.8.

Skorpioni 23.10.-22.11.

Kesän kohokohdat: Et ole tänä kesänä tulilinjalla rakkauselämässäsi, vaan joudut olemaan luonteesi mukaisesti muiden tunne-elämän selvittelijänä. Kesä on enemmänkin poteroon asettumista, tilanteen ylläpitäminen parisuhteessa ei juuri nyt vaadi sinulta suuria ponnisteluja. Saatat välillä jopa tuntea, ettei parisuhde tällä hetkellä ole sinua varten, kaipaat enemmän henkisiä haasteita ja omaa rauhaa. Koska herkempiä, romanttisempia ja ehdottomasti kiihkeämpiä tuulia on luvassa vasta syyskuun puolella, on kesä syytä ottaa levon ja akkujen lataamisen kannalta rauhallisesti. 

Vaikka taivaankansi kurittaakin juhannuksen tietämillä monia muita merkkejä, saavat 23.-26.10. syntyneet nauttia keskikesän juhlasta onnellisten tähtien alla. Kesähäät tai muu merkkipäivä lupaa onnistuneita järjestelyjä. Koko merkillä parisuhteen intohimo on tasapainossa talven ja kevään harmaan kauden jälkeen, kesäkuun loppu ja heinäkuu lupaavat ilmapiirin sähköistymistä. Koska elokuu on selkeästi haastavampi kuukausi monella tavalla, kannattaa parisuhteen yhteiseen aikaan panostaa alkukesästä.

Suurimmat haasteet: Marsin ärhäkkä vaikutus talven ja kevään aikana oli kohtalokas monelle skorpionille. Tänä kesänä on siksi syytä välttää ristiriitoja ja turhia väittelyitä, jos aikoo elää rauhallista parisuhde-elämää. Koska ongelmat tuntuvat myös olevan aivan eri osoitteessa, ei skorpionilla ole muuta tietä kuin luovia läheisten mielialavaihtelujen keskellä. 18.-22.11. syntyneet ovat vaarassa tehdä huonoja valintoja epäonnistumisten jälkeen. Kesä voi olla pettymysten aikaa, jos kumppanin valitsee vain paetakseen yksinäisyyttä. 

Koska parisuhteen henkinen puoli on tällä hetkellä erityisesti tapetilla, saman aaltopituuden löytyminen muodostuu jo kesän aikana miltei pakkomielteeksi. Elokuun puolella skorpionin tutkiva luonne on kriittisimmillään, kumppanista löytyy monenlaista painokasta sanottavaa.  

Olet parhaimmillasi: 9.-29.7.

Jousimies 23.11.-23.12.

Kesän kohokohdat: Merkkisi on siirtymässä vahvasti uuteen kulta-aikaan ja tästä esimakua saa jo tämän kesän aikana 23.-25.11. syntyneet. Innostavien ja onnekkaiden tapahtumien kulussa ovat mukana niin parisuhde, työ kuin kohentuva talous. Kun kaikki elämän osa-alueet ovat tasapainossa, on myös kumppanuudessa odotettavissa harmonista yhdessäoloa. 

Viimeisen puolen vuoden aikana jousimies on ottanut harteilleen miellyttävän huolehtijan roolin ja projekti jatkuu vielä kesän yli alkusyksyyn. Kotiin, lapsiin tai lapsenlapsiin kohdistunut ajankäyttö haukkaa kuitenkin tärkeitä tunteja parisuhteelta, siksi yhteisen ajan löytämiseksi on tehtävä hartiavoimin töitä. 

Moni asia näyttäytyy selkeämpänä elokuun puolella, vaikka syksy vielä tarjoileekin omia haasteitaan. Kumppanin piintyneitä tapoja kun ei tapa aika eikä raha. Koska viehkeyden papitarta Venusta saa odotella merkkiin vasta tammikuussa 2011, jäävät innostavat tapahtumat enemmän eroottisen Marsin harteille.   

Suurimmat haasteet: Taistelet juhannukseen saakka työkiireiden tai muiden velvollisuuksien kanssa ja siksi saat huokaista helpotuksesta vasta heinäkuun viimeisellä viikolla. Moni asia valitettavasti ärsyttää sinua suunnattomasti alkukesän aikana, joten autoruuhkat, kumppanin huono päivä tai kehno sää saa pinnasi kiristymään suhteettomasti. Lyhytjännitteisyys näkyy voimakkaimmin alati vaihtuvissa mielipiteissä tai kärsivällisyydessä kuunnella toisen kantaa. Suurimmat yhteenotot liittyvät arkisiin tiskausvuoroihin tai ajankäytön erimielisyyksiin. Yritä löytää kultainen keskitie kesä-heinäkuun aikana, muuten löydät itsesi jatkuvilta tukkanuottasilta. 

Merkin loppupäätä kuritetaan kesän aikana olan takaa, parisuhteen onnea ja iloa on hankala löytää. Ikävä, rutiininomainen suorittaminen ja velvollisuuksien hoitaminen ei palvele kumppanuuden parhaita puolia. Elokuun puolella tärkeät päätökset on tehty, syksy ja loppuvuosi kuluvat vielä ihmetellessä uusia tuulia.

Olet parhaimmillasi: 6.-31.8.

Kauris 23.12.-12.1.

Kesän kohokohdat: Kauris on yksi niistä merkeistä, joka joutuu taivaankannen puristuksessa tekemään selkeitä ratkaisuja. Onnellisuuden aiheitakin löytyy, huolimatta haasteiden sumasta. Erityisesti 23.-28.12. syntyneet joutuvat tekemään kesän aikana kompromisseja työn, rakkauden ja kodin välillä. Jottei keskikesän juhlat menisi vain vanhojen selvittelyksi, on juhannuksen aikana paras unohtaa ulkopuoliset paineet ja keskittyä hetkeksi taikojen virittelyyn. Tuleva vuosi vaatii kauriilta erityisen vahvaa panostusta parisuhderintamalla, onnellisuuden eteen joutuu tekemään rutkasti enemmän töitä kuin aiemmin.

Kauriin energiakäyrä on kesä-heinäkuun aikana kadehdittavan korkea. Eroottisen elämän vilkkaus voi tulla itsellekin yllätyksenä, kuntoa ja intoa riittää. Romanttisimmat auringonlaskut ajoittuvat kauriin osalta heinäkuun toiselta viikolta aina kuun loppuun saakka.   

Suurimmat haasteet: Hyppääminen elämäntilanteesta toiseen ei varmasti käyt helposti ja sen joutuvat toteamaan myös turvallisuudesta ja rutiineista kiinni pitävät merkin edustajat. Koska elämä puskee nyt täysillä tehoilla uutta vanhan tilalle, on tilanteen tasalla pysyminen vaikeaa. Heittäytyminen virran vietäväksi ei ole kauriin tyylistä, mutta kesän haasteissa lähes pakollista. Parisuhteen on mukauduttava kaikkiin muutoksiin, tai jäätävä kelkasta. 

Seitsemän vuoden tarkistuskierros jatkuu merkin osalta taas heinäkuun lopulta, jolloin on aika päivittää oma elämäntilanne uudestaan. Hankalan ihmissuhteen poisheittäneet ovat etulyöntiasemassa kesän lopulla, sillä tärkeiden päätösten tekeminen ei vaadi kissatappelua. Sinkkukauriilla voi olla paljon odotuksia kesän varalle, mutta kriittisyys estää monen hyvän ihmissuhteen syntymisen. Työn haasteet tempaavat elokuun alussa niin voimallisesti mukaansa, ettei parisuhteelle yksinkertaisesti jää paljoa aikaa eikä energiaa.

Olet parhaimmillasi: 10.-29.7.

Vesimies 21.1.-20.2. 

Kesän kohokohdat: Hyvän kumppanuuden ylläpitäminen ei ole sinulle enää haaste menneen talven ja kevään jälkeen. Yhteenotot ja selvittelyt on tehty ja on aika siirtyä väljemmille vesille. Pelisäännöt ovat nyt varmasti molemmille osapuolille selkeät. Kiivasrytmisen kevään jälkeen suorastaan hypit riemusta, saat levätä ja katsella rauhassa ympärille.

Merkin alkupää aloittaa jo tänä kesänä historiallisen hienon tuttavuuden taivaankannen muutosten kanssa. Jos pitkä sinkkukausi on takana, on ihme jos kesä ei tuo vipinää rakkausrintamalla. 21.-24.1. syntyneet ovat jo kovassa vahdissa kesäkuun aikana, ensi vuosi lupaa muulle merkille samanlaista juhlaa. Juhannuksen tienoille osuva haastava taivaankansi kuunpimennyksineen ei ole tälle merkille maailmaloppu. Suurin osa merkistä kun kulkee vaaleanpunaiset lasit silmillään. 

Elokuu on vesimiehelle ehdottomasti herkintä ja romanttisinta aikaa ja mikä hienointa, sama tunne jatkuu pitkälle syksyyn. Koska vesimies on loppukesästä haluttu myös työympäristössä, joutuu kumppani tyytymään hieman vähempään aikaan. 

Suurimmat haasteet: Heinäkuun alun sumuinen taivaankansi tuo mukanaan upeita visioita tai unelmia parisuhteen tulevaisuudesta, mutta jalat kannattaa pitää tässä vaiheessa tiukasti maassa. Vaikka ruoho näyttäisikin vihreämmältä aidan toisella puolella, ei ajankohta ole paras mahdollinen uuden suhteen aloitukselle. Pikakihlautuminen tai ensisilmäyksellä rakastuminen kuuluvat usvaisen planeettakuvion antiin.  

Oma pimeä puolesi on joka tapauksessa katsastettu heinäkuun alkuun mennessä ja esiin tulleet pelot ovat tiukasti kartoitettu. Haasteesi onkin miettiä, miksi olet kohdannut ihmissuhderintamalla ilmaantuneet paineet. Koska vahvuutesi on ilmaisussa, keskity kertomaan tunteistasi ja ajatuksistasi. Pidät liian usein itsestäänselvyytenä sitä, että kumppani tietää, mitä tunnet. Terveytesi vaatii myös huomiota loppukesästä. Kun panostat omaan hyvinvointiisi, myös parisuhteesi voi paremmin.

Olet parhaimmillasi: 1.-31.8.

Kalat 20.2.-21.3.

Kesän kohokohdat: Kalat siirtyvät anteliaan talven ja kevään jälkeen hieman tukalampaan jaksoon. Jo kesäkuun puolella on selvää, että ihmissuhderintamalla on kovia jännitteitä ja näiden paineiden keskellä pitäisi yrittää taiteilla viisaasti. Taivaankansi ojentaa onneksi samalla työkalut tilanteen hoitamiseksi, kyse on vain omasta aktiivisuudesta. Elokuun alkuun saakka on tärkeä sitoutua projektiin, joka lupaa tasaisempaa tietä myöhemmin. Juhannuksena syntyvä taivaankannen dramatiikkakuvio ei heilauta kalan elämää millään lailla, päinvastoin. Merkin alkupää saa juhlistaa keskikesää railakkaalla tavalla.

Kalan merkki sysää suurimmat muutospaineet oinaalle ja haluaa hengittää kesän aikana pitkään ja syvään. Myös merkin loppupää saa tehdä tämän antoisan elkeen jo heinäkuun lopulla, jolloin koko merkki on tarkistanut kahden ja puolen vuoden aikana mihin suuntaan haluaa parisuhteensa jatkossa kulkeutuvan. Elokuun tuulet tuovat uuden alun tuntua, tulinen rakastuminen tai pirteä ihastuminen tuo kaivattua jännitystä elämään. Myös vanhassa suhteessa alkaa loppukesästä uusi aikakausi, kipeät asiat jäävät menneisyyteen. 

Suurimmat haasteet: Kovimmissa paineissa elävät kesä-heinäkuun aikana 18.-21.3. syntyneet, jotka vielä käyvät läpi seitsemänvuotisen kriisinsä jälkimaininkeja. Kesä näyttää, mihin suuntaan parisuhde loppujen lopuksi lähtee.

Itsehillintä ei ole tänä kesänä kalan valttikortti, vastamerkistä tykittävä Mars ei anna armoa kiistatilanteissa. Suurimmat räiskeet ajoittuvat alkukesään ja tunnetilojen vaihtelut jatkuvat heinäkuun viimeiselle viikolle saakka. Mukavan ja rauhallisen loman vietto voi olla kiven takana, varsinkin, jos työpuhelin pirisee vielä kesämökin laiturillakin. Koska kevät avasi ovet uuteen henkiseen minään, on kesän aikana aikaa miettiä, mitä onnen saavuttaminen lopulta maksaa. Jos suhteessa on ollut liian pitkään vahvoja särmiä, voi loppukesä vaatia hakemaan rauhaa yksinäisyydestä. 

Olet parhaimmillasi: 9.-31.8.

Sisältö jatkuu mainoksen alla