Satu Ruotsalaisen laatima horoskooppi kertoo, minkä tähtimerkien seurassa ystävänpäivä sujuu parhaiten.

Oinas 21.3.–19.4.

Ystävänpäivässäsi ei tänä vuonna ole erityisemmin romanttisia piirteitä, mutta sitäkin enemmän toimintaa. Järjestä ystävillesi keilailuilta tai mene pilkille – sinulla on käytössäsi rutkasti toimintatarmoa. Parhaat keskustelut käyt vesimiehen kanssa.

Härkä 20.4.–20.5.

Ystävänpäivänä olet aktiivinen ja viestittelet terveisten merkeissä, mutta jaat aikasi bestiksen kanssa. Koet yhteenkuuluvuutta kalan merkissä syntyneisiin, liian pöyhkeä ja itsevarma leijona jää vaille huomiotasi.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Arkielämän kiireet rauhoittavat hieman suurinta juhlimisintoa, työt ja arkivelvollisuudet on hoidettava ensin alta pois. Tänä vuonna on hyvä varoittaa liian kovasta railakkaasta juhlimisesta. Vaaka ja vesimies kuuntelevat sinua mielellään, neitsyen kanssa olet helposti napit vastakkain.

Rapu 22.6.–22.7.

Ihana lämpöaalto osuu merkkiisi ja kantaa pitkälle helmikuuhun, ihmissuhteissasi on meneillään erityisen lämminhenkinen jakso. Hyödynnä tämä kutsumalla ystävät kylään. Jos odotat romanttista ystävänpäivää, hakeudu kalan tai skorpionin seuraan, kauriin kriittinen asenne voi aiheuttaa sanaharkkaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Toivottavasti ystäväsi ovat myös duracell-pupuja, joilla riittää virtaa pitkälle aamuyöhön saakka. Et viihdy ystävänpäivänä liian saamattomassa ilmapiirissä, juhlit pitkän kaavan mukaan ja tarvitset siihen hauskaa seuraa. Saat jousimiehestä mukavan juhlakumppanin, jota väsymys ei yllätä kesken kaiken. Tulet toimeen kaikkien kanssa, saat pisteliään skorpioninkin nauramaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Taivaankansi on varannut sinulle ystävänpäiväksi hieman jännitteitä. Hyvähenkinen ystävänpäiväjuhla voi muuttua välienselvittelyksi, ellet ole varovainen. Älä siis suunnittele itsellesi liian vaativia juhlallisuuksia. Löydät saman aaltopituuden härän ja kalan kanssa, ylivilkas ja ohi suunsa höpöttelevä kaksonen saa sinut kiukustumaan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet todella juttutuulella ja ilmeikäs kommunikointisi herättää hilpeyttä ystävissäsi. Vedät seuraasi samanmielisiä tovereita, eikä aika käy varmasti pitkäksi. Kuunvaihteessa syntyneet vaa’at tarvitsevat sydänystävää ongelmallisen elämäntilanteen ratkaisemisessa. Vesimiehen ja toisen vaa’an kanssa juttu luistaa, oinas yllättää suorasukaisuudellaan.

Skorpioni 23.10.–22.11.

No, nyt on romantiikkaa ilmassa, ystävänpäivästä voi kehkeytyä melkoinen seikkailu! Jos lähipiirissäsi on mielenkiintoinen tyyppi, mieti, voisiko siinä olla jotain enemmän. Olet kutsujen kuningatar, joten ystävänpäivänä ei kannata hautautua kotisohvalle. Maailmaa nähnyt kauris tai herkkä kala vastaa parhaiten vaativaan ystävämakuusi, leijonan kanssa syntyy usein draamaa.

Jousimies 23.11.–21.12.

Mars liikkuu juuri merkissäsi, joten älä odota ystävänpäivältä rauhallisia lepohetkiä. Olet hieman ylienerginen, kilpailuhenkinen ja kärsimätön, mielentilasi sopii parhaiten seurapeleihin tai liikuntaharrastuksiin. Oinasystäväsi heittää mielellään kanssasi pubitikkaa ja leijona auttaa sinua remontissa tai muutossa.

Kauris 22.12.–20.1.

Kauriin elämässä on meneillään inventaario, joka näkyy myös ystävien keskuudessa. Jos olet vakiinnuttanut paikkasi tämän rationaalisen merkin rinnalle, ystävyys säilyy todennäköisesti lopun elämän. Kauris ei välttämättä ole ystävänpäivinä juhlatuulella. Jos olet syntynyt kalan tai ravun merkissä, ymmärrät parhaiten hänen mielenlaatuaan.

Vesimies 21.1.–19.2.

Merkissäsi on ilo ylimmillään juuri ystävänpäivänä, toivottavasti olet varannut pienen matkan tai juhlistat ystävyyttä pitkän kaavan kautta. Pidät mielelläsi puheita ja järjestät ystävillesi yllätyksiä, kaukana asuvat saavat huomion mukavan puhelun myötä. Leijona ja vaaka arvostavat avarakatseisuuttasi, itsepäinen härkä vahvoine mielipiteineen saa huonot puolesi esille.

Kalat 20.2.–20.3.

Pääset nauttimaan ystävänpäivästä taivaankannen upeimmissa kuvioissa – ja tunnelma vain paranee helmikuun loppua kohden! Suuntaa ystävinesi kohti teatteria, konserttia tai taidenäyttelyä, herkkyytesi tarttuu muihinkin. Ilmassa on myös romanttisia toiveita, joku onnellinen tulee kosituksi. Rapu kyynelehtii kanssasi, neitsyt ei aina ymmärrä suuria tunteitasi.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

Oinas 21.3.–19.4.

Käytä kaikki liikenevä aikasi nyt sellaisiin harrastuksiin, joista saat mielihyvää. Yritä tulla toimeen työkavereidesi kanssa. Keskity kehittämään omaa tekemistäsi, älä yritä muuttaa muita. Vältä impulsiivisia ideoita, ne saattava viedä sinut kuoppaiselle tielle.

Härkä 20.4.–20.5.

Hidasta tahtia ja katso hetki ympärillesi. Kieltäydy, jos joku yrittää saada sinua mukaan sellaiseen projektiin, joka ei oikeastaan ole sinun juttusi. On parempi pelata varmanpäälle kuin katua myöhemmin. Suhtaudu kuulemiisi neuvoihin varauksella.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Elämässäsi tapahtuu muutos ja se saa sinut paremmalle tuulelle. Kaikki eivät ole tyytyväisiä ratkaisuusi, mutta kuuntele tässä päätöksessä sydäntäsi. Parisuhdeongelmia on luvassa, jos ette saa tehtyä yhteistä päätöstä rahankäytöstänne. Nyt kannattaa käydä läpi tärkeiden papereiden nippu.

Rapu 22.6.–22.7.

Työtilanteessasi näkyy nyt lupaava muutos. Keskustele mahdollisuuksistasi jonkun sellaisen kanssa, johon luotat. Häneltä saat hyviä neuvoja. Älä kuitenkaan anna yhden tuttavasi työntää sinua väärään suuntaan. Tee lista asioista, joita haluat tehdä. Tee suunnitelmasi sen ympärille.

Leijona 23.7.–22.8.

Työnnä itse kädet saveen, jos haluat, että jotain oikeasti tapahtuu. Saat kyllä houkuteltua muut kelkkaasi, kunhan sinulla on olemassa hyvä suunnitelma. Jakson loppupuolella on aikaa hemmottelulle, levolle ja pienelle romanssillekin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Valinta on sinun. Voit joko pitää tilanteen rauhallisena tai leikkiä tulella. Älä unohda menneisyyttäsi, kun olet tekemisissä sellaisen henkilön kanssa, joka on yrittänyt hyötyä sinusta. Sinua saatetaan jallittaa ansaan. Priorisoi ystävällisyyttä ja intohimoa kaaoksen ja vihan sijaan. Satsaa yksinkertaiseen elämään.

Vaaka 23.9.–22.10.

Keskity siihen, että saat urasi reiteilleen. Etsi uusia töitä vaikka netistä ja mieti, miten parantaisit CV:täsi. Osallistu tiiviimmin yhteisiin hankkeisiin töissä, niin saatat saada uusia tilaisuuksia, tai kaiva nyt vanha bisnesidea uudelleen esiin. Huolehdi itsestäsi.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Luo nyt tavallista laajempi katse elämääsi. Käytä mielikuvitustasi, jotta pääset näyttämään osaamisesi ja taitosi ja saavutat unelmiesi tavoitteet. Rakkaus tai romanssit ovat nyt syttymäisillään, mutta pelaa pelisi varoen, jotta säilytät maineesi ja taloutesi.

Jousimies 23.11.–21.12.

Rehellisyytesi ja riippumattomuutesi joutuvat testiin, jos venytät totuutta tai manipuloit tapahtumia. Janoat muutoksia elämääsi, mutta ennen kuin teet päätöksiä, varmista, että sinulla on niihin varaa. Älä tuhlaa, äläkä luota liikaa. Neuvottele, muuten turhaudut tai sorrut vihaan.

Kauris 22.12.–20.1.

Nyt on hyvä hetki hankkiutua pieneen seikkailuun. Saatat esimerkiksi törmätä johonkin henkilöön menneisyydestäsi. Siitä voi olla hyötyä, kun mietit tulevaisuuttasi. Et yleensä ole impulsiivinen, mutta nyt sinua houkuttaisi olla. Yritä taistella houkutusta vastaan. Toteuta nyt suunnittelemasi muodonmuutos.

Vesimies 21.1.–19.2.

Nyt on hyvä aika unelmoida, mutta ennen kuin sijoitat rahaa ja aikaasi todella johokin hankkeeseen, tarkista kaikki faktat. Älä syö, juo, äläkä tuhlaa. Suhteesi saattavat järkkyä, jos ryhdyt liian tunteelliseksi ja impulsiiviseksi. Toimi harkiten, äläkä kadu mitään.

Kalat 20.2.-20.3.

Nyt on aika laskea suojaukset, kun tapaat ihmisiä. Verkostoidu ja jaa ajatuksiasi. Älä mieti, mitä muut sanovat tai tekevät. Myönteisellä asenteella karkotat ympäriltäsi negatiiviset ihmiset ja riidankylväjät. Romanssi saattaa muuttaa elämänasenteesi entistä innostuneemmaksi. Sano vähän, mutta tee sitäkin enemmän!

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Noudata ohjeita ja seuraa niitä tarkasti. Jos annat tunteille vallan, sinun on vaikea saada hommaa valmiiksi. Pysy rauhallisena ja hoida velvollisuutesi. Älä loukkaannu, jos joku läheisesi möläyttää typerän kommentin. Huolimaton vastaheitto voi aiheuttaa hallaa suhteellenne.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Ihmissuhteesi on ollut retuperällä. Nyt on hyvä hetki sopia, että teette jatkossa enemmän asioita yhdessä. Jakson loppupuolella on aika suunnitella seuraavia lomia. Voisiko reissuun yhdistää tapaamisen rakkaan ihmisen kanssa?

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Pidä suusi supussa, sillä mielipiteen ilmaiseminen johtaa helposti riitaan. Sinulla on parempaakin tekemistä kuin nahistella. Keskity henkilökohtaiseen muutokseen, älä yritä muuttaa muita. Harmistut jostain jakson loppupuolella, jos annat muiden hyötyä hyväntahtoisuudestasi.

RAPU 22.6.–22.7.

Tee omaa juttuasi, äläkä lähde toisten ihmisten vietäväksi. Jos sinulle ehdotetaan muutosta, älä suostu siihen, mikäli et koe olevasi valmis. Kun kehität ihmissuhteitasi, saat kunnioitusta, tukea ja suosiota. Nyt kannattaa suojautua kaikilta mahdollisilta pöpöiltä. Vaarana on kaatua sairaspetiin.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Pursuat energiaa ja levität sitä ympärillesi. Vaikka ympärillä juoruiltaisiin, älä mene mukaan. Positiivinen muutos on mahdollinen, mutta ei kannata myllätä asioita, jotka ovat jo hyvin. Pidä huolta terveydestäsi erityisesti jakson loppupuolella.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Ongelmia on näköpiirissä ihmissuhteissa ja kotona. Selvitä itsellesi, mitä mieltä olet asioista ja missä rajasi menevät. Keskity kokonaiskuvaan. Näet, miten hyödyt tilanteesta, jos olet valmis tekemään kompromissin. Tunteiden piilottamisesta voi olla nyt hyötyä, sillä silloin ympärillesi syntyy vähiten kitkaa.

VAAKA 23.9.–22.10.

Muutos houkuttaisi sinua nyt kovasti. Muut eivät kuitenkaan pidä ideaa hyvänä. Yritä päästä sopuun muiden kanssa aiheuttamatta ylimääräistä kuohuntaa. Hoida omat tehtäväsi kuntoon ennen kuin joku huomauttaa niistä.

skorpioni 23.10.–22.11.

Saat rohkaisua uuteen alkuun, kun juttelet asiasta toisten kanssa. Käytä hyväksesi viestintätaitojasi. Niistä on nyt hyötyä sekä työelämän että siviilipuolen suhteissasi. Rakkautta ja romantiikkaa on luvassa tässä jaksossa. Pidä raha ja tunteet visusti erossa toisistaan.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tulet kohtaamaan vastustusta. Oli kyseessä sitten ystävä, sukulainen tai alaisesi, teidän välisenne jännite ei jää muilta huomaamatta. Tee parhaasi tullaksesi toimeen. Ystävällisyys tepsii, kiusaaminen ei edesauta tilannetta tippaakaan. Viha ei vie sinua mihinkään.

KAURIS 22.12.–20.1.

Mieti, miten voisit saada enemmän tienestejä. Pohdi vahvuuksiasi ja nykyajan trendejä. Saat ajatuksen, mitä voisit tehdä. Haluat kovasti muutosta, mutta kannattaa ensin miettiä sen seurauksia. Millaisia vaikutuksia muutoksella olisi tulevaisuuteesi?

VESIMIES 21.1.–19.2.

Kiinnitä nyt huomiota rahankäyttöösi. Menet elämässäsi eteenpäin ja se vaikuttaa jollain tavalla taloudenpitoosi. Tee ostopäätöksesi sen perusteella, mihin sinulla on varaa. Ole varovainen, kun kerrot omista asioistasi muille. Nyt ei kannata ottaa riskejä.

KALAT 20.2.-20.3.

Jaa tunteesi ja tee selväksi, mitä haluat tapahtuvan. Lupaa itsellesi, että teet loppuun sen minkä aloitit. Auta nyt sellaista henkilöä, johon luotat. Raha-asioiden osalta tämä jakso näyttää lupaavalta. Joku yrittää hyötyä sinusta, jos kerrot taloustilanteestasi liian vapautuneesti. Pidä siis tieto itselläsi.