Nauti nyt, sillä loppukesästä vauhti hiljenee.

Nopeatempoinen ja tapahtumarikas jakso päättyy juhannusviikolle. 21.6. jälkeen on aika laittaa aivot narikkaan. Etenkin 2.–6.6. syntyneet pääsevät juhannuksena nauttimaan vapaa-ajasta ja ihmissuhteista. Alkukesällä syttynyt romanssi etenee intohimoisempaan suuntaan heinäkuun puolella.

Toukokuiselle kaksoselle heinäkuun alkupuoli on kesän romanttisinta aikaa, kesäkuisilla kaksosilla romantiikka kukoistaa heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla.

Loppukesällä ja alkusyksyllä kaksosen on hyvä muistaa hidastaa vauhtia: sitkeä flunssa, iso laskupino tai pitkät työpäivät ovat tehokkaita intohimon tappajia. Kesällä kannattaa panostaa jaksoihin 22.–23.6. ja 19.–21.7.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Tee nyt vain niitä muutoksia, jotka hyödyttävät sinua. Ole myös valmis hieman puristamaan itsestäsi enemmän kuin tähän asti. Luota itseesi. Käytä älyäsi ja intuitiotasi asioiden selvittämiseen ennen kuin lähdet kampanjoimaan muita ihmisiä vastaan.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Älä tee johtopääöksiä ennen kuin olet kuullut faktat. Muutoin saatat ylireagoida. Muista myös seurata mitä ympärilläsi tapahtuu, muuten menetät tärkeän tilaisuuden. Vaali suhteitasi, niin saat myös tarvitsemaasi apua. Muista myös kiittää rinnallasi kulkeneita.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Tee muutoksia, jotka parantavat suhteitasi niihin ihmisiin, joiden kanssa joudut tekemisiin päivittäin. Emotionaalista tasapainoasi kannattaa nyt vaalia, ja saatat joutua joko aloittamaan uusia suhteita, tai päättämään entisiä. Nyt on myös oikea hetki pyytää palkankorotusta!

RAPU 22.6.–22.7.

Kuuntele nyt sydämesi ääntä ja mieti, millä tavalla haluaisit olla parempi ihminen. Hyvät tekosi huomioidaan. Antaudu keskusteluihin, myös ne vievät tunne-elämääsi ja suhteitasi eteenpäin. Ystävällisyys ja romantiikka ovat sinun osaamisalueitasi. Keskity niihin!

LEIJONA 23.7.–22.8.

Tapaa nyt ihmisiä, joilta saat älyllisiä virikkeitä. Saamasi tiedot voivat auttaa sinua tekemään tarvitsemasi muutoksen joko urallasi tai yksityiselämässäsi. Verkostoidu, ja ryhdy yhteistyöhön sellaisten ihmisten kanssa, joilla on sinulle jotain annettavaa.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Kotona eteen tulevat ongelmat saavat sinut miettimään tulevaisuuttasi. Yhtäkkiä eteesi avautuva mahdollisuus kannattaa käyttää. Ryhdy toimeen, niin pääset pälkähästä, eikä sinun tarvitse jakaa ajatuksiasi sellaisten kanssa, jotka eivät halua kuulla, mitä sinulla on mielessäsi. Liittoudu samanmieleisten kanssa.

VAAKA 23.9.–22.10.

Lähde nyt liikkeelle, niin saat selvyyttä muutosta vaativaan asiaan. Olet pidätellyt tunteitasi, mutta nyt olisi aika laittaa kaikki peliin. Seuraa sydämesi ja järkesi ääntä. Ota myös huomioon, että kaikki eivät ole riemuissaan niistä muutoksista, joita sinä haluat.

skorpioni 23.10.–22.11.

Näyttäisi, että luvassa on merkittävä taloudellinen muutos – ja nimenomaan parempaan suuntaan! Luovasti ja harkiten tehty hakemus saattaa nyt muuttaa elämäsi suunnan. Keskity muutoksen toteuttamiseen ja pääset sinne, mistä haaveilet!

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Jos nyt nouset näyttämölle, se on sinun! Älä pysähdy kesken matkan, äläkä anna kenenkään keskeyttää. Olet oman universumisi haltija, mikä ei miellytä kaikkia, mutta varaudu laatimaan hyvä strategia ja pidä siitä kiinni. Karavaani kulkee, vaikka koirat haukkuvat! Nauti kyydistä!

KAURIS 22.12.–20.1.

Tunteesi joutuvat koetukselle. Ihmissuhteet aiheuttavat hämmennystä ja huolta, ja jotkut kaivelevat sinulle tärkeitä muistoja. Saat hyviä ideoita, mutta älä päästä ketään puuttumaan hommiisi ennen kuin on valmista. Näin pääset parhaaseen lopputulokseen. Olet myös hyvä kuuntelija, ja taitojasi tarvitaan nyt.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Pääset olemaan hyödyksi jollekin, joka tarvitsee apua. Rohkeutesi ja viisautesi vievät sinut tilanteisiin, joissa pystyt olemaan hyödyksi muille, ja saatte hommat hoidettua. Joudut myös tunnekuohun valtaan, kun jokin dramaattinen asia kohtaa perhettä tai ystävää.

KALAT 20.2.-20.3.

Jotkut ylikriittiset ihmiset kiinnittävät huomiota tekemisiisi ja löytävät virheitä lähes kaikesta. Mutta muista, että ainoa ihminen,jota sinun tarvitsee miellyttää, olet sinä itse. Tee töitä yksin ja vältyt keskeytyksiltä ja liialliselta ohjeistamiselta. Liiku ja saat itseluottamusta. Rakkautta ja romantiikkaa on luvassa. Nauti elämästä!

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Vedä nyt yhteen kaikki irralliset langanpätkät eli saata loppuun keskenjääneet asiat. Ota vakavasti sinulle tulevat valitukset, toimi kannustavasti ja auta ihmisiä ympärilläsi sen sijaan, että kritisoisit heitä. Saat myös muutamia toteuttamisen arvoisia ideoita.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Varovaisuutta raha-asioissa! Älä maksa liikaa, äläkä tuhlaa. Tunne-elämäsi joutuu myös koetukselle. Sinulla voi olla vaikeuksia myös viranomaisten tai muiden virallisten tahojen kanssa. Säilytä maltti ja kerää tarvittavat dokumentit ennen kuin lähdet ajamaan asiaasi.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Rehellisyys, tinkimättömyys, ja myötätunto pitävät nyt tunne-elämäsi raiteillaan. Mieti, miten kohtelet sinulle tärkeitä ihmisiä. Älä osta rakkautta tai tee mitään vääristä syistä. Älä ota kantaaksesi muiden murheita, ne uuvuttavat ja saavat sinut ärtymään.

RAPU 22.6.–22.7.

Anna luovuutesi johdattaa sinut henkiselle matkalle. Etsi uusia ulottuvuuksia ja löydät jotain, mihin todella haluat panostaa. Romanssi tai itsestäsi huolehtiminen kohottavat sinut nyt uusiin sfääreihin. Pysy silti coolina ja vältä tekemästä mitään hätiköityä.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Korota ääntäsi sen verran , että vältät joutumasta hyväksikäytetyksi. Älä suostu ensimmäiseksi sinulle tarjottuun hintaan, vaan tingi reilusti. Saat ehkä myös hienon työtarjouksen, mutta se ei ilahduta läheisiäsi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Tunne-elämän kysymykset nousevat nyt pintaan. Pysy rehellisenä ja myötätuntoisena, niin saat tilanteet ratkeamaan. Saatat joutua tarkistamaan omia näkemyksiäsi saavuttaaksesi rauhan läheistesi kanssa. Asiat ratkeavat, jos vain suostut itse hieman muuttumaan.

VAAKA 23.9.–22.10.

Pidä henkilökohtaiset asiat itselläsi, mutta tarjoudu sen sijaan kuuntelemaan, mitä läheisilläsi on sydämellään, sillä tieto on valtaa ja pääset samalla ihmisten suosioon. Tapaa vanhoja kontaktejasi ja saatat saada työtarjouksen, tai jonkin tilaisuuden johon tarttua.

skorpioni 23.10.–22.11.

Jos autat muita, saat myös odottamattoman palkinnon. Huomaavaisuus ja vilpittömyys nostavat sinut yhteisössäsi ihan omalle levelillesi. Pysyttele kuitenkin nyt kotona, niin vältyt joutumasta turhiin konflikteihin viranomaisten kanssa.

JOUSIMIES23.11.–21.12.

Älä koettele nyt onneasi sukulaisten tai työtovereiden kanssa. Tunteet saattavat käydä välillä sen verran kuumina, että kannattaa varoa, varsinkin, jos et itsekään ole ihan varma, mitä tavoittelet. Suuntaa energiasi työhön ja taloudellisen asemasi parantamiseen.

KAURIS 22.12.–20.1.

Nosta rima korkealle, ole miellyttävä ja pyri saavuttamaan tuloksia. Pyri myös kasvuun omassa henkilökohtaisessa elämässäsi. Mutta huomaa, että jossain asiassa on nyt viisainta perääntyä, sillä siihen voi liittyä emotionaalista manipulointia ja epämiellyttäviä käänteitä.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Keskity nyt siihen, että saat kaikki asialliset hommat hoidettua. Aseta tavoitteita ja pidä huoli velvollisuuksistasi. Tee oma osuutesi, ja sitä vähemmän tulee riitaa niin työpaikalla kuin kotona. Älä myöskään tuhlaa tai sorru itsesi hemmotteluun. Nyt siihen ei ole varaa.

KALAT 20.2.-20.3.

Ole varovainen, sillä jotain kummaa on nyt meneillään joko rakkaussuhteissasi tai uraasi liittyvien tärkeiden kumppaneiden kanssa. Kaikilla ei ole puhtaat jauhot pussissa. Panosta kuitenkin siihen, että puhut itse totta ja teet oman osuutesi hyvin, niin asiat lutviutuvat.