Astrologi Satu Ruotsalainen kertoo, kenellä on ensi vuonna onnea työ- ja raha-asioissa.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinaan työkevät on kiireinen ja vaativa. Etenkin 23.3. jälkeen työpaineet kasaantuvat uhkaavasti. Helpotusta on tulossa toukokuun puolenvälin jälkeen. Loppukesällä on luvassa uusi rutistus. Loppuvuoden aikana ahkera oinas nauttii taloudellisesta hyvinvoinnista. 8.11. jälkeen on hyvä pyytää palkankorotusta.

Härkä 20.4.–22.5.

Taivaankansi suosii vuonna 2018 rohkeaa, muutokset työrintamalla näkyvät joko motivaation nousuna tai taloudellisena hyvinvointina. Etenkin 7.–13.5. syntyneet löytävät oman kultakaivoksensa. Myös huhtikuun härkä saa kiitosta ja kunniaa.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Vuosi ei tuo tullessaan yllätyksiä, mutta oman aseman vakiinnuttaminen tuntuu tärkeältä. Alkukesällä on käytössä turbovaihde, jolla tulee tehtyä kolmen ihmisen työt. Kaksoset ovat ahkeria myös 11.9. jälkeen.

Rapu 22.6.–22.7.

Loppuvuoden 2017 hyvä tahti jatkuu vielä tammikuussa, mutta kevätaurinko houkuttelee vetämään lonkkaa. Loppukesän työkiireet kiusaavat merkin viimeisellä viikolla syntyneitä. Kesäkuisen ravun talous vaatii tasapainottamista.

Leijona 23.7.–22.8.

Valmistaudu työntäyteiseen vuoteen! Saat paljon tehdyksi heti alkuvuodesta, paras jakso osuu 26.1.–17.3. Loppukevät tuo tullessaan intoa ja energiaa, mutta saatat sortua päsmäröintiin. Varo, ettei työilmapiiri kärsi. Pääset näyttämään kyntesi syksyllä, heinäkuiset ja kuun vaihteessa syntyneet hyötyvät 8.11. jälkeen myös taloudellisesti.

Vaaka 23.9.–22.10.

Valmistaudu keväällä pitkiin työpäiviin ja vähäiseen vapaa-aikaan. Parhaimmillasi teet loistavaa yhteistyötä. Alkusyksy tuo työprojektin, josta saat kiitosta. Joululahjaostoksille on mukava mennä, kun saldo näyttää mukavasti plussaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Alkuvuosi vaatii pikkutarkalta neitsyeltä muiden virheiden korjailua 17.3. saakka. Turhautuminen ehtii hiipiä puseroon, mutta loppukevät antaa onnistumisen tunteita. 11.–15.9. syntyneet ovat työelämän nosteessa, myös merkin alkupään neitsyet saavat kesällä hyviä uutisia. Loppuvuoden kirivaihe alkaa 16.11. ja painaa harteita jouluun asti.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Marraskuinen skorpioni saa juosta tukka putkella lähes läpi tammikuun, vauhti helpottaa vasta 26.1. Jos mietit kevään kuluessa uutta työpaikkaa, palkankorotusta tai kouluttautumista, aika on otollinen kaikelle tälle. Upeiden mahdollisuuksien vuosi päättyy merkin osalta 8.11. Käytä korttisi viisaasti. Aivan merkin alkupäässä syntyneet ovat kesän tullen alttiita tekemään äkkikäänteitä, harkinta on tässä vaiheessa paikallaan.

Jousimies 23.11.–21.12.

Vuoden toiminnallisin jakso alkaa 26.1. ja päättyy 17.3. Käsillä on myös ammatillinen näytön paikka. Jokin projekti vaatii aikataulujen venyttämistä. Jupiter saapuu 12 vuoden tauon jälkeen ja antaa mahdollisuuden uuteen alkuun. Opiskelu, ulkomaat, matkustaminen tai uranousu tulevat ajankohtaisiksi.

Kauris 22.12.–20.1.

Joulukuussa ja kuun vaihteessa syntyneiden elämään tulee paljon ylimääräistä vastuuta ja velvollisuutta. Mietitkö yrityksen perustamista tai vastuullisemman työtehtävän ottamista? Olet toimeliaimmillasi 17.3.–16.5. Rahatilanne on mahdollista keikauttaa plussan puolelle. Loppukevät ja kesä ovat otollista aikaa urasiirrolle, etenkin merkin alkupäässä syntyneille.

Vesimies 21.1.–19.2.

Ota alkuvuodesta rennommin, sillä joudut loppukeväällä huikeaan pyöritykseen. 16.5. alkava kunnianhimoinen työjakso kestää tammikuussa syntyneillä juhannukseen asti. Jos kesällä onkin epäselvyyttä suunnasta, tilanne selkiytyy alkusyksyyn mennessä. Loppuvuoden työjakso on parhaimmillaan 11.9.–16.11.

Kalat 20.2.–20.3.

Onnekkaat käänteet ovat erityisesti maaliskuussa syntyneen seuralaisia. Työelämässä puhaltaa myötätuuli 8.11. saakka. 3.–9.3. syntyneet hakevat omaa polkuaan hieman epäröiden. Luova työ antaa vuoden aikana parhaan henkisen tyydytyksen. Loppuvuoden rutistusvaihe kestää seuraavan vuoden alkupuolelle saakka.