Astrologi Satu Ruotsalainen kertoo, kenellä on ensi vuonna onnea työ- ja raha-asioissa.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinaan työkevät on kiireinen ja vaativa. Etenkin 23.3. jälkeen työpaineet kasaantuvat uhkaavasti. Helpotusta on tulossa toukokuun puolenvälin jälkeen. Loppukesällä on luvassa uusi rutistus. Loppuvuoden aikana ahkera oinas nauttii taloudellisesta hyvinvoinnista. 8.11. jälkeen on hyvä pyytää palkankorotusta.

Härkä 20.4.–22.5.

Taivaankansi suosii vuonna 2018 rohkeaa, muutokset työrintamalla näkyvät joko motivaation nousuna tai taloudellisena hyvinvointina. Etenkin 7.–13.5. syntyneet löytävät oman kultakaivoksensa. Myös huhtikuun härkä saa kiitosta ja kunniaa.

Kaksonen 21.5.–21.6.

Vuosi ei tuo tullessaan yllätyksiä, mutta oman aseman vakiinnuttaminen tuntuu tärkeältä. Alkukesällä on käytössä turbovaihde, jolla tulee tehtyä kolmen ihmisen työt. Kaksoset ovat ahkeria myös 11.9. jälkeen.

Rapu 22.6.–22.7.

Loppuvuoden 2017 hyvä tahti jatkuu vielä tammikuussa, mutta kevätaurinko houkuttelee vetämään lonkkaa. Loppukesän työkiireet kiusaavat merkin viimeisellä viikolla syntyneitä. Kesäkuisen ravun talous vaatii tasapainottamista.

Leijona 23.7.–22.8.

Valmistaudu työntäyteiseen vuoteen! Saat paljon tehdyksi heti alkuvuodesta, paras jakso osuu 26.1.–17.3. Loppukevät tuo tullessaan intoa ja energiaa, mutta saatat sortua päsmäröintiin. Varo, ettei työilmapiiri kärsi. Pääset näyttämään kyntesi syksyllä, heinäkuiset ja kuun vaihteessa syntyneet hyötyvät 8.11. jälkeen myös taloudellisesti.

Vaaka 23.9.–22.10.

Valmistaudu keväällä pitkiin työpäiviin ja vähäiseen vapaa-aikaan. Parhaimmillasi teet loistavaa yhteistyötä. Alkusyksy tuo työprojektin, josta saat kiitosta. Joululahjaostoksille on mukava mennä, kun saldo näyttää mukavasti plussaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Alkuvuosi vaatii pikkutarkalta neitsyeltä muiden virheiden korjailua 17.3. saakka. Turhautuminen ehtii hiipiä puseroon, mutta loppukevät antaa onnistumisen tunteita. 11.–15.9. syntyneet ovat työelämän nosteessa, myös merkin alkupään neitsyet saavat kesällä hyviä uutisia. Loppuvuoden kirivaihe alkaa 16.11. ja painaa harteita jouluun asti.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Marraskuinen skorpioni saa juosta tukka putkella lähes läpi tammikuun, vauhti helpottaa vasta 26.1. Jos mietit kevään kuluessa uutta työpaikkaa, palkankorotusta tai kouluttautumista, aika on otollinen kaikelle tälle. Upeiden mahdollisuuksien vuosi päättyy merkin osalta 8.11. Käytä korttisi viisaasti. Aivan merkin alkupäässä syntyneet ovat kesän tullen alttiita tekemään äkkikäänteitä, harkinta on tässä vaiheessa paikallaan.

Jousimies 23.11.–21.12.

Vuoden toiminnallisin jakso alkaa 26.1. ja päättyy 17.3. Käsillä on myös ammatillinen näytön paikka. Jokin projekti vaatii aikataulujen venyttämistä. Jupiter saapuu 12 vuoden tauon jälkeen ja antaa mahdollisuuden uuteen alkuun. Opiskelu, ulkomaat, matkustaminen tai uranousu tulevat ajankohtaisiksi.

Kauris 22.12.–20.1.

Joulukuussa ja kuun vaihteessa syntyneiden elämään tulee paljon ylimääräistä vastuuta ja velvollisuutta. Mietitkö yrityksen perustamista tai vastuullisemman työtehtävän ottamista? Olet toimeliaimmillasi 17.3.–16.5. Rahatilanne on mahdollista keikauttaa plussan puolelle. Loppukevät ja kesä ovat otollista aikaa urasiirrolle, etenkin merkin alkupäässä syntyneille.

Vesimies 21.1.–19.2.

Ota alkuvuodesta rennommin, sillä joudut loppukeväällä huikeaan pyöritykseen. 16.5. alkava kunnianhimoinen työjakso kestää tammikuussa syntyneillä juhannukseen asti. Jos kesällä onkin epäselvyyttä suunnasta, tilanne selkiytyy alkusyksyyn mennessä. Loppuvuoden työjakso on parhaimmillaan 11.9.–16.11.

Kalat 20.2.–20.3.

Onnekkaat käänteet ovat erityisesti maaliskuussa syntyneen seuralaisia. Työelämässä puhaltaa myötätuuli 8.11. saakka. 3.–9.3. syntyneet hakevat omaa polkuaan hieman epäröiden. Luova työ antaa vuoden aikana parhaan henkisen tyydytyksen. Loppuvuoden rutistusvaihe kestää seuraavan vuoden alkupuolelle saakka.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Jos meno on liian hidasta sinun makuusi, anna tapahtumille eteenpäin auttava potku. Uskalla olla oma itsesi. Olet nyt parhaimmillasi johtavassa roolissa.

 

SKORPIONI

On aika hoitaa perheeseen liittyviä asioita pois päiväjärjestyksestä. Pidä huolta siitä, että kotisi on viihtyisä ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

 

JOUSIMIES

Hoida velvollisuutesi jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Selvitä hankalat asiat itse, sillä välikäsistä koituu tänään helposti harmeja.

 

KAURIS

Pidä raha-asiat piilossa turhan laajalta yleisöltä. Käy läpi vaihtoehtojasi. Nyt on aika punnita kaikessa rauhassa seuraavia siirtoja.

 

VESIMIES

Valitse tarkkaan, mihin satsaat aikasi ja energiasi. Seuraa omaa polkuasi, vaikka se ei olisi kaikille mieliksi. Sinun on aika ajatella itseäsi.

 

KALAT

Tunteet myrskyävät tänään. Päivä sisältää tilanteita, jotka saavat sinut hetkeksi eksyksiin. Luota sydämeesi, niin päädyt oikeaan ratkaisuun.

 

OINAS

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Pidä huolta itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Luovuus pelastaa sinut hankalasta tilanteesta.

 

HÄRKÄ

Älä pidättele tunteitasi, vaan päästä ne ulos. Muista pitää mielesi avoimena ja olla valmis keskustelemaan. Liian jyrkät mielipiteet vain hidastavat sinua.

 

KAKSONEN

On aika lähteä nauttimaan ihmisten seurasta. Maisemanvaihdos saa mielikuvituksesi liikkeelle. Ryhdy suunnittelemaan rohkeaa siirtoa lähitulevaisuuteen.

 

RAPU

Aloita uusi harrastus tai tutustu lähemmin tuoreeseen tuttavaan. Sukulaisella tai perheenjäsenellä on sinulle jotain kerrottavaa. Ole huolellinen tunteita tulkitessasi.

 

LEIJONA

Älä lipsu liiallisuuksiin. Haluat nähdä arjessasi muutoksia, mutta lähde silti liikkeelle pienillä askelilla. Pidä ennen kaikkea kiinni budjetistasi.

 

NEITSYT

Saat hyväksynnän ja taustatukea ideallesi. Ota kaikki irti saamastasi avusta. Yksin esteiden keskellä taisteleminen on tarpeettoman rankkaa.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika laittaa kotia uuteen uskoon. Muutokset piristävät mieltä ja siivoaminen tekee hyvää myös ilmapiirille. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia arkeesi. Suunnittele vetosi etukäteen huolellisesti, sillä improvisointi on nyt riskipeliä. Jos jokin epäilyttää, hidasta tahtia.

 

SKORPIONI

On uudistusten aika. Saat kehuja, jotka ovat sekä ilahduttavia että ansaittuja. Rakkauselämääsi on luvassa jotain uutta ja jännittävää.

 

JOUSIMIES

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Älä anna epävarman tilanteen käydä liian rankaksi. Suojele mainettasi oikaisemalla väärinkäsitys heti alkuunsa.

 

KAURIS

On aika vähentää turhaa puhetta ja siirtyä toimintaan. Luota siihen, että muut seuraavat esimerkkiäsi. Energiastasi on helppo innostua.

 

VESIMIES

Hidasta tahtia. Sinulla on aikaa, eikä kiirehtimisestä seuraa mitään hyvää. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ajattele omaa parastasi.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On tärkeää, ettet sulje läheisiäsi ulkopuolelle. Yhdistä voimasi sinua ymmärtävän ihmisen kanssa.

 

OINAS

Pidä itsesi liikkeessä. Tänään on parasta hoitaa tärkeät asiat itse. Hyväntahtoinen läheisesi voi saada vahingossa sotkun aikaan.

 

HÄRKÄ

Ota uudet käänteen ja haasteet vastaan avoimin sylin. Pääset tänään pitkälle olemalla valmis heittäytymään. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Tee päätöksesi faktojen perusteella. Arvailusta koituu lähinnä harmia tänään. Älä anna kenenkään päättää asioistasi puolestasi.

 

RAPU

Testaa jotain uutta ja nauti rikastuttavista kokemuksista. On aika antaa tunteiden näkyä. Ihmissuhderintamalla puhaltavat jännittävät tuulet.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia. On aika pitää tauko kuluttavasta kuviosta ja keskittyä hyvinvointiisi. Laadi tulevia päiviä varten aukoton suunnitelma.