Pehmeä herkkis, kateellinen manipuloija – tällainen kalat (20.2.–20.3.) on luonteeltaan

Kalat! Tiedätkö, mitä horoskooppimerkkisi kertoo luonteestasi?

Vuodenaikojen kiertokulussa kalojen aika saapuu siihen aikaan, kun päivä alkaa vihdoin jälleen saavuttaa yön. Kevään merkit tulvivat kaikkien aistien nähtäville, mutta hyhmäiset yöt saattavat edelleen yllättää. Kalat ovat heräilevän luonnon lailla äärimmäisen herkkiä muutoksille.

Merkin ehdottomasti suurimpiin vahvuuksiin kuuluu herkkyys. Kalojen sisäinen maailma on usein varsin rikas ja hänellä on hyvä mielikuvitus. Myös ystävällisyys, auttavaisuus ja kiltteys kuuluvat kalojen vahvuuksiin.

Kalat on voimakkaasti tunteva ja intuitiivinen merkki, vähän sellainen romanttinen haaveilija. Merkin luovuus ja vastaanottavuus erilaisille pienillekin vivahteille maailmassa ovat ihan omaa mittaluokkaansa. Kalojen muisti on usein varsin hyvä.

Herkkä luonne tekee kaloista alttiin surulle ja murheelle. Siksi elämän karikoissa kalat saattaa masentua. Yksi kalojen suurimmista haasteista on taipumus vetäytyä syvälle omien ajatusten syövereihin.

Omien taitojen vähättely ja ujous ovat kalalle riesa. Erityisesti työelämässä tämä luonteenpiirre saattaa koitua haasteeksi. Mutta jos kalat pääsee yli haasteestaan, hänellä on ehdottomasti kaikki edellytykset menestyä. Onhan merkki luova, älykäs sekä herkkävaistoinen ja tulee toimeen usein hyvin toisten kanssa.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Kalasta saa oikein hyvän ystävän. Kalat on aina valmis auttamaan toisia, kärsivällinen ja empaattinen.

Jos kalojen lähipiirillä on ongelmia, tilanne saattaa vetää myös kalat itsensä syviin vesiin. Kalojen on vaikea sanoa ei. Kun merkki itse ajautuu synkkyyteen, läheiset ovat hänelle tärkein mahdollinen tuki.

Kumppanina kalat saattaa olla liiankin myöntyväinen ja alistuva. Kalat tarvitseekin rinnalleen kumppanin, joka osaa ymmärtää käsitellä hänen herkkyyttään. Arkuuteen taipuvainen kalat haluaa kumppanistaan turvallisen kainalon. Hän antaa kaikkensa parisuhteessa ja toivoo samaa asennetta myös kumppaniltaan.

Toisista merkeistä parhaiten kaloille sopivat kumppaniksi rapu, skorpioni ja kalat.

Terveys

Kalat on tavallista alttiimpi erilaisiin vilustumistauteihin. Myös epämääräiset kolotukset ovat merkille tyypillisiä. Koska kalat on kovin herkkä merkki, pienikin määrä erilaisia päihteitä saattaa ajaa hänet ongelmiin. Myös masennus on kaloille yleinen sairaus.

Synkimmät piirteet

Brittiastrologin Stella Hyden mukaan kaloilla on taipumusta kateuteen, ja he tekeytyvät usein uhreiksi saadakseen tahtonsa läpi. Kalat ovat manipuloinnin mestareita, jotka muuttavat jälkikäteen sanomisiaan eivätkä pidä kiinni sovituista asioista.

Kuuluisia kaloja

Steve Jobs, Rihanna, Albert Einstein, Elizabeth Taylor, Justin Bieber, Michelangelo, Kurt Cobain, Jon Bon Jovi, Eva Mendes, Eva Longoria, Drew Barrymore

Kalat kiteytettynä

  • Kalojen vahvuudet TOP 5: Herkkyys, tunteellisuus, lempeys, tunneälykkyys, ystävällisyys

  • Kalojen heikkoudet TOP 5: Tahdottomuus, liiallinen herkkyys, apaattisuus, todellisuuden pakoilu, epämääräisyys

  • Hallitseva planeetta: Neptunus

  • Onnenpäivä: Keskiviikko

  • Onnenväri: Violetti, merenvihreä

  • Onnenkivi: Helmi

  • Elementti: Vesi

  • Luonne: Muuttuva

  • Laatu: Feminiininen, negatiivinen

  • Metalli: Tina, platina

  • Kukka: Lumme, freesia, vesililja

  • Eläin: Kaikki kalat

  • Onnenluvut: 3, 7, 12, 16, 21, 25, 30, 34, 43, 52

Lue muut luonnehoroskoopit tästä.

Lähteet: astro.fi, ennustukset.com, Bustle, Your Tango

Juttu on julkaistu Me Naisissa ensimmäisen kerran huhtikuussa 2018

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?