Mitä astrologi Satu Ruotsalainen lupasi oinaalle täksi vuodeksi, ja kuinka sitten kävi?

Näin oinaalle ennustettiin vuodelle 2015:

Rakkaus & ihmissuhteet

Oinaan rakkauselämässä kevättalvi herättelee suuria tunteita. Hiihtoloman aikoihin 21.2. jälkeen on luvassa melkoinen romantiikka-aalto, kun Venus ja Mars pyyhältävät merkkiin yhtä aikaa. Myös kesä-heinäkuun taitteeseen ajoittuvat upeat kesälomapäivät, mutta samalla kiihkeän romanttiset häät, kihlajaiset ja sinkkuna elävän oinaan ihastumisen hetket. Huhtikuun ensimmäisellä viikolla syntyneiden oinaiden parisuhteen suurin haaste osuu maaliskuulle, 4.–12.4. syntyneet ovat vuoden kuluessa levottomia. Työkiireet tuovat koko merkille jännitteitä ihmissuhteisiin 12.11.–31.12.

Työ & raha

Oinaan kevättalvi antaa eväitä menestykseen. Maaliskuu on erityisen tehokas, ja loppukeväällä 31.3.–15.4. älylliset haasteet innostavat kokeilemaan omia rajoja. Huhtikuulta aina elokuun toiselle viikolle saakka oinaan on mahdollista kokea isoja tai pieniä onnenpotkuja, loppuvuosi on oinaalle enemmän asemien säilyttämistä.

Hyvinvointi & terveys

Oinasta suorastaan hemmotellaan terveysrintamalla vuoden 2015 aikana. Lomailua ja vapaa-ajan harrastuksia suosiva vuosi on parhaimmillaan talven ja kevään aikana, 6.4. jälkeen syntyneiden kannattaa keskittää hyvinvointileirinsä kesän korville.

Julkaisemme 18.–29.12. joka päivä yhden tähtimerkin oman vuosihoroskoopin 2015.

Lue päivän horoskooppi täältä.