Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Luota älyysi ja funtsaa asiat halki. Älä anna itsepäisyytesi voittaa. Ihmissuhteissasi on ryppyjä, sekä kotona että töissä, mutta luota kerrankin siihen, mitä muut sanovat ja tekevät. Ota positiivinen asenne siitä huolimatta, että tunnet itsesi epävarmaksi.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Nyt on hyvä aika aloittaa terveellisempi elämä, niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla. Saat muutoksista voimaa, joka johtaa henkiseen kasvuun. Ihmissuhteesi alkavat loksahdella myös paikoilleen. Matkat ja verkostoituminen ovat nyt hyvä idea.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Varo nyt tekemästä päätöksiä tunteella tai hetken mielijohteesta. Älä ryhdy muutoksiin, joiden seurauksia et ole miettinyt tarkkaan, tai joudut katumaan. Ole rehellinen sekä menneisyyteen että tulevaisuuteen liittyvissä pohdinnoissa, ja mieti, mikä saa sinut todella onnelliseksi.

RAPU 22.6.–22.7.

Tee nyt spesiaalisuunnitelmia rakkaasi kanssa. Jokin luova projekti tai taide-elämys auttaa sinua tunnistamaan tarpeesi. Älä anna tunteidesi kuohahtaa liikaa kotona tai rakkaussuhteessasi. Pysy rauhallisena, kunnes tiedät faktat. Panosta työmatkaan tai kokouksiin, joissa pääset loistamaan.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Auta itseäsi tulemaan paremmaksi ihmiseksi. Kysy oikeat kysymykset ja vastaa niihin rehellisesti. Yksinkertaisempi ja terveellisempi elämäntapa on nyt tarpeen. Puhu tavoitteistasi ja saat tukea. Kaikki neuvot eivät miellytä, mutta älä silti ylireagoi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Sinulla on nyt hyviä ideoita. Tee taustatyöt huolellisesti ja innosta muita, niin saat projektisi liikkeelle. Älä kuitenkaan päästä tunteitasi valloilleen, sillä tunnekuohut saattavat pilata hyvin alkaneen yhteistyön. Tee myös taustatyöt hyvin ja pääset nauttimaan onnistumisistasi yhteistyökumppaneidesi ja läheistesi seurassa.

VAAKA 23.9.–22.10.

Valitse sanasi nyt huolella ja vältä konflikteja. Jos annat tunteillesi vallan, luvassa on ongelmia. Yritä pitää myös kielesi kurissa, ettet joudu katumaan sanomisiasi. Käännä katse itseesi ja tee tarvittavat elämäntapaasi liittyvät muutokset.

skorpioni 23.10.–22.11.

Ota ja anna! Voit huoletta pyytää nyt apua läheisiltäsi, varsinkin niiltä, joille voit myös tarjota jotain takaisin. Saat samalla aikaan positiivisen muutoksen. Pidä kuitenkin kiinni tavoitteistasi, äläkä anna tunteidesi johdatella sinua sivupoluille.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Pidä kiinni tarpeistasi ja hoida kotityöt, niin saavutat mielenrauhan. Sinulla on myös halua muutokseen, mutta tee se vain oikeista syistä, äläkä puhu muille suunnitelmistasi ennen kuin olet tehnyt tarkat suunnitelmat. Älä usko ketään taikka mitään, ennen kuin olet ottanut asioista selvää.

KAURIS 22.12.–20.1.

Sinulla on näkemystä jostakin asiasta. Tuo se esiin, sillä se saattaa muuttaa tapahtumien kulkua. Sinulla on myös etiäisiä, joita kannattaa nyt seurata. Kuuntele myös sydäntäsi. Rauha ja hiljaisuus vetävät sinua puoleensa. Pysy kotona, sillä matkustelulla ja hillumisella on nyt seurauksia, joita et halua.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Käännä katseesi itseesi ja parisuhteeseesi ja selvitä siinä ilmenevät ongelmat. Ilmaise halusi keskusteluun, äläkä huuda, jos haluat saada asiat kuntoon. Kaikkea ylitekemistä kannattaa välttää, liittyipä se sitten suhteisiin, tuhlailuun tai ylensyöntiin.

KALAT 20.2.-20.3.

Mieti, oletko itse rehellinen tai onko kumppanisi rehellinen. Kyseenalaista sekä omia että muiden motiiveja. Pyri totuuteen ja ole huolellinen sanoissasi, ellet halua, että suhteissasi syntyy turhia väärinymmärryksiä. Saat paljon aikaan, mutta muista, että paperityöt ja taustat kannattaa aina tehdä ensin.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Karista negatiivisuus ja keskity auttamaan muita. Ystävällisyytesi tullaan vielä huomioimaan. Sinun voi olla vaikea hallita tunteitasi, joten pyristele vastaan, kun joku yrittää saada kanssasi väittelyä aikaiseksi. Panosta omaan hyvinvointiisi ja terveyteesi.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Raivaa tilaa uusille asioille, se lievittää stressiäsi. Tasapaino on tärkeää, joten muista myös levätä. Omia asioita ei kannata jakaa ihan kaikkien kanssa, muuten saatat joutua vastaamaan kysymyksiin, joita haluaisit välttää.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Jos et todella tarvitse jotain, älä osta sitä. Rahankäyttösi saattaa johtaa hankaluuksiin loppukuusta, ellet ole tarkkana. Nyt on parempi säästää tulevaisuutta varten. Ota aikaa itsellesi ja rentoudu rauhallisessa ympäristössä. Nappaa seuraksi joku, josta oikeasti välität. Kunnon lepo tekee sinulle nyt hyvää.

RAPU 22.6.–22.7.

Älä pelkää, vaikka ajattelisitkin asioista hieman eri tavalla kuin muut. Tuo omat ajatuksesi rohkeasti esiin. Kun jaat mietteesi muiden kanssa, tulet huomaamaan, että joku muukin ajattelee samoin. Pidä terveydestäsi huolta ja ota oma kuntosi vakavasti. Harjoittele kohtuullisuutta.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Läheinen ihmissuhteesi joutuu vaakalaudalle, ja joudut tekemään kompromisseja. Myös töissä saatat kohdata ongelmia, joiden seuraukset vaikuttavat maineeseesi. Nyt kannattaa unohtaa kritiikki ja kohdata ihmiset ymmärrys ja positiivisuus edellä.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Älä epäröi heittäytyä mukaan johonkin, mistä olet kiinnostunut. Panosta enemmän aikaa, rahaa ja vaivaa johonkin, mikä kasvattaa osaamistasi. Vieraile jonkun sellaisen luona, jolla on yhteinen menneisyys kanssasi. Hän voi auttaa sinua tekemään päätöksen, joka on roikkunut ilmassa kyllin pitkään.

VAAKA 23.9.–22.10.

Nyt olisi sopiva hetki panostaa kampaajaan, tehdä itselle vaikka rentouttava kasvonaamio tai jotain sellaista, mistä tulee hyvä, itsevarma olo. Näköpiirissä on romanssi. Saatat päätyä tunteikkaaseen tilanteeseen alkuviikosta. Kuuntele hyviä neuvoja.

skorpioni 23.10.–22.11.

Älä välitä muiden tekemisistä. Keskity sellaisiin ihmisiin ja asioihin, joista sinulle tulee hyvä olo. Sinua saatetaan jopa hieman painostaa, mutta pysy silti kannassasi. Kumppanuuden merkitys korostuu jakson loppupuolella. Oli kyseessä sitten työkaveruus, ystävyys tai parisuhde, suhtaudut tulevaisuuteen valoisammin älykkään keskustelun jälkeen.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Tällä jaksolla kotiin panostaminen kannattaa. Jos olet harkinnut kevätverhoja tai piristystä sohvatyynyrivistöön, nyt on sille hyvä hetki. Kunnonkohentamiseen kannattaa suhtautua maltilla. Hiljalleen etenemällä voit päästä parhaaseen lopputulokseen.

KAURIS 22.12.–20.1.

Anna päätöksille aikaa, ja nuku yön yli ennen kuin lyöt asiat lukkoon. Luota tietoosi, älä siihen, mitä sinulle kerrotaan. Nyt on hyvä hetki viettää enemmän aikaa kotona. Tee suunnitelma tulevan varalle ja päästä hauska puolesi valloilleen.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Pidä kehostasi hyvää huolta ja yritä välttää houkutuksia, joilla on huonoja seurauksia. Anna päätöksille tarpeeksi hautumisaikaa, sinulla ei ole kiire. Suhteeseesi tulee tämän jakson aikana pilkahdus romantiikkaa, joka nostaa kumppanuuden uudelle tasolle.

KALAT 20.2.-20.3.

Päätä olla apuri sen sijaan että katsoisit muiden aherrusta vierestä. Panoksesi saa sinut erottumaan ja mahdollistaa odottamattoman mahdollisuuden. Joku tuttu ihminen menneisyydestäsi tekee sinulle tarjouksen. Muista, että voit aivan hyvin kieltäytyä. Luota vaistoihisi. Älä oleta mitään, pyydä mieluummin vastauksia.

Mitä tähdet lupaavat sinulle tällä viikolla?

OINAS 21.3.–19.4.

Vuodenvaihteen jälkeen eteen tulee joitakin perheenjäseniin liittyviä tunne-elämän juttuja, joita on hyvä selvittää. Keskustelut saattavat johtaa koko elämäntyyliisi liittyviin muutoksiin, joten istu alas ja harkitse ennen kuin päätät mitään. Seuraa sydäntäsi!

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Katso raha-asioitasi nyt oikeasta perspektiivistä. Jos käteinen loppuu, älä silti velkaannu, äläkä ota muitakaan isoja taloudellisia riskejä. Tee sen sijaan elämäntapamuutoksia, jotka auttavat sinua pysymään kaidalla tiellä. Unohda ylireagointi ja tee kotiläksyt!

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Ole avoin ja kerro mitä haluat, ja mitä olet valmis antamaan takaisin. Tee rehellisyydestä ja totuudesta uudenvuodenlupauksesi. Puhu sinulle tärkeän ihmisen kanssa asioista, jotka vaivaavat ja pääsette parempaan tunnelmaan. Jos taas et tiedä, kuinka toimisit, älä tee mitään.

RAPU 22.6.–22.7.

Rakkaus ja romantiikka sävyttävät vuoden alkua, mikä kohottaa tunnelmaa kummasti. Et pysty pitämään tunteitasi piilossa, joten kerro niistä läheisillesi. Tee myös suunnitelmia koko vuoden varalle, niin tunnet olosi turvallisemmaksi. Nauti kotona ja perheen kanssa oleilusta.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Olen nyt valppaana ja valmiina tekemään muutoksia elämäntyylissäsi, niin vältyt sinua ja läheisiäsi uhkaavalta konfliktilta. Rakas ystävä tai perheenjäsen auttaa sinua, jos olet valmis kuuntelemaan hyviä neuvoja. Laihakin sopu on parempi kuin lihava riita!

NEITSYT 23.8.–22.9.

Kuuntele, tarjoa hellyyttä ja huolenpitoa, niin arvostuksesi muiden silmissä nousee. Joudut myös tekemisiin sekä perheen nuorimpien että vanhimpien jäsenten kanssa ja saat osviittaa siihen, mitkä asiat ovat ensi vuonna pinnalla. Tähtiin on kirjoitettu myös matka, joka liittyy tulossa olevaan isoon elämämuutokseen.

VAAKA 23.9.–22.10.

Aloita uusi vuosi hyvällä fiiliksellä. Vaikka tunne-elämäsi joutuu koetukselle, pidä huolta itsestäsi, ja hoida tilanteet rauhallisesti. Usko itseesi. Ole hyvä kuuntelija ja saat tietoa, joka auttaa myös sinua tekemään myönteisiä muutoksia elämääsi.

skorpioni 23.10.–22.11.

Raha ja tunteet eivät sovi yhteen. Pidä myös kiinni rajoistasi äläkä suostu altavastaajaksi. Ole vastuullinen ja tee se, minkä olet luvannut. Noudata sääntöjä ja ohjeita ja pääset esimiestesi suosioon. Tähdet lupaavat myös romantiikkaa ja pientä matkaa.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Anna nyt menneiden olla menneitä ja aloita uusi luku elämässäsi. Tsekkaa taloudellinen tilanteesi ja ryhdy hommiin: verkostoidu, matkustele ja sovi tapaamisia nykyisten ja uusien yhteistyökumppaneiden kanssa. Muista kuitenkin tsekata faktat, ennen kuin teet päätöksiä.

KAURIS 22.12.–20.1.

On vaikeaa päästä eteenpäin, jollet ole rehellinen menneisyyden suhteen. Päästä irti negatiivisista vaikutteista ja päätä luopua huonoista tavoista. Kerro muille suunnitelmistasi ja kerää tukea hankkeillesi ystäviltä ja lähipiiriltäsi. Kohtuus ja kuri ovat nyt tarpeen, äläkä anna periksi, niin saat uuden alun.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Kutsu vieraita, ja vieraanvaraisuutesi pannaan merkille. Se auttaa sukulaisuus- ja ystävyyssuhteitasi. Ole ystävällinen vanhuksille ja lapsille. Varaa myös kahdenkeskistä aikaa jonkun rakkaan kanssa ja pääset rentoutumaan. Romantiikkaa on luvassa loppiaiseksi!

KALAT 20.2.-20.3.

Varo, ettet nyt sano jotain, mitä joudut katumaan. Älä oleta mitään, mikä liittyy tunne-elämään. Pysyttele lähipäivät perheen ja ystävien parissa. Yhdessäolo ja läheisyys antavat sinulle voimia uuden vuoden koitoksiin. Tarkastele myös koko elämäntilannettasi ja tee arvio siitä, missä olet nyt ja mihin menossa.